وی ادامه داد: امروز پرچم امام حسین (ع) در دست مقام معظم رهبری است و باید این ارتباط بین امت و امام روشن شود و مردم متقاعد شوند که پرچم انقلاب ما پرچم انقلاب است. امام». حسین و امروز رهبر انقلاب پرچمدار این انقلاب است.» مداحان و وعاظ بصیر می توانند خود را تبیین کنند و مدیران هیئت ها وظیفه سنگینی دارند که از افرادی که به مردم دست می زنند استفاده کنند و عدالت را به خوبی بیان کنند و ارائه دهند. دشمن با مردم
وی با اشاره به عملکرد هیئت های مذهبی در پیروزی انقلاب گفت: مهمترین موضوعی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند نقش هیئت ها در تقبیح شاه و رساندن پیام امام خمینی (ره) به جامعه بود. که در واقع سخنگوی نهضت و انقلاب بود. آنها داشتند. هیئت های دوران پیروزی انقلاب با ایجاد تشکلی نمادین به نام هیأت و تجمع مردم انقلابی و حرکت های انقلابی در آنجا و به صورت معبر در سراسر کشور، موفق به جذب جوانان شدند. .
وی افزود: نکته دیگر در هیئت ها عنصر منبر، مداحی و عنصر شنونده و گیرنده است. اینها عناصر اصلی هستند. دو رکن مهم و ثابت هیئت، منبر و واعظ و آن اجیر است.
آیت الله کاظم صدیقی وی با اشاره به سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز، گفت: شهادت سیدالشهدا علیه السلام یک تبلیغات جهانی بود که موجی در جهان ایجاد کرد و طبق روایات، این عشق و علاقه. و حرارتی که محبت خدا به امام حسین (ع) هرگز در دل مؤمنان خاموش نمی شود و چون نهضت امام حسین یک حرکت جهادی تبیین کننده و جهاد با نفس بود، موجب روشنگری شد. که امام دستوراتش را با خون خودش امضا کرد و آن خون جاری شد.
صدیقی افزود: در جریان فتنه 88 آمریکا با کمک عوامل نفوذی خود عده ای را قبل از انقلاب با اطلاعات نادرست قرار داده بود اما همین هیئت ها، مداحی ها و برخی سخنرانان مردند و شروع به تبیین و افشاگری کردند و ما. دیده اند که در عرض چند ماه همه مردم حضور پیدا کرده اند، مردم سفره فتنه را بدون هیچ هزینه ای جمع کرده اند که همین هیئت هایی که به امام حسین(ع) حمله می کنند، می آورند. ع) غیرت حسینی شعله ور شد و این مشکل را حل کرد.
وی افزود: هیئت های مذهبی نیز زاده نهضت عاشورایی امام حسین(ع) هستند. بنابراین سخنرانان هیئت ها باید دانش خود را به صورت برنامه ریزی شده بیان کنند و نسبت به مشکلات جامعه حساس باشند. این در اختیار شورا نیست که یک نفر فقط چند داستان بگوید و کاری به مسائل اجتماعی مانند فقرا، مسائل حاشیه نشینی جوانان، بیکاری و تجرد و فساد ناشی از آن نداشته باشد. چنین هیئتی به رسالت خود که رسالت حسینی است، رسالت بیداری، افشای جریان باطل، دشمن شناسی و زمان شناسی، به طور کامل عمل نکرد.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: اگر امروز امام حسین(ع) بودند با چه کسانی روبرو می شدند؟ یزید و معاویه در عصر ما چه کسانی هستند؟ حسین زمان ما کیست و پرچم امام حسین علیه السلام که آرمان های حسینی را برپا می کند کیست؟ بر این اساس، اولین مأموریت هیئت، انجام مناسک و تبیین معارف است و در مرحله بعد، مأموریت میدانی است و هیئت ها می توانند با پرتاب هسته های شناخت معضلات جامعه، به میان جوانان برسند.
به گزارش ای بی اس نیوز، به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، هیئت های مذهبی در دیدار با مداحان و شاعران، هیئت های مذهبی را محل تبیین و پاسخگویی دقیق به سوالات جامعه به ویژه قشر جوان دانستند. نسل عنوان یک واحد اجتماعی دوران اهل بیت و زنده نگه داشتن طریقت و مکتب ائمه بوده است که از زمان این بزرگواران شکل گرفته است.
صدیقی درباره انتقاد برخی از مردم مبنی بر اینکه نباید هیئت را به حلقه سیاسی تبدیل کرد، گفت: این انتقاد یکی از خیانت های دیرینه است که می گویند دین را سیاسی نکنید و اگر نمی شد اگر نبود. این القای بد، انقلاب ما خیلی زودتر پیروز می شد، اما در آن زمان شرایط به گونه ای بود که هر روحانی که یک جمله علیه ظلم می گفت، متهم به فعالیت سیاسی و طرد شده در جامعه می شد، امام (ره) آمد و شهدا خون ریختند و آن فضا خراب شد. حالا اگر کسی بگوید من سیاسی شدهام، باید توجه کند که دین ما دین سیاست، مدیریت و زندگی است.
امام جمعه تهران افزود: مهم ترین وظیفه جهاد تبیینی در هیئت ها در درجه اول بر عهده طلاب و سخنرانان است و در درجه دوم مستأجران و همچنین مسئولین هیئت ها این بصیرت را دعوت کنند. چه تمجیدی. همچنین باید مطالبه کنند که ما الان در شرایط سختی هستیم و دشمن می خواهد ملت را فریب دهد و این هیئت ها مردم را امیدوار کنند و مقدمات لازم را فراهم کنند.