آرمان زرکاران با تاکید بر اهمیت این رویداد خاطرنشان کرد: هدف اولیه این سمپوزیوم معرفی توانمندی ها و توانمندی های ایران در حوزه طب ایرانی و انتقال تخصص بین کشورهای مختلف است.
زرجران تائید کرد: در تلاش هستیم تا برای یکی از مراکز ایرانی، اولین مرکز همکاری سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی خاورمیانه را تایید کنیم و در این راستا پیگیریها و قولهایی وجود دارد و کمکهایی نیز دریافت شده است.
وی ادامه داد: در حاشیه این سمپوزیوم علاوه بر انتقال تجربیات طب سنتی به کشورهای دیگر، در تلاش هستیم تفاهم نامه های مختلفی با مراکز علمی کشورهای دیگر امضا کنیم.
زرکاران افزود: طب سنتی علم است
که ریشه در فرهنگ و تاریخ مردم دارد و در بطن فرهنگ جامعه باقی مانده است. این دانش همراه با طب نوین، بسته به شرایط و بیماری بیمار و حساسیت به هر دو روش سنتی و یا طب رایج می تواند منجر به ارائه بهترین خدمات شود.
مشاور امور بین الملل دفتر پزشکی ایران، متمم دفتر طب ایرانی و متمم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: این سمپوزیوم در سه حوزه سیاست گذاری، قانون گذاری و مقررات و در واقع هدف از برگزاری آن انتقال تجربه و استفاده است و یکی از این تجربیات استفاده از طب سنتی در بهترین چهره ممکن در کشور و ادغام در نظام سلامت است.
در بعد ملی، از مسئولان وزارت بهداشت انتظار می رود که در پنل های بحث و گفتگوی مختلف شرکت کنند، تجربیات کشورهای مختلف را رصد کنند و از نتایج آن برای کوتاه کردن مسیر حل چالش های یکپارچگی و رسیدن به نتیجه مطلوب استفاده کنند.
وی در پایان افزود: سمپوزیوم بین المللی قانون گذاری و دیدگاه های سیاستی طب سنتی و مکمل با حضور نمایندگانی از کشورهای کره جنوبی، تایلند، چین، هند، اندونزی، امارات متحده عربی، آفریقای جنوبی، کنیا و اتریش. به میزبانی یونان، آمریکا و برزیل و توسط گروه پزشکی ایران، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران و با مشارکت بسیاری از مراکز علمی داخلی و خارجی برگزار میشود.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17651/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%B7%D8%A8-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز