معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در بازدید از کارخانه گروه کارآفرینی دانش بنیان، سنگ بنای خط تولید لوازم التحریر جوهرهای پیشرفته و هوشمند مبتنی بر فناوری نانو را گذاشت که با استفاده از آن، این گروه دانش بنیان ایرانی به پنجمین تولید کننده لوازم التحریر جوهر مایع در جهان تبدیل شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، روح الله دهقانی فیروزآبادی نیز در این بازدید گفت: شرکت های دانش بنیان که با تولیدات خود به بهبود زندگی مردم و رفع مشکلات آنها کمک می کنند مایه مباهات هستند. گروه فناور فوق یکی از آن گروه های قدرتمند و موفق فعال در زمینه تولید انواع نرم افزارهای نوشتاری است که باید به وجود خود افتخار کرد. دقت، ظرافت و کیفیت در این تلاش با هم ترکیب شده و آن را به مجموعه ای موفق و شناخته شده در زمینه لوازم التحریر تبدیل کرده است.
وی افزود: اینکه مصرف کننده ایرانی از نرم افزار نوشتاری کارآمد و باکیفیت متعلق به یک برند ایرانی استفاده می کند، این امید را ایجاد می کند که ایران و ایرانیان بتوانند صاحب نام ها و برندهای بزرگ شوند. امیدوارم تا سال آینده با استفاده از خط دوم تولید این شرکت صاحب محصولات باکیفیت در بازار لوازم التحریر داخلی و بین المللی با این برند ایرانی شود و در بین سه برند بزرگ جهانی قرار گیرد. در اين زمينه.
این مجموعه فناورانه تولید کننده محصولات مختلف در زمینه نرم افزارهای نوشت افزاری توانست با فضای کاری پنج هزار متر مربع برای بیش از 300 نفر شغل ایجاد کند. دومین سایت تولیدی این شرکت که اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد، با استفاده از فناوری نانو و بر اساس آخرین پیشرفت ها در لوازم التحریر، محصولات پیشرفته ای مانند خودکار جوهر هوشمند، خودکار جوهر مایع، نشانگر، نشانگر، خودکار و رنگ های هنری تولید می کند. صنعت. بازارهای جهانی را تامین می کند.
ابزارهای تحریر جوهر مایع در حال حاضر تنها توسط چهار کشور تولید می شود و با افتتاح این خط تولید، ایران نیز به جمع کشورهای صاحب فناوری تولید این جوهرها خواهد پیوست.
قبل از آن، خودکارهای جوهر مایع در ژاپن، کره، آلمان و چین تولید می شد و دارای فناوری ثبت شده و منحصر به فردی بود که متخصصان ایرانی برای تولید این نوع لوازم تحریر توسعه دادند. این رونویس ها که فناوری آنها ثبت جهانی شده است، خطر جعل اسناد را به حداقل می رساند و از دقت، پایداری و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. این محصول با عمق 35 درصد و سال دوم با عمق داخلی سازی 50 تا 70 درصد تولید خواهد شد.
دومین سایت تولیدی با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد تومانی در زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع احداث می شود و زمینه اشتغال 450 نیروی انسانی را فراهم می کند.
انتهای پیام