چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

با وجود تحریم ها باید ایمنی پروازها حفظ شود

حمیدرضا سیدی – مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران – نیز در این همایش گفت: امروز عوامل دخیل در صنعت هوانوردی دور هم جمع شده اند تا چالش ها و مشکلات را بررسی کنند. اگر یک مدل مفهومی در نظر بگیریم و روابط بین اجزا را در نظر بگیریم، سازمان هوایی که وجه اصلی است نماد حاکمیت و قانونگذار که ضلع اصلی هرم است. ضلع دوم شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران است که اقدامات اساسی و زیربنایی فرودگاه ها را بر عهده دارد و ضلع سوم نیز شرکت های هواپیمایی هستند اما ضلع چهارم که قابل تعریف است باید مراکز علمی و دانشی باشند. از جوامع تأسیس شده به منظور تعریف و تنظیم روابط بین این چهار حزب.

وی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه مدیریت چند جانبه امنیتی، اقتصادی، جنگی، آگاهی بخشی تحریم ها و ارتباط با مراکز دانشگاهی را مدنظر قرار داده ایم. همه فعالان این صنعت نیز باید نظر داشته باشند، به طور کلی این جلسه شامل شنیدن نظرات مثبت و منفی و تجزیه و تحلیل آنها برای حرکت به سمت بهبود و رشد ایده آل است.

خوشخو تصریح کرد: ما به دنبال ایجاد یکپارچگی در صنعت هوانوردی هستیم که تمامی ادارات ما را درگیر کند تا در آینده نقش نماینده دولت را در صنعت هوانوردی ایفا کنیم. همچنین باید بررسی کنیم که آیا ظرفیت زیرساختی ما می‌تواند نیازهای جامعه را پوشش دهد یا خیر، آیا شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌ها ظرفیت زیرساختی را در دوران پس از کرونا ایجاد کرده‌اند یا خیر و همچنین سیاست‌های کلی دولت در حوزه صنعت هوانوردی را تحلیل کرده و نظرات کارشناسان را بشنویم. حوزه صنعت هوانوردی به منظور تدوین خط مشی کلی برای تعیین نقشه راه آینده.

وی تصریح کرد: صنعت حمل و نقل هوایی علیرغم اینکه سهم کمتری در حمل و نقل دارد، با وجود حساسیت بالا، نیازمند دقت و ایجاد شرایط مناسب است. همچنین برای هم افزایی علمی، سخت ترین مقررات دنیا مربوط به صنعت هوانوردی است، زیرا برای به روز رسانی باید دوره های آموزشی زیادی طی شود.

احیای صنعت هوانوردی در دوران پس از کرونا

افندی زاده ادامه داد: صنعت هوانوردی سخت ترین تحریم ها را در کشور ما متحمل شده است و ما با توانمندی های درونی خود توانسته ایم این صنعت را سرزنده نگه داریم و در کنفرانس امروز که نوعی همفکری است، مصمم به حل مشکلات هستیم. چالش های موجود، زیرا اگر به مشکلات نگاه کنیم، راه راه به جایی نمی برد و خروجی ندارد، در واقع افراد متخصص و مسئول می توانند با نگاه امیدوارانه و راه حل مشکل، راه حل مناسبی را ارائه دهند که بهترین فرصت ها را ارائه می دهد. بر این اساس چنین جلساتی باعث افزایش هم افزایی می شود و چشم انداز موفقیت شکل می گیرد.

شهریار افندی زاده معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی نیز در این دیدار گفت: من از منظر دیگری به موضوع می پردازم. صنعت هوانوردی برای تعیین اهداف و ترسیم آینده نیازمند برنامه جامع حمل و نقل است که در وزارت راه و شهرسازی در حال تدوین است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری شرایط ایران را در دنیا متفاوت دانست و گفت: صنعت هوانوردی امروز در لبه تکنولوژی و سرعت رشد قرار دارد، دانشمند این صنعت بسیار سریع است بنابراین باید خودمان را متعادل کنیم. برای مدیریت صنعت باید از فناوری استفاده کنیم اما به دلیل تحریم از علم و تجربه جهانی بی بهره هستیم. جنگ نابرابر تحریم ها علیه بخش هوانوردی تا امروز ادامه داشته و انتقال فناوری به ایران صورت نگرفته است.

تدوین طرح جامع حمل و نقل در ادارات حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی

محمدی بخش افزود: در حالی که ایکائو می گوید دانش هوانوردی باید بدون تبعیض منتشر شود، آمریکا حتی از ارسال نشریات هوانوردی به ایران خودداری می کند. به ما هواپیما فروختند اما قطعات آن را نمی شناسند، در این شرایط باید امنیت را حفظ کنیم و صنعت را سرپا نگه داریم و به مردم خدمت کنیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از وزارت راه و شهرسازی، اولین همایش فرصت ها و چالش های شرکت های هواپیمایی و فرودگاهی با حضور جمعی از معاونان وزیر راه و شهرسازی، مشاور وزیر و سرپرست وزیر، رئیس سازمان هواشناسی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، رئیس شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، رئیس شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارتخانه راه و شهرسازی، معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس دانشکده صنعت هوانوردی، رئیس مرکز تجارت بین الملل، رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی، فارغ التحصیلان شرکت های هواپیمایی و صنایع هوایی برگزار شد.

انتهای پیام

وی در گفتگو با شرکت های هواپیمایی گفت: هرکس این پیام را می فهمد باید به روز کند. به تنهایی نمی توان انجام داد. صنعت باید دوستانه و هماهنگ باشد. نوسانات بازار ارز و جنگ تحریم ها و در عین حال مشکلاتی مانند کرونا باعث شده تا مدیریت چند وجهی در صنعت هوانوردی را بیاموزیم. لازم است همه بازیگران در این بخش نقش خود را ایفا کنند تا به سمت رشد متوازن حرکت کنند.

وی افزود: این چشم انداز باید در صنعت هوانوردی با توجه به افق 1414 تدوین شود، در صنعت راه آهن و راه نیز همین کار در حال انجام است و در سال 1402 با توجه به چشم انداز و راهبردها سند اول تهیه و ارائه می شود. و برنامه ها مشخص خواهد شد.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری این مسیری است که کشورهای توسعه یافته طی می کنند و گفت: نقش صنعت هوانوردی تنها پوشش حمل و نقل نیست، بلکه در صورت درست بودن سیاست، نقش توسعه ای نیز دارد. ، و در نظر داریم در این جلسه الزامات حوزه امنیتی را برآورده کنیم. بیایید با مشورت کارشناسان در مورد صنعت هوانوردی صحبت کنیم.

آنها یک هواپیما فروختند، اما قطعات آن را ندادند

به گزارش ای بی اس نیوز، محمد محمدی بخش در نخستین همایش فرصت ها و چالش های شرکت های هواپیمایی و فرودگاهی اظهار کرد: فلسفه برگزاری کارگاه های آموزشی یادگیری است زیرا شرایط ما به دلیل تحریم ها در دنیا متفاوت است. رشد این صنعت به قدری بالاست که سرریز این دانش در سایر صنایع نیز در حال رخ دادن است، بنابراین باید از توانمندی های تکنولوژیک استفاده کنیم تا از سرعت پیشرفت این صنعت عقب نمانیم که به خوبی دلیل این امر است. جنگ نابرابر و تحریم از آبان 1358 تا امروز. بنابراین ما باید با نیرویی مضاعف کار کنیم تا صنعت هوانوردی به روز، متعادل و همدل باشد.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به ماده 37 کنوانسیون شیکاگو خاطرنشان کرد: صنعت هوانوردی بر اساس دستور شکل گرفت که پیامد این نظم ایمنی، امنیت و امکانات است. .

ایمنی پرواز در اولویت است

سیدی گفت: باید بحث فرهنگ سازی در صنعت هواپیمایی را در حوزه ایمنی نهادینه کنیم. از سوی دیگر روابط و قراردادهای این چهار ضلع قواعد یک جانبه نبوده و تعهداتی را برای طرفین ایجاد می کند، لذا شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران آمادگی خود را برای وضع قوانین دائمی برای این صنعت اعلام می دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بر اساس اصل اول ایکائو ایمنی و اصل دوم ایمنی دو روی یک سکه هستند و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران تدوین قوانین و مقررات در مطابق ماده 37 کنوانسیون شیکاگو و دستورالعمل ها، اسناد و دستورالعمل ها کار فشرده ای تهیه و تنظیم شد، در واقع اسناد و تکنیک های قانونی شرکت های هواپیمایی مطابق با اصل اول که ایمنی است برای اخذ فرودگاه نوشته شده است. گواهی، که شامل 32 دستورالعمل است.

حسن خوشخو – معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری در این نشست گفت: هدف ما از برگزاری این نشست احیای صنعت هوانوردی در دوران پسا کرونا است چرا که صنعت هوانوردی بر اساس شرایط موجود دوران رکودی را تجربه کرده است. پیامدهای ویروس کرونا که این صنعت را با چالش هایی مواجه کرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاثیر تحریم ها بر صنعت هوانوردی ایران، گفت: هواپیمای برجام را به ما فروختند اما قطعات آن را به ما ندادند، در این شرایط باید امنیت را حفظ کنیم و صنعت را حفظ کنیم. شناور باشد و به مردم خدمت کند».

وی ادامه می دهد: این فرضیه را می توان با وظایف خودمان در خصوص ساخت، توسعه و نگهداری هواپیما در زمین و ناوبری هوایی در آسمان برانگیخت.

وی افزود: آنچه در مجامع بین المللی پس از کرونا مطرح می شود مهم است و امروز هدف از این هم اندیشی مشترک در موضوعات تخصصی و کارشناسی ایجاد اجماع و خرد جمعی و چراغ راه ما در صنعت هوانوردی است.

وی تاکید کرد: اولویت ما ایمنی پرواز است و شرکت های هواپیمایی به عنوان بازوی اصلی صنعت هوانوردی باید مسیر توسعه را که رفاه و عدالت اجتماعی به همراه دارد به درستی بشناسند.

اسناد حقوقی و فنی شرکت هواپیمایی در قالب 32 دستورالعمل تهیه و تنظیم شده است

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *