چای تولید داخل 100% ارگانیک است
13:55 – 20 اوت 1403
صدیق حسنی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ از آغاز سومین برداشت برگ سبز چای خبر داد و گفت: با توجه به شرایط جوی پیش بینی می شود تولید چای خشک به 27 تا 30 هزار تن برسد.
وی وسعت باغات چای در کشور را از 18 هزار هکتار به 20 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: در سال های گذشته وسعت باغات چای کمتر از 15 هزار هکتار بود که خوشبختانه 5 هزار هکتار از باغات مرمت و به آن بازگردانده شده است. چرخه تولید
حسنی ادامه داد: با توجه به کاهش مصرف چای در فصل گرما، بازار با رکود مواجه است.
مدیرعامل سندیکای چای حداقل قیمت هر کیلو را 100 هزار تومان و حداکثر 400 هزار تومان اعلام کرد.
وی با بیان اینکه 100 درصد چای به صورت ارگانیک تولید می شود، گفت: باغ های چای با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی در مناطقی قرار دارند که به هیچ وجه از سموم دفع آفات و سموم شیمیایی استفاده نمی شود.
خبرنگار: آزاده محبی