سایر موضوعات

ایزدخواه: مالیات بر عایدی سرمایه انگیزه سفته بازی در معاملات خودرو را کاهش می دهد

وی سخنان سیدرضا فاطمی امین در ساختمان مجلس را برجسته کرد و گفت: البته وزیر صمت در جلسه پرسش و پاسخ در ساختمان مجلس گفت که راه حل این مشکل مالیات بر عایدی سرمایه است که پیشنهاد آن در مجلس است. و هنوز تایید نشده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به این ترتیب ارزش پول ملی مدام کاهش می یابد، تورم در بازار مدام تحریک می شود و بر طبقات ضعیف که دارایی ندارند فشار وارد می شود.

عضو هیات مدیره کمیسیون صنایع و معادن شورای اسلامی افزود: در شرایط کنونی که عرضه و تقاضا در بازار خودرو ناهماهنگ است، مدلی که مد نظر ما بود، در قالب طرحی بود که باید در بورس عرضه شود، اما نه آن چه در حال حاضر ارائه می شود. در حال حاضر این اتفاق می افتد، زیرا عرضه بورسی که در حال حاضر در حال انجام است، غیرقانونی است و ما آن را تایید نمی کنیم، زیرا این چیزی نیست که ما می خواستیم.

نماینده مردم تهران در شورای اسلامی گفت: بهترین و تنها راه حل، فروش خودرو در بورس است البته با شرایط و ضوابط; شرطش این است که مازاد درآمد را به خودروساز ندهیم، این چیزی که الان عرضه می شود به نفع خودروساز است چون خودروساز کمتر عرضه می کند و با بازار بازی می کند، همچنین با این کار قیمت و آن را افزایش می دهد. سود، آن را هم در جیبش می گذارد.

وی افزود: اگر قرار بود این کار را بکنیم، خودروساز و خریدار انگیزه سفته بازی می کردند، اما آنچه در حال حاضر اجرا می شود در واقع بازار سیاه است و اسم آن را بورس گذاشته اند. البته من طرفدار چنین چیزی نیستم چون برنامه ما این نیست و چیز دیگری بود.

ایزدخواه در خصوص قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز گفت: این امر کاملا ضروری است و البته نه تنها برای خودرو بلکه برای همه بازارهای دیگر مانند سکه، طلا، مسکن و … نیز ضروری است چرا که کشور در شرایطی قرار دارد. به دلیل انگیزه‌های سفته‌بازی ملی به شدت تحریک می‌شود، بنابراین برای کاهش انگیزه‌های سوداگرانه باید بر عایدی سرمایه مالیات بگیریم، در غیر این صورت فاجعه رخ خواهد داد.

یکی از اعضای هیأت مدیره کمیسیون صنایع و معادن شورای اسلامی با اشاره به ایجاد قانون مالیات بر عایدی سرمایه گفت: این اقدام نه تنها برای خودرو بلکه برای همه بازارهای دیگر مانند سکه کاملا ضروری است. ، طلا، مسکن و … زیرا کشور در شرایطی است که به دلیل کاهش ارزش پول ملی انگیزه های سفته بازی به شدت تحریک می شود و با این کار انگیزه سفته بازی را کاهش می دهیم.

ایزدخواه با بیان اینکه اصلا برنامه ما این نبود و این بود که خودرو را در بورس بفروشیم، گفت: با این روش تمام خودروهای تولیدی شرکت سازنده وارد بورس می شود و باید تمام خودروها را بیاورد. محصولات موجود در بورس و قاچاق آنها. یک کالا محسوب می شد. ما همچنین خودروساز را تشویق کردیم که دائماً عرضه را افزایش دهد و گفتیم هر چیزی که بالاتر از قیمت پایه باشد متعلق به خودروساز نیست، مالیات دولت است و برای توسعه اقتصاد عمومی باید به حساب خزانه دولت واریز شود. حمل و نقل.

عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره تاثیر نوسانات ارز بر افزایش قیمت خودرو گفت: این موضوع هم تاثیر دارد اما چه زمانی کنترل می شود اینطور نخواهد بود.

ایزدخواه یادآور شد: طرح ما برای عرضه در بورس تنظیم شده بود، یعنی مشخص شد هر چه خودرو با قیمتی بالاتر از قیمت پایه فروخته شود، درآمد اضافی به جیب خودروساز نمی رود و در آن واریز می شود. حساب خزانه دولت برای توسعه حمل و نقل هزینه شود. و به اطلاع عموم برسانیم که در واقع با این کار انگیزه افزایش قیمت را هم از خودروساز و هم از مصرف کننده می گرفتیم.

انتهای پیام

روح الله ایزدخواه در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره افزایش 70 میلیون تومانی قیمت خودرو در روزهای اخیر به دلیل طرح واردات خودرو، اظهار کرد: البته هنوز واردات خودرو آغاز نشده و آنچه در حال بحث است. الان وزیر صامت می گوید این افزایش قیمت مربوط به تاثیر قیمت دلار است و افزایش قیمت دلار این مشکل را ایجاد کرده است اما ما می گوییم مشکل این است که خودرو تبدیل به کالای سرمایه ای شده است. و بنابراین باید کاری کنیم که خودرو از وضعیت سرمایه خارج شود.

وی خاطرنشان کرد: عرضه خودرو در بورس از تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه ای جلوگیری می کرد تا فردی آن را به قیمت کارخانه خریداری کند و سپس با سود 150 میلیون تومانی در بازار سیاه بفروشد. بنابراین باید کاری کنیم که انگیزه سفته بازی هم از تولیدکننده و هم از مصرف کننده حذف شود و این کالای سرمایه ای تبدیل به کالای مصرفی شود و انگیزه های سفته بازی از خرید و فروش و معاملات خودرو حذف شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا