معاون ناوگان راه آهن گفت: در فصل پاییز با کسب منابع مالی بهتر از طریق وصول مطالبات شرکت راه آهن، شش صورت وضعیت شرکت های لکوموتیودار را پرداخت کردیم که این مبلغ پرداختی در سال های اخیر بی سابقه بوده است. دور
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدهادی ضیایی مهر گفت: یکی از الزامات اجرای برنامه های هر گروه یا شرکتی، نیازمندی های مالی آن مجموعه است. بنابراین تمام هزینه های این کسب و کار باید از منابع درآمدی آن عملیاتی شود تا بتواند برنامه های خود را اجرا کند.
وی افزود: شرکت راه آهن یک شرکت کاملا دولتی است و هزینه های جاری این شرکت که شامل پرداخت حقوق کارکنان و نگهداری زیرساخت های شبکه ریلی و ناوگانی که جزو شرکت های خصوصی است باید از منبع این منابع انجام شود.
نایب رئیس ناوگان راه آهن ادامه داد: در جلسات کمیسیون بازپرداخت بدهی به ریاست مدیرعامل راه آهن این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت و از ابتدای مهرماه امسال وصول مطالبات شرکت راه آهن از شرکت های حمل و نقل ریلی آغاز شد. با جدیت بیشتری پیگیری شدند. این پیگیری ها منجر به پرداخت بخشی از بدهی انباشته شده در حوزه ناوگان شد که عمدتاً به بدهی شرکت های صاحب لکوموتیو مربوط می شود.
وی گفت: در طول 3 ماه از فصل پاییز به دلیل تامین منابع مالی بهتر از طریق جمع آوری درخواست های شرکت راه آهن، 6 صورت وضعیت شرکت های لکوموتیودار پرداخت شد که در سال های اخیر بی سابقه بوده و با توجه به نظر شرکت های حمل و نقل و حمل و نقل ریلی، اقدام جهادی خوبی است که در افزایش دسترسی به لکوموتیو موثر بوده است.
ضیایی مهر با بیان اینکه در گذشته دور باطلی ناشی از عدم پرداخت به موقع بدهی برخی شرکت های راه آهن به راه آهن ایجاد شده بود، خاطرنشان کرد: این امر ما را در حمل و نقل کالا ناکارآمد کرده است. در صورت بهبود وصول مطالبات و چرخه نقدینگی، وضعیت گذشته به چرخه سالم و بهتری تبدیل می شود و اثر این بهبود وضعیت بر خود شرکت ها می افتد و لکوموتیوها در چرخه حمل بار قرار می گیرند. دوباره، و سرعت حمل و نقل تجاری نیز افزایش خواهد یافت.
به گزارش روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: درآمد شرکت راه آهن منوط به حق دسترسی به شبکه ریلی است که عمدتاً بابت استفاده از شبکه از شرکت های حمل و نقل ریلی اخذ می شود. باید برای زیرساخت های ریلی و لکوموتیوهای بخش خصوصی هزینه شود.
عضو هیئت مدیره شرکت راه آهن با اشاره به قانون دسترسی آزاد به شبکه حمل و نقل ریلی گفت: هر شرکت حمل و نقل ریلی بار یا مسافری که از شبکه ریلی استفاده می کند طبق این قانون باید به دو مورد فکر کند. سوالات خدمات ریلی، یعنی ناوگان ریلی دارای شرایط فنی و ایمنی لازم برای تردد در شبکه ریلی و پرداخت هزینه های استفاده از خدمات ریلی است.
وی تاکید کرد: شرکت راه آهن همواره حمایت های لازم را از بخش خصوصی داشته و خواهد داشت. این حمایت ها در سال های اخیر منجر به سرمایه گذاری های خوبی در حوزه ناوگان شده است به طوری که سال گذشته هزار و 600 دستگاه واگن باری توسط سرمایه گذاران شرکت های سازنده واگن باری سفارش داده شد که منجر به ثبت رکورد تولید واگن باری در سال گذشته شد. از شروع تولید واگن در کشور کنار گذاشته شود.
ضیایی مهر گفت: در صورت تامین منابع مالی لازم برای جبران هزینه های جاری شبکه ریلی، از منابع حاصل از دسترسی به شبکه ریلی به ویژه در بخش حمل و نقل و تقویت سایر مشوق های سرمایه گذاری از جمله ماده 12 در قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بند الف تبصره 18 سرمایه گذاران با اشتیاق بیشتری در حوزه ریلی سرمایه گذاری می کنند.
انتهای پیام