وی مهمترین کاربردهای پلی اتیلن را فیلم ها و ورق ها، فرآیندهای قالب گیری، لوله ها و پروفیل ها دانست و افزود: از سال 2020 دو منطقه خاورمیانه و ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده و صادر کننده این محصول هستند. . و چین یکی از بزرگترین واردکنندگان در سال 2020 بود.”
محقق پلیمر مرکز تحقیقات و فناوری پتروشیمی تهران گفت: ایران چهارمین تولیدکننده پلی اتیلن سنگین در جهان است اما شیوع ویروس کرونا باعث کاهش 3 درصدی تولید این محصول شده است.
وی گفت: البته در سال 2025 چین از نظر ظرفیت تولید از آمریکا و خاورمیانه پیشی خواهد گرفت، اما خاورمیانه همچنان بزرگترین تولید کننده و صادرکننده پلی اتیلن خواهد بود.
به گفته وی، بازیگران اصلی بازار پلی اتیلن سنگین (HDPE) در خاورمیانه، آمریکا و چین با مجموع 55 درصد ظرفیت تولید در سال 2020، چین اولین تولید کننده این محصول در جهان خواهد بود. از سوی دیگر تا سال 2025 سهم خاورمیانه از 20 درصد در سال 2020 به 17 درصد در سال 2025 کاهش می یابد. ایران نیز در رده چهارم تولید پلی اتیلن سنگین قرار دارد.
پژوهشگر پلیمر تهران ادامه می دهد: 26 میلیون تن در 13 شرکت بزرگ تولید کننده پلی اتیلن سنگین تولید می شود.
وی گفت: شیوع ویروس کرونا باعث کاهش سرعت اقتصاد جهانی شد و تأثیر کمی بر تولید پلی اتیلن سنگین داشت و آن را تا 3 درصد کاهش داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، مجید حبیب اللهی در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست و در نشست تخصصی “بررسی بازارهای پلی اتیلن در ایران، منطقه و جهان” اظهار کرد: پلی اتیلن یکی از پرمصرف ترین پلیمرهای جهان است. جهان که در سال 2020 100 میلیون تن از این محصول را مصرف خواهد کرد که در سال 2025 به بیش از 132 میلیون تن خواهد رسید.
absnews