با این غذاها با آلرژی بهاری مبارزه کنید
فصل بهار با افزایش آلرژی همراه است اما با مصرف برخی مواد غذایی می توان آلرژی بهاری را کاهش داد.
آلرژی فصلی که بیشتر در فصل بهار دیده می شود، زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل حساسیت زا مانند گرده واکنش بیش از حد نشان می دهد و باعث احتقان، عطسه و خارش بیش از حد می شود. در حال حاضر، تغییر رژیم غذایی یکی از مواردی است که می تواند به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند. افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی علائمی مانند آبریزش بینی و چشم را کاهش می دهد.
با توجه به دفتر افزایش تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برخی از این غذاها در زیر ذکر شده است:
– زنجبیل: این ماده غذایی به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مانند تورم و تحریک مجاری بینی، چشم ها و گلو کمک می کند. چای زنجبیل گزینه خوبی برای این فصل است.
– مرکبات: در فصل آلرژی از مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت، لیموترش و غیره استفاده کنید. استفاده از شربت لیمو یا افزودن آبلیموی تازه به غذا و سالاد می تواند گزینه خوبی باشد.
– زردچوبه: ماده فعال زردچوبه، کورکومین، که به عنوان ضد التهاب شناخته شده است، تورم و تحریک ناشی از آلرژی را کاهش می دهد.
– گوجه فرنگی: اگرچه وقتی صحبت از ویتامین C می شود همیشه مرکبات به ذهن خطور می کند، گوجه فرنگی نیز 26 درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین را تامین می کند. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی دارای خواص آنتی اکسیدانی است و التهاب را سرکوب می کند. لیکوپن در طول پخت راحت تر جذب بدن می شود. بنابراین برای تقویت بیشتر، گوجه فرنگی پخته را انتخاب کنید.
– ماهی آزاد و روغنی: امگا 3 موجود در ماهی می تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده است که امگا 3 به کاهش تنگی راه های هوایی کمک می کند.
پیاز: کورستین موجود در این غذا به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل می کند و علائم آلرژی فصلی را کاهش می دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پختن باعث کاهش محتوای کورستین پیاز می شود. بنابراین، برای حداکثر اثر، پیاز خام مصرف کنید.