می توان گفت اسفند ماه برای بسیاری از مشاغل از جمله قالیشویی ماه سرنوشت سازی است. شلوغی مردم در این روزها بیشتر از روزهای دیگر سال است و شلوغی خیابان ها و ترافیک سنگین آخر سال، شلوغی مغازه ها و …. گواه این امر است و آنچه این روزها همه خانم ها را نگران می کند شستن تمام اجزای خانه به خصوص فرش است.
به گزارش ای بی اس نیوز، با نزدیک شدن به خانه تکانی عید، یکی از مهم ترین کارها پیدا کردن یک قالیشویی خوب است و البته یکی از مهم ترین سوالات، هزینه شستن فرش است.
وی خاطرنشان کرد: پس از تحویل فرش به قالیشویی باید رسیدی حاوی ابعاد و قیمت فرش به مشتری داده شود و پس از شست و شو و مرجوعی فرش، فاکتور صادر شود. هر اقدامی که برای فرش انجام می شود باید به درخواست مشتری باشد و قالیشویی فقط مطابق سلیقه خود می تواند کار کند.
مهاجرانی گفت: بر اساس تبصره مشخص شده کلیه قالیشویی ها موظف به نصب لیست بها در واحد صنفی خود هستند و هزینه شستشوی پتو، موکت، نوسازی و تعمیرات تعیین می شود که البته با توافق طرفین مثل همیشه.” هزینه ایاب و ذهاب 30000 تومان برآورد شده است.
مهاجرانی افزود: بازرسی و بررسی عملکرد و عملکرد شرکت های قالیشویی نیز آغاز شده و اتحادیه در تلاش است تا خدمات با کیفیتی را به شهروندان ارائه دهد.
ای بی اس نیوز/ مرکز مسکن پایان سال یکی از روزنه های امید قالیشویی و مشاغل نظافتی و تزئینی برای کسب درآمد بیشتر است.
رئیس اتحادیه فرش دستباف، ماشینی و تزئینی اراک گفت: طبق تعرفه تعیین شده، شست و شوی معمولی هر متر مربع فرش دستباف با متریال درجه یک 20 هزار تومان با یک پرداخت 25000 تومان و شستشوی هر متر مربع فرش ماشینی 10000 تومان. متاسفانه برخی از واحدهایی که مجاز به شستشوی فرش ماشینی نیستند متری 65 هزار تومان پرداخت می شود که کاملا غیرقانونی است.
البته امروزه قالیشویی در منازل کمتر دیده می شود و مردم به قالیشویی متکی هستند و با نزدیک شدن به پایان سال، قالیشویی یکی پس از دیگری در خیابان ها دیده می شود که می توان فرش های لوله ای را مشاهده کرد. و تحویل داده شد.
اصولاً شستن قالی و قالی در کوچه و حیاط توسط اهالی هر خانه و همسایه یکی از عواملی است که عید را در ما ایجاد می کند.
وی افزود: شهروندان فرش خود را نزد قالیشویی های معتبر بسپارند و تنها با تماس با اتحادیه می توانند از مجاز بودن قالیشویی اطمینان حاصل کنند. بسیاری از واحدهای مبل شویی در سطح شهر فاقد مجوز هستند و ممکن است به اموال مردم آسیب وارد شود، لذا از مردم تقاضا داریم جهت اطمینان از مجاز بودن قالیشویی واحد در اراک با شماره اتحادیه 322420550-322420551 تماس بگیرند.
علی مهاجرانی، رئیس اتحادیه فرش دستباف، ماشینی و تزیین شده اراک در این خصوص گفت: تنها 22 قالیباف در اراک مجوز دارند و البته تعدادی نیز بدون مجوز فعالیت می کنند. فرش. برخی از واحدهای غیرمجاز فاقد شیار هستند و حتی ممکن است تقلبی باشند یا به تشک آسیب برسانند.
absnews