فروش خودرو به صورت قرعه کشی به سود دلالان و واسطه ها بوده است

وزیر اقتصاد و دارایی:
وی بیان کرد: در عین حال متولیان اجرای این روش در دولت به صورت مستمر در حال رصد ایرادات روش فعلی هستند و انتظار می رود با مدیریت این شرایط و رفع ایرادات، از سازوکار شفاف بورس کالا استفاده شود. در این زمینه حتی بهتر است.
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، وزارت امور اقتصادی و دارایی در واکنش به مطلبی در رسانه ها به نقل از یک نماینده مجلس با عنوان «فقط دلال با فروش خودرو تغییر کرده است. تبادل کالا!” وی در 29 دی ماه توضیح داد: در حالی که عمده ترین موانع و مسائل پیش روی صنعت خودرو تا کنون قیمت گذاری دستوری و استفاده از عدم شفافیت در قیمت گذاری توسط دلالان و دلالان بوده است، دولت به تلاش خود برای اصلاح عملکرد نادرست خودروسازی ادامه می دهد. گذشته در این حوزه از عرضه خودرو در بورس کالا محسوب می شود.
سید احسان خاندوزی افزود: بررسی معاملات خودرو بورس کالای ایران نشان می دهد که با معامله 25 میلیون و 274 دستگاه خودرو تا 21 دی ماه امسال، 2 میلیون و 740 میلیارد تومان ناشی از اختلاف قیمت بازار غیررسمی خودرو و قیمت های کشف شده در بورس است. سود به دست مصرف کننده نهایی رسیده و در این بین سود دلال ها حذف شده است و در واقع این رقم کمکی است که به جای دلال ها با قیمتی کمتر از قیمت بازار آزاد به دست مصرف کننده نهایی و واقعی می رسد. و مکانیسم قرعه کشی کنار گذاشته شد.
وی افزود: روش قبلی عرضه خودرو به قید قرعه روش بدی بود و باعث شد تا دلالان و واسطه ها از اختلاف قیمت کارخانه و بازار بهره مند شوند و به همین دلیل باید روش قبلی عرضه خودرو در بازار پرتقاضا تغییر می کرد. .
absnews
وزیر اقتصاد و دارایی گفت: مکانیزم کاملا شفاف عرضه خودرو در بورس کالا جایگزین مناسبی برای روش معیوب گذشته است و از آنجایی که شفافیت آماری یکی از ویژگی های مهم از بورس کالا است، جزئیات معاملات. برای همه قابل استخراج است، یعنی شرایط بازار یک محصول خیلی سریع، در داده های بورس نشان می دهد.
وزارت اقتصاد و دارایی اعلام کرد: مکانیزم کاملا شفاف عرضه خودرو در بورس کالا جایگزین مناسبی برای روش معیوب گذشته است و از آنجایی که شفافیت آماری یکی از ویژگی های مهم بورس کالا است، شرایط بازار یک محصول را می توان خیلی سریع در داده های بورس کالا مشاهده کرد.