فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش گفت: رزمایشهای نظامی نشاندهنده توان دفاعی کشور است که سالانه یا در فواصل زمانی لازم انجام میشود.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش گفت: در ادامه رزمایش دو هدف راهبردی و عملیاتی را دنبال کردیم. و از انواع سلاح ها استفاده و آزمایش می کنیم.
وی گفت: در رزمایش ها تمرینات را در میدان آزمایش می کنیم و به دفاع عمق می دهیم و هماهنگی بین نیروها را دنبال می کنیم و با استفاده از سلاح با هم سناریوهای مختلفی را بر اساس اهداف از پیش تعیین شده می نویسیم. در رزمایش ذوالفقار 1400 تقریباً 150 سناریو و 50 رزمایش برای چهار نیروی ارتش تعریف کردیم که همه آنها اجرا شد و به اهداف عملیاتی دست یافتیم. اهداف عملیاتی در راستای اهداف استراتژیک ما است که همگی نشان دهنده اقتدار ارتش و این واقعیت است که هر تجاوزی با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.
وی گفت: ما امروز در دریاهای آزاد هستیم و خطوط ارتباطی خود را در برابر پدیده دزدی دریایی در خلیج عدن فراهم می کنیم. پرچم جمهوری اسلامی ایران را در دریای سرخ، مدیترانه، دریای چین جنوبی، اقیانوس هند جنوبی، اقیانوس اطلس جنوبی و شمالی تا سن پترزبورگ و جنوب خلیج فنلاند توسط ناوشکن های دریایی به اهتزاز در می آوریم که نشان دهنده اقتدار نظام اسلامی است. جمهوری ایران در امور دفاعی. به نفع کشور و ماهیت استراتژیک نیروی دریایی است.
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: اقتدار در دریا نشان دهنده توان عملیاتی نیروی دریایی است و دیپلماسی دریایی می تواند بزرگترین پشتوانه کشور در حوزه اقتصادی و امنیت نیروی دریایی، حمل و نقل انرژی و کالا در دریا باشد.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار سیاری فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 و معاون هماهنگ کننده ارتش در گفتگوی تلفنی با برنامه «گفتگوی روز» رادیو ایران در خصوص برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 گفت: این در مورد دفاع از کشور است و سالانه یا در فواصل زمانی معین برگزار می شود که هر کدام اهداف راهبردی و عملیاتی خود را دارند.
انتهای پیام/