سایر موضوعات

سهم غذاهای دریایی در سفره ایرانیان یک ششم استاندارد جهانی



بر اساس آمارهای موجود، سهم غذاهای دریایی در سفره ایرانیان یک ششم استاندارد جهانی است و با وجود اهمیت غذاهای دریایی در سلامت مردم؛ اما سهم این غذاها در سفره های ایرانی ها ناچیز است.

افزایش سهم دریا در امنیت غذایی برای رونق اقتصاد کشور

انتقال بحث امنیت غذایی از خشکی به دریا

به گزارش ای بی اس نیوز، صنعت ماهیگیری یکی از صنایع استراتژیک است که امروزه یکی از پایه های امنیت غذایی به شمار می رود. به گفته کارشناسان، استفاده از فناوری در صنعت ماهیگیری و آبزی پروری می تواند زمینه امنیت غذایی را فراهم کند و ضمن افزایش تولید و بهره وری، به حفظ ذخایر ملی کمک کند.

در همین راستا ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری در امور علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان تلاش می کند تا سهم غذاهای دریایی را در سفره ایرانیان و ارزهای مهم خارجی این صنعت برای کشور افزایش دهد. کاری که با استفاده از ظرفیت و توان بنگاه های دانش بنیان و با کمک دانشگاهیان اجرا می شود.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه بیوتکنولوژی در این زمینه می گوید: انتقال موضوع امنیت غذایی از خشکی به دریا باید کشور محور باشد. اگر سهم غذاهای دریایی در سفره های مردم سه برابر شود، اقتصاد عالی شکل می گیرد.

او معتقد است که این کار با کمک بخش خصوصی امکان پذیر است و نتایج آن به نفع جامعه خواهد بود. زیرا به سلامت مردم کمک می کند و از نظر امنیت غذایی ایران را از تغییرات آب و هوایی محافظت می کند.

دبیر ستاد توسعه بیوتکنولوژی ظرفیت گسترده دریا را به ویژه اگر فناوری برای بهره برداری از آن ضمیمه شود، یادآور شد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا