معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تغییر رویکرد ارائه آموزش های کیفی از رویکرد تقاضامحور به عرضه محور خبر داد و گفت: ارتقای سطح مهارت کارگران نقش موثری در ایجاد ارزش افزوده و ارتقای سطح کیفی کارگران دارد. کیفیت محصولات
غلامحسین حسینی نیا در گفت وگو با ای بی اس نیوز، ضمن تاکید بر تغییر رویکرد سازمان به آموزش فنی و حرفه ای از رویکرد تقاضا محور به عرضه محور، اظهار کرد: در رویکرد جدید، آموزش تقاضا محور جایگزین آموزش عرضه محور شده است. به طوری که آموزش های متناسب با نیاز بازار کار و بر اساس نیازسنجی صنایع ارائه شود.
وی کسب مهارت های فنی و حرفه ای را یک ضرورت اجتناب ناپذیر توسعه دانست و تصریح کرد: در جوامع در حال توسعه و توسعه یافته یکی از مهم ترین عوامل ارتقای بهره وری و کیفیت تولید سرمایه انسانی به همین دلیل ارتقای سطح مهارت افراد است. در سطوح مختلف نقش موثری در ایجاد ارزش افزوده و افزایش کیفیت محصول دارد.
معاون وزیر کار تاکید کرد: ارتقای کیفیت حرفهآموزی متناسب با رشد اقتصادی پایدار و تناسب با نیازهای بازار کار و تربیت نیروهای واجد شرایط در دستور کار سازمان آموزش فنی و حرفهای قرار دارد.
حسینی نیا در ادامه برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای را در حوزه دیپلماسی مهارتی برشمرد و گفت: در راستای توسعه دیپلماسی مهارتی، دوره های آموزش حرفه ای برای 2500 اتباع خارجی و پناهنده با مشارکت مالی بین المللی تدارک دیده شده است. نهادها و جلسات مشترک با موسسات خارجی ما مسابقاتی مانند موسسه توسعه کارآفرینی هند و سازمان فدراسیون روسیه برگزار کرده ایم.
وی خواستار تشکیل کمیته سیاسی امور بینالملل، تنظیم ۲۹ سند همکاری بینالمللی، ایجاد دفتر همکاریهای بینالمللی برای ۴۵ کشور، تسهیل روند تأسیس آموزشکدههای فنی و تحصیل آزاد حرفهای در خارج از کشور و امضای آن شد. برنامه اقدام مشترک با کشور تاجیکستان به عنوان یکی از مهمترین برنامه های سازمان آموزش صلاحیت فنی و حرفه ای در زمینه دیپلماسی .
انتهای پیام