پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

ایران در استخراج گاز از قطر پیشی گرفت

ای بی اس نیوز/ بوشر مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه امروز بیش از شریک خود از میدان مشترک برداشت می کنیم، افزود: در حال حاضر برداشت ما از میدان مشترک پارس جنوبی حدود 710 میلیون مترمکعب است در حالی که شریک ما حدود 650 میلیون مترمکعب برداشت دارد. . . .

شخات اسدی در نشست چهارمین مرحله رویداد تحول آفرین مدیریت بحران جمعیتی که با حضور زینب اختری مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور در منطقه ویژه پارس برگزار شد، گفت: از با پیروزی انقلاب، دشمنان کشورمان لحظه ای از سنگ اندازی و توطئه دست برنداشتند.

وی با اشاره به حمایت آمریکا، اروپا و بسیاری از کشورهای منطقه از رژیم بعث عراق در جنگ تحمیلی گفت: در این جنگ اکثر کشورهای جهان پشت صدام ایستادند اما با فداکاری و نوع دوستی. فرزندان ایران زمین و به برکت خون شهدا. ما بیهوده جنگیدیم و حتی یک تکه از خاک خود را از دست ندادیم.

اسدی با اشاره به سختی‌های دوران پس از جنگ گفت: تمام قطعی‌های سه تا چهار ساعته برق را حتی در پایتخت کشور به یاد داریم، اما با تلاش دولتمردان و حمایت‌های دولتی و خرج کردن در جمهوری اسلامی ایران مشکلات در کمتر از یک دهه حل شد. »

وی با بیان اینکه پارس جنوبی بین کشورمان و قطر مشترک است، افزود: شرایط قطر به گونه ای بود که اکثر کشورهای دنیا می توانستند با آن همکاری کنند، اما کشورمان بلافاصله پس از راه اندازی این میدان دچار تحریم های ظالمانه شد، به طوری که حتی کمپرسورها نیز مورد تحریم قرار گرفتند. او خرید. ما را از آب برگرداندند.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه به لطف خداوند رزمندگان جبهه اقتصادی با همان انگیزه و فداکاری دوران جنگ به فعالیت خود ادامه دادند، گفت: در این مدت کارشناسان و مهندسان ما توانستند. برای ساخت 14 پالایشگاه و 24 فاز که حتی یک متر هم نمی توانستیم انجام دهیم: لوله گذاری در دریا.

وی ساخت پالایشگاه فاز 14 را به عنوان یک پالایشگاه ایرانی برشمرد و گفت: 73 درصد از پالایشگاه فاز 14 توسط متخصصان داخلی ساخته شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه امروز بیشتر از همکار خود از میدان مشترک برداشت می کنیم، افزود: در حال حاضر برداشت ما از میدان مشترک پارس جنوبی حدود 710 میلیون مترمکعب است در حالی که شریک ما تقریباً 650 میلیون مترمکعب برداشت کرده است. او انجام می دهد.

اسدی به سرمایه گذاری 150 میلیارد دلاری در منطقه ویژه پارس اشاره کرد و گفت: امروز کارشناسان ما برای افزایش فشار چاه ها تلاش می کنند.

ایران در استخراج گاز از قطر پیشی گرفت

وی با بیان اینکه بین 70 تا 75 درصد گاز کشور در این منطقه تولید می شود، افزود: این خدمت بزرگی است که جمهوری اسلامی ایران به مردم ارائه می کند و باید خدا را شکر کرد.

اسدی با بیان اینکه باید قدر این نعمت را بدانیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران برای هر گاز مصرفی صد برابر مبلغی که ما می پردازیم هزینه می کند.

وی هزینه ساخت یک فاز یک پالایشگاه را حدود 6 میلیارد دلار دانست و گفت: در حال حاضر روزانه 700 میلیون مترمکعب گاز و 700 هزار بشکه میعانات گازی تولید می کنیم.

اسدی با بیان اینکه خوراک پالایشگاه ستاره خلیج فارس که ۴۰ درصد بنزین کشور را تولید می کند از این منطقه تامین می شود، گفت: ۴۸ درصد تولید پتروشیمی کشور در منطقه ویژه پارس است.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه در 26 پروژه با سرمایه یک میلیارد دلاری در این منطقه سرمایه گذاری می کنیم، گفت: امروز جمهوری اسلامی ارزش افزوده تولید می کند.

ایران در استخراج گاز از قطر پیشی گرفت

اسدی مجموع درآمدهای ارزی مناطق آزاد و ویژه کشور در سال گذشته را 18 میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: از این میزان 12 و نیم میلیارد دلار تنها از محل منطقه ویژه پارس بوده است.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس این منطقه را بزرگترین منطقه ویژه کشور دانست و گفت: در حال حاضر 39 سکوی فعال دریایی، 14 پالایشگاه خشکی و 22 پتروشیمی تولیدی در این منطقه داریم.

اسدی همچنین از 26 پتروپالایشگاه و پتروشیمی در حال ساخت در منطقه ویژه پارس جنوبی خبر داد و گفت: همه این تحولات زمانی اتفاق می افتد که قبل از انقلاب نتوانستیم حتی یک پالایشگاه بسازیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، وی با بیان اینکه امروز بیش از 50 پالایشگاه در حال فعالیت یا در حال ساخت هستند و توسط کودکان ایرانی اداره می شوند، افزود: باید قدر این تحولات را بدانیم و به آن افتخار کنیم.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *