با این حال، از جمله، اعتقاد قوی به حفاظت از دریا و منابع آن و نیز تضمین ایمنی و امنیت فعالیتهای دریایی، ایران را به اتخاذ روحیه و رویکرد سازنده با سایرین ترغیب کرده است. سفیر ایران در سازمان ملل کشورها وارد همکاری می شوند.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران افزود: از این رو انتظار میرود هرگونه مذاکره در خصوص قطعنامههای مربوط به اقیانوسها و دریاها شامل موضع و ملاحظات غیر طرفهای کنوانسیون صدر باشد.
وی افزود: افزایش سطح آب دریاها، از بین رفتن تنوع زیستی و کاهش جمعیت جانوری و گیاهی در منطقه از دیگر مسائلی است که با آن مواجه هستیم.
ارشادی گفت: در حوزه حیات دریایی و نگهداری از آن، ساخت غیرمسئولانه جزایر دست ساز در خلیج فارس بدون شک به زیستگاه گونه های دریایی کمیاب آسیب وارد می کند و حیات طبیعی منابع دریایی منحصر به فرد آن در خطر است. استقرار و تداوم حضور ناوگان نظامی خارج از منطقه در خلیج فارس نه تنها بر امنیت کشورهای ساحلی و همچنین فعالیت و تردد آزاد شناورها در این حوزه آبخیز تأثیر شدیدی گذاشته است، بلکه موجب تشدید آلودگی دریایی و کاهش منابع دریایی شده است. . .
معاون نماینده ایران در سازمان ملل متحد گفت: جمهوری اسلامی ایران نسبت به ادامه این سیاستهای خطرناک هشدار میدهد که به دلیل سیاستهای یکجانبه استکبار، اوضاع را تشدید کرده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور ساحلی واقع در حاشیه خلیج فارس و دریای عرب، متعهد به دستیابی به هدف 14 توسعه پایدار است.
وی افزود: نقش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با دزدی دریایی و همکاری با سایر کشورها در این زمینه که دبیرکل در گزارش های متوالی خود منعکس شده و شورای امنیت نیز در این خصوص در موارد مختلف مورد تمجید قرار گرفته است. تصمیمات، این احساس و درک است.» ناشی از.
همانطور که در بیانیه سال گذشته جمهوری اسلامی ایران اشاره شد، شیوع اپیدمی کرونا، علاوه بر اقدامات قهری یکجانبه قبل از بحران کرونا به دلیل سیاست فشار حداکثری آمریکا بر کشور من و مردم ایران وجود داشت. زندگی روزمره مردم عادی ایرانی را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
سفیر و معاون نماینده ایران در سازمان ملل متحد با درک اهمیت حفاظت از محیط زیست گفت:
وی افزود: برای مقابله با چنین مشکلاتی، کشورهای توسعه یافته باید به تعهدات خود در چارچوب کنوانسیون تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد و توافقنامه پاریس از جمله تامین مالی، ظرفیت سازی و انتقال فناوری عمل کنند.
سفیر ایران در سازمان ملل افزود: با توجه به کاهش منابع دریایی در سال های اخیر، برنامه ریزی برای مدیریت مسئولانه شیلات، استفاده از روش های انتخابی صید و مبارزه با صید غیرقانونی گزارش نشده و بی ضابطه باید در دستور کار همه کشورها، شیلات قرار گیرد. سازمانهای مدیریتی «موسسات منطقهای و بینالمللی مربوطه.
ارشادی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از تلاشهای صورت گرفته در زمینه مدیریت پایدار شیلات که در حمایت از فعالیتهای اقتصادی برخی از کشورهای در حال توسعه، حفظ منابع دریایی، اکوسیستمهای دریایی سالم و تامین امنیت غذایی کشور نقش پیشرو ایفا میکند، قدردانی میکند. همه. “
وی افزود که چنین چشمانداز جامعی میتواند به تعامل سازندهتر بین کشورهای بیشتری در حمایت از قطعنامهها منجر شود. اما هرگونه تعامل سازنده از سوی کشورم در جریان مذاکرات و الحاق به اجماع نباید به عنوان سند قانونی الزام آور پذیرش این کنوانسیون توسط جمهوری اسلامی ایران تلقی شود.
ارشادی گفت: تعامل و فعالیت ایران در محیط زیست دریایی کاملاً و منحصراً منطبق بر اسناد بین المللی است که به صراحت توسط دولت جمهوری اسلامی ایران پذیرفته شده است.
وی تاکید کرد: در این راستا لازم است کشورها در قالب برنامه های ملی و همکاری های بین المللی به منظور ظرفیت سازی و ارتقای دانش و آگاهی صیادان و بهره برداران منابع دریایی اقدامات عاجل انجام دهند.
معاون نماینده ایران در سازمان ملل متحد ادامه داد: کشورم مجدداً بر تعهد خود به نظم دریایی منظم به منظور تضمین حقوق و منافع دریا برای همه و همچنین اطمینان از عاری بودن فعالیتهای دریایی از آلودگی تاکید میکند. مشکل و مطابق با استانداردهای بین المللی است. قوانین دریانوردی. “
وی گفت: افزایش سطح آب دریاها یکی از شناخته شده ترین پیامدهای گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی است که ایران به عنوان یک کشور ساحلی با آن مواجه است.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر زهرا ارشادی، سفیر و معاون نماینده ایران در سازمان ملل متحد روز سه شنبه به وقت محلی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در مورد اقیانوس ها و حقوق دریاها، با تشریح موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال تعدادی از مسائل مرتبط با جلسه پرداخت سفارش
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به این هدف و همچنین مطابق با برنامه سازمان ملل با عنوان «دهه علوم اقیانوسی برای توسعه پایدار 2021 تا 2030» تاکید می کند که باید تلاش بیشتری از سوی دولت ها و سایر ذینفعان صورت گیرد. . . این تلاش ها شامل همکاری و هماهنگی بین المللی و همچنین پیشرفت در جهت ظرفیت سازی و انتقال فناوری و دانش دریایی به کشورهای در حال توسعه است.
سفیر و معاون نماینده ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از همه کشورها میخواهد برای حفاظت از محیط زیست این حوضه مشترک همکاری کنند و از اقدامات یکجانبهای که میتواند محیط زیست دریایی در معرض خطر را تضعیف کند، خودداری کنند.
دیپلمات ارشد ایرانی در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران با توجه به تنوع زیستی در مناطق خارج از صلاحیت ملی به عنوان میراث مشترک انسانی، مشتاقانه منتظر شرکت در چهارمین نشست بین المللی تنوع زیستی دریایی در مناطق خارج از صلاحیت ملی است. BBNJ در سال 2022 است.
این دیپلمات ارشد ایرانی در سازمان ملل ادامه داد: با توجه به افزایش آسیب ها و تخریب اکوسیستم های بحرانی ساحلی مانند جنگل های حرا، صخره های مرجانی و وضعیت ماهیگیری در خلیج فارس و دریای عرب، عمان اکیداً توصیه می شود. اقدامات لازم برای حفاظت از این اکوسیستم ها. همکاری مشترک باید بین کشورهای ساحلی منطقه صورت گیرد.
ارشادی با اشاره به اینکه تامین مایحتاج اولیه مردم از جمله غذا، دارو، تجهیزات پزشکی و زنجیره تامین به دلیل اختلال در آزادی تردد شرکت های کشتیرانی به شدت آسیب دیده است، خاطرنشان کرد: مقامات ایرانی در پی تحریم های شوم آمریکا . در کنار این اقدامات غیرقانونی، از سال گذشته شاهد سرقت نفت ایران در دریا بوده ایم.
ارشادی گفت: کشورهای توسعه یافته با توجه به مسئولیت تاریخی خود در انتشار گازهای گلخانه ای، باید نقش پیشرو در اقدامات اقلیمی ایفا کنند. پیشتازی در اتخاذ اقدامات اقلیمی و ارائه ابزار و راهکارهای اجرایی برای کشورهای در حال توسعه می تواند راه را برای توسعه پایدار برای همه هموار کند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر چنین تعهداتی و با توجه به اینکه طولانی شدن درگیری ها و تشدید تنش ها بین کشورهای ساحلی خلیج فارس نه تنها باعث بی ثباتی بیشتر در منطقه می شود، بلکه منطقه را نیز به شدت به خطر می اندازد. توسعه و رفاه مردم منطقه است. پیشنهاد برای گفتگو، همکاری و احترام متقابل در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد. ارشادی افزود: ایران همچنان بر این باور است که همکاری های منطقه ای بر اساس این طرح امنیت و نظم بین المللی را در دریاها به ویژه در خلیج فارس و دریای عرب تضمین می کند.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: از جامعه جهانی نیز خواسته می شود تا این اقدامات غیرقانونی را که تهدیدی برای تجارت آزاد دریاها و آزادی دریاها است و موجب تحقیر تحریم های غیرانسانی شده است، محکوم کند. “
ارشادی گفت: رشد سریع جمعیت، صنعتی شدن، شهرنشینی، افزایش تقاضا برای ماهیگیری، خشکسالی و سایر بلایای طبیعی ناشی از اثرات تغییرات اقلیمی و سیاستهای توسعه ناکارآمد منجر به فرسودگی منابع طبیعی با سرعت هشداردهندهای شده و در نتیجه تهدیدی جدی برای پایداری است. منطقه ماست
وی گفت: با یادآوری اهمیت کنوانسیون 1982 سازمان ملل متحد در مورد حقوق دریاها به عنوان یک چارچوب قانونی کلی برای فعالیت در اقیانوس ها و دریاها و همچنین به رسمیت شناختن جایگاه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان این کنوانسیون (و نه عضو)، دولت ایران. وی معتقد است که چنین کنوانسیونی را نمی توان تنها چارچوب قانونی موجود حاکم بر فعالیت در اقیانوس ها و دریاها دانست.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز