سایر موضوعات

بانک ها نباید واحدهای تولیدی خود را تعطیل کنند

ای بی اس نیوز/ کرمان دبیر تسهیل و رفع موانع تولید گفت: همه بانک ها از امروز سه ماه فرصت دارند تا تکلیف واحدهای تولیدی تحت مالکیت خود را مشخص کنند. » بانک ها حق تعطیلی واحدی در قبال بدهی مالکیت را ندارند و در این صورت از بانک مربوطه شکایت خواهیم کرد.

محمدباقر آقا علیخانی امروز 19 آذرماه در ستاد رفع موانع تولید شهرستان رفسنجان گفت: توان علمی رفسنجان بالا است و باید از این ارگانیسم در عرصه تولید و رفع مشکلات استفاده شود.

وی افزود: 209 موضوع در حوزه تولید کشور اعم از کشاورزی، امنیتی، نفت، انرژی، بهداشت و… استخراج شد که برای هر کدام از این حوزه ها هر سوالی از جمله مواد اولیه تا فروش را مطرح کردیم. بازار، و راه حل هایی برای آنها وجود دارد.

آقا علیخانی با تاکید بر اینکه مصوبات ستاد تسهیل کشور الزامی است، تصریح کرد: ویژه نامه این پرونده مهم نیز از سوی دادستان کل کشور به دادستان های شهرستان ارسال شد.

وی گفت: تا یک ماه آینده موانع بر سر راه واحدهای صنعتی رفسنجان برطرف می شود و باید این بروکراسی های طولانی مدت و چرخش های غیرضروری ایجاد شده در سامانه ها ساماندهی شود.

وی بیان کرد: به دستگاه های بازرسی نیز اعلام کردیم که برای بررسی مشکلات آنجا به واحدهای تولیدی مراجعه کنند و به رفع مشکل کمک کنند، بنابراین باید راه را پیش ببریم و فضا را به سمت اتفاقات خوب سوق دهیم.

دبیر مسئول تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: باید تلاش کنیم مشکلات طرح های موجود برطرف شود و طرح های جدید برای اجرا نیاز به توجیه اقتصادی دارد.

به گزارش ای بی اس نیوز، آقا علیخانی امروز نیز در حاشیه بازدید از مرکز نوآوری و شتاب دهی شهید ستاری رفسنجان با بیان اینکه کشور با خلأهایی مواجه است، گفت: زنجیره ارزش نامشخص است و سرمایه ما به هدر می رود. ما به مراکزی در کشور نیاز داریم که این زنجیره ارزش ها را پیاده سازی کنند.

وی افزود: مرکز نوآوری شهید ستاری کار بزرگ رویداد ملی توسعه صنایع پایین دستی را آغاز کرده است و این مرکز دارای پشتوانه قوی مانند مس است که برخی از خطراتی را که در شروع کار برای این نوع می تواند پیش بیاید کاهش می دهد. . از دامنه ها، در نتیجه می تواند بهترین شتاب دهنده در کشور باشد. مرکز نوآوری و شتاب شهید ستاری باید در رفسنجان باشد زیرا می تواند زنجیره او را تکمیل کند.

دبیر تسهیل و رفع موانع تولید ادامه داد: امروزه مس یکی از کالاهای اساسی در حوزه عناصر فلزی است، بنابراین ذخایر ارزی در این حوزه وجود دارد و با تکمیل زنجیره آن می توانیم به ارزش افزوده دست پیدا کنیم. دوم اینکه صنعت مس یکی از صنایعی است که می تواند به عنوان زنجیره تامین در کشور عمل کند.

وی تاکید کرد: شتاب دهنده های زیادی در کشور داریم اما به دلیل حمایت هایی که انجام نمی شود عموما به نتایج خوبی نمی رسیم.

آقا علیخانی درباره مهمترین دستاورد این رویداد در خصوص صنایع پایین دستی مس گفت: مهمترین دستاورد آن می تواند ایجاد اعتماد عمومی باشد، کسانی که منابع دارند می توانند از ایده های این مرکز بهره ببرند و ثروت را به سمت تولید و تولید پایدار سوق دهند.

وی بر تسریع در کار تاکید کرد و یادآور شد: با توجه به تغییراتی که در حوزه فناوری، فناوری و هوش مصنوعی ایجاد شده است، باید به کار خود سرعت ببخشیم و شایسته است برای مقالاتی در این زمینه و کسانی که صاحب نظر هستند، یک فراخوان ملی داشته باشیم. .be فراخوانی می شود و سرعت آن به 10 برابر می رسد تا به نتیجه واقعی برسد.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تاکید بر اینکه مس ارزش افزوده بسیار بالایی هم در تولید و هم در صنایع پایین دستی دارد، خاطرنشان کرد: باید روی محصولی با ارزش افزوده بالا سرمایه گذاری کنیم. برای صنایع پایین دستی، تولیدکننده باید از همه حلقه های این مسیر بهره ببرد، باید زنجیره خوبی شکل بگیرد و معتقدم اگر مرکز نوآوری و شتابدهی رفسنجان این چرخه و زنجیره را تکمیل کند و ارزش افزوده واقعی ایجاد کند، یک موفقیت خوب برای کشور

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا