علاوه بر این، با استفاده از پرتوهای تقویتشده در ساختار پدال مدل دیجیتال تمام خودرو و شبیهسازی یک برخورد جانبی، اثربخشی نتایج در سناریوی تصادف اندازهگیری شد. در مرحله بعد، سه نمونه از تیرهای مسلح کامپوزیت با استفاده از تجربیات به دست آمده از عملکرد نمونه های فلزی و افزودن نمونه های جدید، به عنوان سازه های کامپوزیتی فلزی و به صورت آزمایشی تحت بارگذاری شبه خمشی ساخته شد. تست شده
absnews
پژوهشگران گروه طراحی کاربردی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت مدرس طی یک پروژه تقویت بدنه با استفاده از قطعات کامپوزیت برای تقویت خودرو در صورت تصادف از پهلو.
شایان ذکر است این پژوهش در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد نیما زاهدان با راهنمایی دکتر حامد احمدی و با راهنمایی دکتر غلامحسین لیاقت از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تربیب مدرس انجام شد.
این آزمونها با استفاده از مدلسازی عددی در محیط نرمافزار LS-DYNA شبیهسازی شدند و همخوانی دادههای شبیهسازی عددی با نتایج تجربی بررسی شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، در این تحقیق که در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (طراحی کاربردی) توسط نیما زاهدان از دانشگاه تربیت مدرس انجام شده است، عملکرد تیرهای کلاهی شکل جدار نازک تحت بار خمشی با استفاده از آرماتورهای داخلی فلزی یا کامپوزیت مورد بررسی قرار گرفته است. مطالعه کرد. .
پس از اعتبارسنجی مدلسازی عددی، با انجام مطالعات پارامتریک و همچنین بهینهسازی عرضی تک هدفه و چند هدفه با استفاده از الگوریتمهای ژنتیک، تلاش شد تا به بهترین حالت تقویت سازه برسد.
در مرحله اول، سه نمونه از تیرهای مسلح تمام فلزی با شکلهای مقطع مختلف در مقطع آرماتور در مقیاس آزمایشگاهی ساخته شد و تحت بار خمشی شبه استاتیکی بهعنوان ضربهای شبه استاتیکی و جانبی مورد آزمایش قرار گرفت.
پس از توسعه مدلسازی عددی برای شبیهسازی صحیح رفتار نمونههای مرکب، نتایج آزمایشها بر روی نمونههای مرکب با عملکرد محفظههای تمام فلزی مقایسه و نتیجهگیری نهایی ارائه شد.