خضریان افزود: با توجه به اینکه بیمارستان الغدیر از تابستان فعالیت بالینی و درمان سرپایی خود را آغاز کرده اما بخش بستری آن هنوز فعال نشده است. مقرر شد مجمع نمایندگان استان تهران پیگیری ها و مکاتبات لازم را با وزارت بهداشت برای تجهیز کامل بیمارستان و تامین کادر درمانی داشته باشد، اما تصمیماتی برای راه اندازی خدمات دیالیز و تصویربرداری در این شهرستان گرفته شد. این بیمارستان
یکی از اعضای هیأت رئیسه مجمع نمایندگان استان تهران با اشاره به کمبود پالایشگاه گفت: با توجه به گزارشات مسئولان شهرستان از پالایشگاه پردیس و با توجه به اینکه جمعیت پردیس رو به افزایش است. مقرر شد در اسرع وقت عملیات احداث تصفیه خانه فاضلاب به اتمام برسد و مقرر شد مجمع نمایندگان استان تهران موضوع را با وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب تهران پیگیری کنند تا ساخت و ساز و تجهیز آن حل شود. تصفیه خانه
وی افزود: در خصوص موضوع مصلی نماز جمعه پردیس با توجه به اینکه نقشه شهر پردیس در مکان مناسبی قرار نگرفت، مقرر شد برنامه ریزی های لازم بین جامعه مدنی پردیس و دفتر امام جمعه انجام شود. محل برگزاری و ساخت مصلی نماز جمعه.
وی ادامه داد: در این دیدار پس از شنیدن گزارشات مسئولان شهری و بازدید میدانی از مناطق مختلف پردیس از جمله بیمارستان الغدیر، شهر امام خمینی(ره)، فازهای 5 و 8 شهر و کارگاه جامعه مدنی و گفتگو با مردم، تصمیماتی برای عیب یابی گرفته شد.
absnews
به گزارش ای بی اس نیوز، علی خضریان در تشریح نظارت میدانی خود از شهرستان پردیس گفت: در پی پایش میدانی حوزه انتخابیه روز گذشته در سفر به شهرستان پردیس در دیدار با امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه شهرستان، مدیرعامل جامعه مدنی پردیس و همچنین معاون امور مجلس و استان های وزارت راه و شهرسازی به منظور بررسی و پیگیری مسائل و چالش های اساسی این شهرستان از جمله کمبود مردم در محل دفتر نماز جمعه برگزار شد. ، مسائل فرهنگی، ایمنی و رفاهی و تخصیص به موقع مسکن.
خضریان افزود: ساخت واحدهای مسکونی بدون تامین امکانات اجتماعی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی لازم برای شهر جدید، مردم را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. در همین راستا مقرر شد تا پایان سال 1401 با توجه به لزوم تامین مسجد و مدرسه در محوطه دانشگاه، پروژه 14 مسجد و 14 مدرسه تکمیل و به بهره برداری برسد. همچنین ایجاد بازارچه های مورد نیاز و احداث مراکز خرید برای رفع نیاز مردم در دستور کار قرار دارد و تا زمان تحقق آن، شرکت ساختمانی متعهد به تامین اقلام با تامین سرپناه در محله های مختلف محل ساخت مسکن است. تکمیل شده و مردم زندگی می کنند، لازم است مردم بتوانند خرید روزانه خود را انجام دهند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: در بازدید میدانی از شهر امام خمینی (ره) در شرق شهر پردیس متوجه شدیم که بین اهالی شهر و جامعه مدنی اختلافاتی وجود دارد. پردیس در زمینه اسناد ملکی که طی دو هفته آینده تصمیم گیری شد. تشکیل جلسه ای با حضور نمایندگان اهالی و شرکت ساختمانی برای دستیابی به راهکارهای قانونی مشترک بین طرفین برای رفع مشکلات در حالی که فاز 11 شهر پردیس با وجود جمعیت 35 هزار نفری فاقد امکانات اولیه در این زمینه است. مقرر شد شرکت ساختمانی پردیس برای تامین امکانات اولیه مردم، برنامه اقدام خود را در اسرع وقت به استانداری و مجمع نمایندگان ارائه کند تا دست این شرکت به روی مردم باز شود. خدمات رسانی به مردم در حوزه بودجه و اخذ مجوزهای لازم.
سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در تشریح نظارت خود در سطح شهر پردیس از پیگیری تجهیز کامل بیمارستان الغدیر، ایجاد بازارچه ها و مراکز خرید و اقدام برای جلوگیری از دلالی خبر داد. مسکن در این شهر
سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران یادآور شد: در نتیجه تصمیم بر این شده است که 12 هزار واحد باقیمانده در پردیس توسط جامعه مدنی و 9 هزار واحد تا پایان شهریور سال آینده و 3 هزار واحد مسکونی تا پایان شهریور به مردم تحویل داده شود. پایان سال 1401. بسته شدن پرونده 12000 خانه پاره وقت در شهرستان پردیس، میراث بیکاری سالهای گذشته و بی توجهی وزیر سابق به شهرستان مهر.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش های فرمانداری و جامعه مدنی پردیس، حدود 3000 خانه خالی در شهر پردیس ساخته شده است که متاسفانه به بازاری برای سوداگری و افزایش نرخ اجاره و فروش تبدیل شده است، در حالی که این مسکن ها قرار است در اختیار افراد قرار گیرد.” خانه باید مکان یابی شود اما کارکرد اصلی خود را از دست داده است، در این راستا مقرر شد استانداری و شرکت پردیس ساختمانی فهرستی از این خانه ها تهیه کنند و همچنین قانون مالیات بر مسکن های خالی در این خانه ها مستقر شود. البته مقرر شد در شورای امنیت تصمیمات قانونی برای برخورد با گمانه زنی ها در این زمینه اتخاذ شود تا از ادامه این روند جلوگیری شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز