سایر موضوعات

استقراض از بانک مرکزی همچنان خط قرمز دولت است

** لایحه برنامه هفتم تا پایان آذرماه به دولت می رود

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دولت برای تامین هزینه های خود وام نمی گیرد.

وی یادآور شد: نظر ریاست محترم شورای اسلامی این است که لایحه برنامه هفتم قبل از بودجه به مجلس ارائه شود. بنابراین با تمام سرعت در حال کار روی برنامه هستیم تا بتوانیم آن را در اسرع وقت به دولت تحویل دهیم.

میرکاظمی ادامه داد: در حال حاضر 40 درصد از درآمد نفتی را به صندوق توسعه ملی واریز می‌کنیم و با کسب مجوز از رهبر انقلاب، دولت می‌تواند از 10 درصد آن برای ساخت و ساز استفاده کند.

** تخصیص 80 هزینه ساخت در 8 ماه

** استقراض همچنان خط قرمز دولت است

رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین درباره آخرین وضعیت لایحه بودجه سال آینده گفت: تبصره های بودجه 1402 را به دولت ارسال کرده ایم. البته بخشی از منابع هنوز قطعی نشده است و امیدواریم تا هفته آینده این موارد قطعی شود و منابع و هزینه ها را به دولت ارسال کنیم.

این مسئول تداوم پرداخت هزینه های جاری را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: طی این ماه ترمیم حقوق مهر و آبان و همچنین یک میلیون تومان بابت رتبه بندی معلمان تا زمان تصمیم گیری پرداخت خواهیم کرد. .

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از صدا و سیما، سید مسعود میرکاظمی ضمن اشاره به برگزاری جلسات مشترک دولت و مجلس برای اصلاح ساختار بودجه، گفت: مجلس به اندازه ای است که برنامه اصلاح ساختار بودجه است و ما در دولت در حال کار روی این موضوع هستیم، اینجا هستیم تا به فرماندهان نیروها گزارش دهیم. چرا که یکی از رسالت های رهبر انقلاب در شورای اقتصادی سران قوا اصلاح ساختار بودجه است. کار کارشناسی ادامه دارد و در عین حال با مجلس در حال کار بر روی طرح آنها هستیم تا انشاالله به یک نظر واحد برسیم.

میرکاظمی همچنین درباره وضعیت توسعه برنامه هفتم توسعه کشور و علت تاخیر در تهیه این لایحه بیان کرد: بررسی سیاست های برنامه هفتم در شورای تشخیص فرصت زمان زیادی به طول انجامید و این امر به طول انجامید. دیر اعلام شد، همزمان بودجه به دولت ارسال شد، برنامه هفتم توسعه نیز در حال تهیه است و امیدواریم بتوانیم برنامه هفتم را تا پایان آذرماه همین جا به دولت تحویل دهیم.

اینمیرکاظمی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا همچنان استقراض از بانک مرکزی خط قرمز دولت است، تصریح کرد: دولت برای تامین هزینه های خود وام نمی گیرد. البته از ماده 125 قانون محاسبات عمومی کشور استفاده شد; اما ما بلافاصله آن را جایگزین کردیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه درباره کسری بودجه سال 1401 گفت: به این معنا که نمی توانیم هزینه های جاری و غیرقابل اجتناب را پرداخت کنیم، کسری بودجه نداریم، اما منابع حدود 1390 میلیارد تومان بودجه نمی تواند باشد. متوجه شد.

وی خاطرنشان کرد: هنوز بیش از 200 میلیارد تومان از بند 125 مربوط به موجودی شرکتی است که بانک مرکزی می تواند آن را برداشت کرده و در اختیار دولت قرار دهد و با اولین رسید تسویه کند.

absnews

رئیس سازمان برنامه و بودجه:

وی با تاکید بر اصلاحات صورت گرفته در بودجه تصریح کرد: برخی از اصلاحات در حال انجام است. به عنوان مثال قبلاً هر سال تعداد زیادی از قوانین دائمی در بودجه تغییر می کرد و ما این مشکل را به صورت الحاقی حل می کنیم تا هم بودجه را سبک کنیم و هم از تغییر قوانین دائمی در قانون بودجه جلوگیری کنیم.یک سال. .

گفتنی است، بر اساس ماده 125 قانون محاسبات کشوری، خزانه داری مجاز است برای رفع نیازهای خود به طور موقت از مانده حساب های خاص از جمله حساب تمرکز درآمد مؤسسات عمومی و سپرده ها استفاده کند. که بلافاصله پس از درخواست سازمان مربوطه وجوه مصرف شده را برمی گرداند.

** کسری بودجه جاری نداریم

وی خاطرنشان کرد: با احتساب تخصیصاتی که تهیه شده و یا در مرحله ارسال است، تاکنون بیش از 80 هزار میلیارد تومان هزینه عمرانی پرداخت شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا