چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازپرداخت وام زوجیت با ضامن / تعیین تکلیف بدهکاران کلان بانکی

صالح آبادی ادامه داد: اگر می‌خواهیم تورم را در کشور کنترل و مدیریت کنیم، باید منابع بیشتری را در بخش‌های تولیدی به اقتصاد تزریق کنیم نه اینکه برای ایجاد تورم از بانک مرکزی خارج شویم.

وی با یادآوری اینکه از یک سو درخواست بخش خصوصی دریافت نقدینگی است و از سوی دیگر اگر بخواهیم مشکل بزرگی را در اقتصاد کشور مطرح کنیم، مازاد نقدینگی در جامعه است. : پس نقدینگی می تواند در بحث ایجاد تورم و در بحث حل مشکلات مطرح شود. تامین مالی بخش خصوصی راه حل است.

رئیس کل بانک مرکزی بر لزوم تعیین تکلیف بدهکاران کلان بانکی تاکید کرد و گفت: بدهکاران بانکی به چند دسته تقسیم می شوند که شامل شرکت هایی که وظایفی را انجام داده اند، بخش های تولیدی که با توجه به شرایط اقتصادی دچار مشکل شده اند و وام گیرندگانی که بدهی هایشان دارند. به دلیل حسابداری ضعیف، آنها هستند و با وجود اینکه می توانند بدهی خود را پرداخت کنند، نمی کنند.

صالح آبادی درباره لزوم هدایت وجوه به بخش‌های تولیدی از طریق نظام مالیاتی بیان کرد: فعالیت‌های غیرمولد و بازرگانان قمار باید مشمول مالیات خود باشند و اگر شخصی در خرید و فروش قطعات و خودرو فعال است، باید مالیات خود را پرداخت کند. مالیات. فعالیت ها نباید در این راستا باشد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اهمیت و جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد کشور گفت: بانک مرکزی و نظام بانکی باید در خدمت بخش خصوصی و حمایت از این بخش باشند و ما این را به عنوان یک عنصر کلیدی و کلیدی می دانیم. محور مهم است و ما باید حرکت کنیم

ای بی اس نیوز/پرس رئیس کل بانک مرکزی بر لزوم حمایت بانک ها از جمعیت و تسهیل در پرداخت تسهیلات خرد تاکید کرد و افزود: در بحث بازپرداخت وام زوجیت نیز اعلام کرده ایم بانک ها باید با ضامن پرداخت کنند.

نظام بانکی باید در خدمت بخش خصوصی باشد

وی در خصوص اتخاذ راهکارهای منابع مالی گفت: امسال به جز ابزارهای پولی راهکارهای دیگری برای تامین منابع مالی داریم که می توان به ابزارهای اعتباری اشاره کرد که از جمله آنها می توان به اوراق گام اشاره کرد که حدود سه ماه است به خوبی فعال شده است.

لزوم تعیین تکلیف بدهکاران کلان بانکی

رئیس کل بانک مرکزی درباره وضعیت عرضه ارز در کشور گفت: امسال حجم عرضه ارز در بازار بسیار خوب است.

وی ادامه داد: ورود ارز به کشور نیز نسبت به گذشته بهبود زیادی داشته است و بخش خصوصی ارز خوبی را وارد چرخه اقتصادی کشور می کند و میزان تعهدات ارزی صادرکنندگان بهبود یافته و به 85 درصد رسیده است. ، که عدد خوبی است.

صالح آبادی گفت: از بهمن 99 تا تیر 1401، 8.8 دهم هزار میلیارد تومان از این ابزار استفاده شد که با ساده سازی مقررات آن در شورای پول و اعتبار و ابلاغ آن به شبکه بانکی طی چهار ماه گذشته، این رقم افزایش یافت. به 19 هزار میلیارد تومان که پیش بینی می کنیم به 200 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

دارایی های مازاد بانک ها به تسهیلات اختصاص یابد

از ابزارهای اعتباری در کنار ابزارهای پولی استفاده کنید

صالح آبادی افزود: یکی از مشکلات کشور و سیستم بانکی ما این است که فروش این املاک مازاد اتفاق نمی افتد یا به کندی انجام می شود که هم در سطح دولت و هم در سطح بانک ها این مشکل را داریم.

انتهای پیام

وی ادامه داد: به دنبال این هستیم که بانکی را که سپرده های مردمی را به ملک تبدیل کرده است مجبور کنیم آن اموال را بفروشد و وجوه نقد آن را در قالب تسهیلات به مردم واریز کنیم که این املاک به حراج گذاشته می شود و درآمد حاصل از آن در اختیار مردم قرار می گیرد. بانک برای پرداخت تسهیلات

صالح آبادی بر لزوم حمایت بانک ها از مردم و تسهیل در پرداخت تاسیسات خرد تاکید کرد و گفت: از جمله در بحث بازپرداخت وام زوجیت اعلام کرده ایم بانک ها باید با یک ضامن پرداخت کنند و هر بانکی که نیاز دارد. بیش از یک ضامن مرتکب تخلف می شوند و در صورت عدم رعایت آنها برخورد انضباطی خواهیم داشت.

رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه بانک‌های خصوصی مانند بانک‌های دولتی تحت نظارت بانک مرکزی هستند، افزود: بانک مرکزی بر بانک خصوصی تسلط و کنترلی دارد که بر بانک دولتی و بانک‌های خصوصی وجود دارد. ملزم به عضویت در شورای هماهنگی بانک ها و ارائه آمار می باشد

صالح آبادی افزود: بانک ها باید با بدهکارانی که به دلیل شرایط اقتصادی قادر به بازپرداخت بدهی خود نیستند کمک و همکاری کنند اما بدهکاران بزرگی که با وجود توان مالی قصد پرداخت بدهی خود را ندارند باید مشخص شوند.

وی افزود: اقتصاد ما یک بانک مرکزی است و بیش از 80 درصد اقتصاد ما از بازار پول تامین می شود و باید ابزارهای تامین مالی را متنوع کنیم و ضمن تامین نیازهای بخش تولید، از افزایش مازاد هزینه نقدینگی جلوگیری کنیم. “

بانک های خصوصی باید عضو شورای هماهنگی بانک ها باشند

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک حق ندارد منابع استان را جمع آوری و در مکانی مشخص به دارایی های مشخص تبدیل کند.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به تعیین مازاد دارایی بانک‌ها گفت: برخی از بانک‌های ما دارایی‌های مازاد دارند که باید آن‌ها را بفروشند و وجوه حاصله برای تسهیلات پرداخت می‌شود.

صالح آبادی افزود: بانک مرکزی هم از نظر منابع ارزی و هم در حوزه حواله و اسکناس در وضعیت خوب و قابل قبولی قرار دارد و با عرضه ای که انجام می دهیم آرامش حاکم بر بازار حفظ می شود. و ادامه خواهد داشت. .

وی افزود: در وام های کلانی که پرداخت می شود باید مراقب باشیم، اما در وام های جزئی که معمولا به صورت اقساطی پرداخت می شود، در ابتدای امسال بخشنامه ای تا سقف 200 میلیون تومان صادر کردیم که در دسته بندی قرار می گیرد. وام های کوچک، نباید در اخذ وثیقه سخت گیری کرد و در صورت داشتن اعتبار خوب باید با قرارداد معتبر پرداخت شود.

صالح آبادی اضافه کرد: بنابراین باید نقدینگی را به سمت تولید و فعالیت های تولیدی سوق دهیم که این امر مستلزم یک سری سیاست ها و تصمیم گیری ها هم در داخل بانک مرکزی و هم در نهادهای مختلف است و قطعا این تصمیمات تاثیرگذار خواهد بود.

وام عروسی باید با ضامن پرداخت شود

صالح آبادی افزود: در این راستا کارگروهی را در بانک مرکزی برای فروش دارایی های مازاد بانک ها به ویژه بانک های خصوصی تشکیل داده ایم.

علی صالح آبادی پنجشنبه 8 اردیبهشت در جلسه شورای گفتگوی دولت فارس و بخش خصوصی در شیراز، افزود: یکی از محورهای مهمی که باید در سطح کلان دنبال کنیم، کنترل نقدینگی در کشور است، نقدینگی دارای یک رابطه بسیار نزدیک و مستقیم با تورم دارد و زمانی که نقدینگی از رشد تولید ناخالص داخلی فراتر رود رشد می کند و تورم را در جامعه ایجاد می کند.

وی بیان کرد: ایراداتی در سیستم بانکی وجود دارد که به دنبال رفع آن هستیم که برخی از آنها باید در سطوح عالی کشور تصمیم گیری شود.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *