سایر موضوعات

برای جلوگیری از ضرر بیشتر در معاملات بازار سرمایه، به سمت حرفه ای شدن قضات رفته ایم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه گفت: طی تفاهم نامه ای با سازمان بورس اوراق بهادار منعقد شد تا آموزش در اولویت قرار گیرد. درست است که در مراحل اولیه معاملات سهام متحمل ضرر شدیم، اما برای جلوگیری از زیان بیشتر، به متخصصان و قضات متخصص مراجعه کردیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از قوه قضائیه، مراسم افتتاحیه دوره آموزشی دادگستری حقوق بازار سرمایه با حضور محمدباقرالفت معاون منابع انسانی و فرهنگی قوه قضاییه، مجید عشقی رئیس اداره اوراق بهادار برگزار شد. و سازمان بورس و مهدی جوهری، رئیس کل قوه قضائیه.

معاون منابع انسانی و فرهنگی قوه قضائیه در این دیدار ضمن تشکر از تلاش های رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در ماه های اخیر در تعامل با قوه قضائیه، قوه قضائیه را با مسائل بازار سهام آشنا کرد. و همچنین استفاده از توانمندی های قوه قضائیه در حوزه های مختلف از جمله در خصوص پیشگیری از جرایم بورسی و مالی و بورسی گفت: مهمترین اقدامی که می توانیم با همکاری مشترک سازمان بورس انجام دهیم، پیشگیری از وقوع جرایم سهامی و مالی و بورسی است. اقدامات جرایم بازار و سرمایه و بورس، استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف و فراخوان مراجع تخصصی – کیفری و در نهایت آماده سازی قضات برای رسیدگی به پرونده های کیفری و مدنی.

وی ضمن تشکر از مدیرکل آموزش قوه قضائیه افزود: اداره کل آموزش قضائی کشور مفاد سند توسعه قوه قضائیه را با هدف حرفه ای شدن قضات به صورت جدی در دستور کار قرار داده است.

عفت بیان کرد: رهبری قوه قضائیه توجه زیادی به بازار دارد در حالی که نقشی که ما در سازمان بورس داریم با سایر مراجع بسیار متفاوت است و به طور کلی موضوعات حقوق تجارت از حساسیت خاصی برخوردار است. بنابراین باید هوشیاری، دقت و رفتار علمی مبتنی بر اصول و قواعد از خود نشان دهیم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه گفت: در سال های اخیر صاحبان سرمایه های اندک به بازار رانده شده اند و راه آهن به گونه ای انجام شده است که تعداد زیادی از مردم وارد پایتخت شدند. بازار. با سرمایه خود این افراد نه تنها آگاه، بلکه فعال بودند. در بورس هم ظرفیت این حجم را نداشتند و در واقع بازار آمادگی پذیرش این جمعیت و این سرمایه را نداشت و خیلی ها وارد این بحث شدند و تبعات منفی آن مشخص شد. سونامی بورس آثار مخرب خود را بر وجوه سرمایه ای رهگذران گذاشت و فعالان کم کم بدون اینکه بدانند وارد چه گردابی می شوند در چاه این گرداب فرو رفتند و ورشکستگی های مالی جدی برای بسیاری از شهروندان ایجاد شد.

وی گفت: این شکست دلایل متعددی دارد که بخش قابل توجهی از آن به بورس، مدیران بازار اوراق بهادار و ناظران این بازارها مرتبط است. به دلیل عدم شفافیت در عملیات، رفتارهای متقلبانه شکل گرفت و ناآگاهی افرادی که وارد این معاملات می شدند، یکی از مهم ترین دلایل شکست های مالی جدی معاملات بورس بود.

الفت می افزاید: در دنیای کسب و کار مدرن، اکثر ابزارهای کسب و کار وارداتی و محصول نیازهای کسب و کار هستند و باید مردم را در مورد استفاده از این ابزارها آموزش دهیم و آنها را متقاعد کنیم که از آنها به طور صحیح استفاده کنند.ابزارهای موجود. قبل از هر اقدامی باید فرهنگ سازی کنیم و علم تولید کنیم تا کیفیت و استفاده از ابزار کسب و کار در ذهن مردم نهادینه شود.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه گفت: اگر قرار بود بورس رونق بگیرد باید به سرمایه گذاران اطلاع می دادیم زیرا ورود بدون اطلاعات به این فضا آسیب جدی به آنها وارد می کرد. قوه قضائیه از ابتدا متوجه شد که شرایط به گونه ای است که در مدت زمان کوتاهی با اختلافات و جرایم زیادی در این زمینه مواجه خواهیم شد. به همین دلیل مقامات ارشد قوه قضائیه در حال برنامه ریزی برای تشکیل نیروهای موثر هستند و با اقدامات لازم برای رفع این مشکلات گام برداشته اند و دستورالعملی نیز از سوی رئیس قوه قضائیه در خصوص نحوه ورود صادر شده است. و به موارد ذکر شده رسیدگی کند.

وی ادامه داد: بنا بر ضرورت تفاهم نامه ای نیز با سازمان بورس منعقد شد تا آموزش در اولویت قرار گیرد. درست است که در مراحل اولیه معاملات سهام متحمل ضرر شدیم، اما برای جلوگیری از زیان بیشتر، به متخصصان و قضات متخصص مراجعه کردیم.

الفت می افزاید: قوه قضائیه قوی، قاضی مجرب که مسایل را می شناسد و در این زمینه مهارت دارد، ضامن فعالیت فعالان بازار است زیرا از ضرر و زیان دوری می کند و حقوق آنها را حفظ می کند.

معاون منابع انسانی و فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه به دنبال یک رویکرد واحد هستیم، گفت: خواهشمند است سعی کنید تصمیماتی که می گیرید به گونه ای باشد که سایر قضات و سایر کارشناسان نیز بتوانند از آن استفاده کرده و در نظر بگیرند. بحث در مورد تحقق و بسیاری به نظریه های 20 سال گذشته توجه نکنید. توسعه، نیازها و ضرورت های کشور را در نظر بگیریم و از تصمیم گیری ها آگاه باشیم تا بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

رئیس سازمان بورس همچنین در نخستین دوره آموزشی قانون بازار سرمایه گفت: روند رسیدگی به تخلفات را به گونه ای بازنگری کرده ایم که کوتاهتر شود و بحث گزارش جرم و تعقیب کیفری نیز انجام شود. با کاهش فرآیند پردازش، محیط بازار شفاف تر می شود.

عشقی افزود: بازار سرمایه دارای شخصیت پرنشاط و پویایی است که اگر تخلف یا جرم ارتکابی به موقع پیگیری نشود و جریمه کلانی در نظر گرفته نشود، متخلفان به راحتی اقدامات خود را انجام می دهند.

دوره آموزشی دادگستری حقوق بازار سرمایه با حضور قضات رسیدگی کننده به پرونده های بازار سرمایه از استان های تهران و البرز و زیر نظر اساتید مجرب برگزار شد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا