یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

این باور غلط را درباره خوردن آجیل اصلاح کنید؛اثر شگفت انگیز این دانه ها بر سلامتی بدن

  در میان روندهای در حال تکامل رژیم‌ غذایی و توصیه‌های بهداشتی، یک تصور غلط رایج همچنان ادامه دارد که مصرف آجیل، به ویژه مغزهای درختی مانند پسته، به دلیل محتوای چربی آنها منجر به افزایش وزن می‌شود.

این باور باعث شده است که بیش از نیمی از افراد از مصرف مقادیر توصیه شده آجیل و مغز در هفته کوتاهی کنند. با این حال، نتایج تحقیقات اخیر و نظرات متخصصان این افسانه را به چالش می‌کشند و تأثیر مفید آجیل را بر سلامتی بدون افزایش وزن را نشان می‌دهند.

پسته به‌عنوان منبع گیاهی پروتئین کامل، ترکیب قابل‌توجهی از مواد مغذی ازجمله فیبر، ویتامین B۶، تیامین، فسفر و مس را ارائه می‌کند و باعث می‌شود که انتخابی عالی برای یک میان وعده مغذی باشد همچنین می‌تواند به حفظ سطح انرژی و حمایت از سلامت کلی کمک کند.

این شواهد، تصور ریشه‌دار که مصرف آجیل منجر به افزایش وزن می‌شود را به چالش می‌کشد.

این تحقیق دقیق و کنترل شده نشان می‌دهد که خوردن آجیل درختی مانند پسته، باعث افزایش وزن نمی‌شود و می‌تواند بخش مهمی از روال مراقبت از سلامتی هر فردی باشد.

مقاله کامل در مجله Nutrients منتشر شده است.

 

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *