اخبار اقتصادی روز

برخی از توت فرنگی ها طعم بیشتری دارند



یک فعال کشاورزی گفت: توت فرنگی‌هایی که در فضای باز کشت می‌شوند کوچک‌تر، نامنظم‌تر و طعم بیشتری دارند، در حالی که توت‌فرنگی‌هایی که در گلخانه‌ها کشت می‌شوند بزرگ‌تر و یکنواخت‌تر هستند اما طعم کمتری دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی هاینا نژاد وی افزود: توت فرنگی که در فضای باز کشت می شود به دلیل تماس با زمین، هوای آزاد و تابش مستقیم آفتاب طعم بیشتری دارد اما ابعاد آن کوچک و نامنظم است.

این فعال کشاورزی گفت: توت فرنگی که در گلخانه کشت می شود یکنواخت تر، بزرگتر و اندازه منظم است اما طعم کمتری دارد.

V وی خاطرنشان کرد: هر دو نوع توت فرنگی مشتریان خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان ظاهر توت فرنگی و تعداد انگشت شماری آن مهم است و برای برخی طعم آن ارجح تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *