وی افزود: پروژه مخزن نفت پروژه ای بود که حرکت اولیه آن در مناطق نفتخیز جنوب بود، اما ما در مناطق نفتخیز جنوب عملیات عادی خود را داریم و با توجه به تمرکز دولت قبل، کار به صورت مجموعه و برون سپاری انجام شد. دانشی اشاره کرد. در این پروژه ها با دولت قبل مشکلاتی وجود داشت که دو مشکل اساسی داشت. اول اینکه از طریق استقراض تامین مالی می شدند و دوم تشکیل ساختاری جدا از مناطق نفت خیز.
وی با تاکید بر اینکه پتروشیمی، پخش و پالایش، گاز و مناطق نفت خیز باید در یک مدیریت فکری واحد گنجانده شود، گفت: کار قطعه سازی برای شرکت ها قابل قبول نیست و این موضوع باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی شده است.
وی گفت: به دلیل عدم حمایت وزیر سابق نفت در تاسیسات و خطوط انتقال مشکلاتی داشتیم که طی آن با تمام توان مشکلات را برطرف کردیم و آمادگی داریم هر زمان که شد سریعا سقف تولید قبلی را بزنیم. دولت می خواهد.” بیایید متوجه شویم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با تاکید بر اینکه صنعت نفت باید مسئولیتهای اجتماعی را بر عهده بگیرد، افزود: شرکت ملی نفت ایران مدیریتی برای انجام این مسئولیتها دارد و پروندههایی به این سمت ارسال شده تا برنامهریزی شود. آنها را از بین ببرید.” .
دانشی بیان کرد: می توان از شرکت های خارجی انتظار انتقال فناوری یا ورود سرمایه داشت. روس ها در برخی زمینه ها هم قوی هستند و ما قطعا از این توانایی ها استفاده خواهیم کرد. فعالیت های ما با روسیه مربوط به انتقال فناوری های خاص است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب ادامه داد: در این نمایشگاه برای اولین بار از 44 قطعه سکه شاخص رونمایی می کنیم و در این راستا کمیته های خوبی برای تعریف کار و برنامه ریزی قطعنامه تشکیل داده ایم. . مسائل مربوط به تولید
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: تعاملات مجتمع می تواند در رشد و ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مجموعه صنعت نفت کشور موثر باشد.
افتتاح 44 میدان نفتی بزرگ
افزایش استفاده از مشاغل مستقر در مناطق صنعتی
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب ادامه داد: نوع رفتار و قراردادی که در نظر گرفته می شود باعث تاخیر در کار است. ساخت 25 حلقه چاه کار بزرگی بود که طی دو سال برنامه ریزی شد، اما هرگز در کشور اتفاق نیفتاد و مشخص بود که طرح اولیه درست نبوده و برنامه منسجمی ندارد.
نیاز به تلاش برای حفظ سازندگان
وی در خصوص اقدامات زیست محیطی در مناطق نفت خیز جنوب گفت: کاشت درختان میوه در برنامه های کاری ما قرار گرفته و کاشت حدود 2000 هکتار درخت آغاز شده است تا 5 سال دیگر اقدامات موثری انجام شود. بهبود فضاهای کاری.”
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: اگر بازار خارجی را هدف قرار دهیم، می توان انتظار رونق، اشتغال و توسعه صنعت نفت را داشت.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه این قوانین در شرایط ما نیست، خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورهای صنعتی چنین نیست. باید تولیدکنندگان را به خوبی مدیریت کرد زیرا در کشورهای توسعه یافته مورد توجه خاص قرار دارند.
absnews
دانشی ادامه داد: دانشگاه یا مجموعه علم و فناوری باید فعالیت کند. کارهای زیادی با مشارکت دانشگاه و صنعت انجام شده است اما این قابل قبول نیست و باید نقش بیشتری داشته باشند.
وی گفت: گردش مالی بنگاه ها باید در مناطق باشد تا منجر به رشد و شکوفایی منطقه شود.
دانشی ادامه داد: باید با برنامه ریزی منسجم با سرمایه های مادی، معنوی و انسانی کار کنیم تا در این مسیر با مشکل مواجه نشویم.
دانشی گفت: ما قالب های بین المللی برای مسئولیت اجتماعی داریم. پول تخصیص می یابد، اما نحوه تخصیص آن باید مدیریت شود و برخی قوانین و مقررات باید تغییر کند.
وی گفت: مسائل زیست محیطی و HSE در راس برنامه های ما قرار دارد. باید پروژه جدیدی را در صنعت نفت کشور آغاز کنیم. صنعت نفتی که ما داریم شایسته انقلاب اسلامی ما نیست و باید فرهنگ انقلابی بر صنعت نفت حاکم باشد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: معتقدیم اگر این کار انجام شود به ساماندهی و ارتقای سطح مسئولیت های اجتماعی کمک می کند و در هر پروژه ای باید مسئولیت اجتماعی درک شود و اجازه پول داده نشود. برای رفتن به جای دیگری.”
دانشی با اشاره به شرکت های فعال در مناطق صنعتی گفت: این شرکت ها کسب و کار خوبی دارند. برخی از این شرکت ها در صحنه بین المللی فعال هستند و خدماتی در خارج از کشور نیز دارند. سعی می کنیم از این شرکت ها بیشتر در صنعت نفت استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید برای حفظ سازندگان تلاش کرد، گفت: سازنده دشمن نیست. قوانین و مقررات برای برخی مسائل مشکل ایجاد می کند و باید تلاش کنیم تا قوانین و مقررات را تغییر دهیم.
صنعت نفتی که ما داریم شایسته انقلاب اسلامی ما نیست
وی گفت: 80 درصد از کل گاز تولیدی جمع آوری می شود که بیشتر آن در NGLها و پتروشیمی ها مصرف می شود.
علیرضا دانشی امروز 18 بهمن ماه در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان در این دوره از نمایشگاه گفت: امسال دوازدهمین دوره نفت است. نمایشگاه صنعت صنعت منطقه و حدود 3 شرکت. آنها 3 درصد سازنده هستند.
ای بی اس نیوز/ خوزستان مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با بیان اینکه دولت فعلی معتقد به برقراری ارتباطات خارجی است، گفت: تلاش می کنیم با خارج از کشور ارتباط داشته باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه دولت فعلی به برقراری ارتباطات خارجی بسیار اعتقاد دارد، ادامه داد: تلاش خواهیم کرد ارتباطات خارجی داشته باشیم و در سفر اخیر رئیس جمهور به روسیه توافقات خوبی حاصل شد و روابط بین آنها ایجاد شد. مناطق ثروتمند به جنوب باز می گردند.
دانشی خاطرنشان کرد: ما متعهد هستیم که به تعهدات خود در قبال شهرداری ها عمل کنیم و عوارض شهرداری باید پرداخت شود، زیرا این امر معامله ای نیست و باید پرداخت شود.
دانشی گفت: در این دولت بیشتر از تولیدات داخلی استفاده شده است و تمام تلاش ما این است که مشکلات تولیدکنندگان را مشکل خود بدانیم و آنها را در مسیر درست نگه داریم. همچنین باید مهندسی معکوس را طی کنیم و وارد نوآوری و نوآوری محصول شویم.
وی گفت: اگر کالاهای ما ارزش داشت می توانستند به خارج از کشور بروند و باید برای رسیدن به آن تلاش کنیم زیرا ممکن است اکنون کالاهایی که تولید می کنیم در کشور محدود شود.
وی ادامه داد: صنعت نفت باید با سازمان برنامه و بودجه مناطق نفت خیز استان به صورت متمرکز وارد مذاکره شود و این کارها در قالب طرح و بودجه برنامه ریزی شود.
وی افزود: نیمی از شرکت های حاضر در این نمایشگاه از مجموعه دانش بنیان هستند که از این تعداد 60 شرکت سازنده در استان خوزستان هستند.
دانشی ادامه داد: البته این به این معنا نیست که همکاران تلاشی نکنند، بلکه باید نقشه راه ها تغییر کند. شرکت های بزرگی که در صنعت نفت داریم اغلب در جزیره ای فعالیت می کنند و به خاطر همین موضوع ضربه بزرگی خورده ایم.
ما به تعهدات خود در قبال شهرداری ها متعهد هستیم
دانشی گفت: پروژه بزرگی در منطقه عملیاتی شرق شرکت مناطق نفتخیز جنوب که شامل آغاجاری و گچساران می شود در دست اجرا است و در قالب این پروژه نزدیک به 500 میلیون یورو برای جمع آوری گازهای همراه با نفت اختصاص می یابد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز