به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، رضا الفت نسب، عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار فضای مجازی در نشست خبری که در محل اتاق شرکت های تهران برگزار شد، اظهار داشت: 7 هزار نفر در کشورها مجوز فعالیت در فضای مجازی را دریافت کرده اند و عضویت دارند. از این اتحادیه
وی با اشاره به برگزاری دور انتخابات این اتحادیه گفت: از این تعداد حدود 1800 نفر باید شخصا در انتخابات شرکت کنند تا اعضای آن به حد نصاب برسند در غیر این صورت این تشکل منحل می شود.
اتحادیه تجاری مجازی در خطر انحلال
عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار فضای مجازی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری ای بی اس نیوز گفت: با توجه به اینکه تعداد شرکت کنندگان در دور اول به حد نصاب نرسیده به نظر نمی رسد. در دور دوم سهمیه خواهد شد و این سازمان به سمت انحلال پیش می رود.
وی تصریح کرد: شورای عالی کنترل تشکل ها تصمیم نهایی را در خصوص انحلال کامل، ایجاد تشکل مشابه و یا تعیین رئیس جدید برای این اتحادیه اتخاذ می کند.
الفت نسب در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری ای بی اس نیوز گفت: اگر این صنف به نحوی اصلاح شود به صورت تخصصی اداره می شود و تنها شرکت های 0 تا 100 کارمند در آن عضویت خواهند داشت . و افرادی که فروشگاه دارند باید از اتحادیه خود مجوز فعالیت در فضای مجازی را بگیرند و ما نیز آنها را تایید می کنیم.
برای کار در فضای مجازی معافیت مالیاتی وجود ندارد
الفت نسب در پاسخ به این سوال خبرگزاری ای بی اس نیوز مبنی بر اینکه آیا صنفی معاف از مالیات در بین اعضای شما وجود دارد، گفت: تمامی اصنافی که در فضای مجازی فعالیت می کنند باید مالیات بدهند و هیچ معافیتی وجود ندارد.
تخصص اتحادیه شرکت های مجازی
یکی از اعضای هیات مدیره اتحادیه کسب و کار فضای مجازی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری ای بی اس نیوز مبنی بر اینکه اتحادیه با ساختار بزرگ فعلی خود نمی تواند به صورت تخصصی در مسائل مشاغل مختلف پیگیری کند که چیست؟ برنامه های شما برای حل این مشکل؟ یا تشکل های تخصصی در درون این اتحادیه ایجاد شود تا مشکلات این اتحادیه را به صورت تخصصی در فضای مجازی پیگیری کنند.
الفت نسب گفت: ماده 87 قانون نظام صنفی مقرر می دارد که هرگونه فعالیت صنفی در فضای مجازی باید از اتحادیه مربوطه که اتحادیه صنف مجازی است مجوز بگیرد که البته در این سال ها زیاد دیده نشده است. اما تعداد وب سایت هایی که دارای نماد هستند بیش از 100000 وب سایت است.
عضوهیئت مدیره اتحادیه شرکت های فضای مجازی گفت: البته مهلتی برای اعطای مجوز به متقاضی در نظر گرفته شده است و در صورتی که اتحادیه مجوز لازم را برای انجام تجارت مجازی به متقاضی ندهد. در مدت زمان مشخص شده، سیستم صدور مجوز مجوز را صادر می کند.
وی گفت: هیچ مشاغل صنفی از معافیت مالیاتی برخوردار نیست و تنها اصنافی که در زمینه تولید محتوا فعالیت می کنند از پرداخت مالیات معاف هستند که باید به تایید وزارت ارشاد نیز برسد.
الفت نسب گفت: اتحادیه ها وظایف مشخصی دارند که یکی از آنها ساماندهی بنگاه ها و دادن مجوز و نظارت است. البته اخذ جواز کسب طبق قانون الزامی است.
وی افزود: اتحادیه کسب و کار مجازی دارای کمیسیون های متعددی است که به اعضای خود کمک می کند از جمله کمیسیون شکایات که اختلافات بین فرد و صاحب کسب و کار را حل می کند و تصمیم گیری تخصصی است.
یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار فضای مجازی گفت: این اتحادیه می تواند تعامل بین دولت و کسب و کارها را ایجاد کند، کسب و کارهای اینترنتی عمر طولانی در کشور ندارند و سازمان های دولتی و دولت اطلاع زیادی از آن ندارند، بنابراین پس از این چند مورد. سالها فقط یک شرکت سهامی عام شد. بنابراین این اتحادیه می تواند این مشکلات را برای دولت توضیح دهد.
absnews