این برنج باعث مسمومیت می شود!
گلبن سهراب گفت: برنج خام می تواند حاوی هاگ های باکتریایی به نام باسیلوس سرئوس باشد که با پخته شدن برنج این هاگ ها زنده می مانند و در دمای اتاق به باکتری تبدیل می شوند.
وی با اشاره به اینکه این باکتری ها در دمای 30 درجه سانتیگراد در مدت 20 دقیقه دو برابر می شود، ادامه داد: در نهایت سمی تولید می شود که پس از خوردن برنج باقی مانده باعث اسهال شدید و استفراغ می شود.
شهید بهشتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه علائم مسمومیت معمولا بین 30 دقیقه تا 6 ساعت پس از خوردن برنج آلوده ظاهر می شود، گفت: به این مسمومیت غذایی سندرم برنج سرخ شده نیز می گویند که معمولا بعد از 24 از بین می رود. ساعت ها. .
وی ادامه داد: برای جلوگیری از مسمومیت برنج، برنج پخته شده باید ظرف دو ساعت در دمای زیر پنج درجه سانتیگراد به یخچال منتقل شود.
سهراب با اشاره به تحقیقات انجام شده در فدراسیون برنج آمریکا خاطرنشان کرد: برنج پخته شده را می توان به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.