سایر موضوعات

با مصرف این نوشیدنی ها دندان های خود را از بین می برید


مدیر گروه بهداشت دهان و دندان، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: برخی از غذاها بر روی دندان ها اثر مخرب دارند و بهتر است از مصرف آنها پرهیز شود.

دکتر یاهویان گفت: نوشابه های گازدار از آن دسته خوراکی هایی هستند که مضرات آن بر همگان آشکار است، همه می دانیم که نوشابه های گازدار برای بسیاری از جنبه های بهداشت دهان و دندان مضر است و هیچ استثنایی وجود ندارد و تعداد زیادی از مطالعات این رابطه را نشان می دهد. بین مصرف نوشابه و کاویتاسیون نشان داده اند.

وی با بیان اینکه قهوه برای دندان ها نیز عوارض دارد، افزود: لکه های قهوه یکی از بدترین لکه ها برای دندان شما هستند زیرا بسیار سفت هستند. علاوه بر این، قهوه باعث خشکی دهان و چسبندگی دندان ها می شود.

وی ادامه داد: اگر به قهوه شکر اضافه کنید بدتر می شود، زیرا دندان هایتان کمتر از قهوه بدون شکر آسیب می بیند.

یاحویان با تاکید بر اینکه قهوه یک نوشیدنی اسیدی است که مینای دندان را می پوشاند، گفت: برای به حداقل رساندن آسیب های ناشی از قهوه به دندان ها، پس از مصرف آن آب فراوان بنوشید و از افزودنی هایی مانند شکر خودداری کنید.

وی همچنین تاثیر آب میوه بر روی دندان ها را برجسته کرد و گفت: اگرچه آب میوه ها به اندازه قهوه، چای و نوشابه مضر نیستند، اما بد نیست بدانید که بسیاری از آب میوه ها اسیدی هستند و با افزایش خطر پوسیدگی دندان مرتبط هستند. . البته آب میوه های کاملا طبیعی فواید خود را دارند، پس از اسیدی بودن آن ها آگاه باشید و حداقل بعد از نوشیدن دهان خود را بشویید.

وی ادامه داد: آب نبات های چسبنده برای دندان ها مضر هستند، قند زیاد و همچنین خاصیت چسبندگی آن ها آنها را تبدیل به کابوسی برای دندان ها و میان وعده مورد علاقه باکتری های دهان می کند.

وی خاطرنشان کرد: تنها چیزی که در مورد شیرینی ها وجود دارد این است که در دندان گیر می کنند، همان تکه کوچک یک تکه از دندان را از بین می برد. اگر آب نبات سفت بخورید، همیشه مینای دندان را تهدید می کند و در موارد شدید دندان را از دست خواهید داد.

یاحویان از میوه های خشک نیز به عنوان مضر برای دندان یاد کرد و افزود: بسیاری از افراد میوه های خشک را به عنوان یک میان وعده سالم انتخاب می کنند و این انتخاب قطعا فوایدی دارد اما مشکل اصلی این است که اکثر میوه های خشک بسیار چسبناک و پر قند هستند. . آنها حاوی مقادیر بالایی از قندهای طبیعی و فیبرهای سلولز نامحلول هستند که آنها را به عنوان شیرینی های گیاهی مشکل ساز می کند.بهترین جایگزین مصرف میوه های تازه به جای میوه های خشک است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا