ایجاد 6000 صندوق خرد محلی در کشور
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از پرداخت برنامه ریزی شده بیش از 1500 فقره تسهیلات در سال جاری خبر داد و گفت: 6000 صندوق خرد محلی با هدف توسعه کسب و کار در روستاها در سراسر کشور راه اندازی شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، در حال حاضر بسیاری از افراد کم درآمد در سراسر جهان از طریق اعتبارات خرد، کسب و کارهای اقتصادی سودآور را راه اندازی می کنند. به گفته کارشناسان، اعتبارات خرد باید به طور پایدار با استفاده از راه حل های اثبات شده مانند خوشه بندی و شبکه سازی توسعه یابد. تولید بازار محور باید اتخاذ شود. مورد توجه بنگاه های اقتصادی است.
بر اساس آمار، نزدیک به 6000 صندوق قرض الحسنه خصوصی در کشور فعال است که هدف آن اعطای وام های کوچک بدون بهره یا کارمزد کم به متقاضیان است.
در حال حاضر حمایت مالی از ساماندهی تولید انبوه در قالب کسب و کارهای خرد و کوچک یکی از برنامه های راهبردی صندوق کارآفرینی امید است و با اعطای وام های ارزان قیمت به مشاغل داخلی و روستایی موجب اشتغال زایی و درآمدزایی شد. در روستاها
در طول دو سال دولت سیزدهم و با حمایت صندوق کارآفرینی امید بیش از 7 هزار فرصت شغلی در قالب طرح های اشتغال زایی ایجاد و تثبیت شد.
نعمت الله رضایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در این خصوص در گفت وگو با ای بی اس نیوز، به پرداخت 14 میلیارد تومان به 70 هزار طرح اشتغال زایی در سال جاری اشاره کرد و گفت: به منظور تسهیل در ارائه خدمات به مردم در مقیاس کوچک. و پروژه های اشتغال زایی متوسط، فرآیند پرداخت تسهیلات صندوق به صورت حضوری و دیجیتال آغاز شده است.
به گفته وی، با حمایت صندوق کارآفرینی امید بیش از 7 هزار فرصت شغلی در قالب طرح های اشتغال زا ایجاد و تثبیت شده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید مشکل اصلی فعالیت های اقتصادی و تجاری روستاها را دسترسی به بازار و تامین مالی دانست و گفت: در صندوق کارآفرینی امید این موضوعات را در قالب صندوق های خرد صندوق های محلی به گونه ای ساماندهی کرده ایم که تاکنون بیش از 6000 صندوق خرد محلی با هدف توسعه کسب و کار در مناطق روستایی کشور راه اندازی شده است.
رضایی ویژگی سازوکار صندوق کارآفرینی امید را اولویت مناطق روستایی و محروم در ارائه تسهیلات و حمایت از طرح های معیشت محور خرد و کوچک عنوان کرد و گفت: این طرح ها بازدهی سریع دارند و برای شروع به سرمایه کمی نیاز دارند که در این زمینه موثر است. ایجاد مشاغل پایدار
صندوق کارآفرینی امید در راستای رسالت خود در حمایت از توسعه اشتغال، بخش بزرگی از منابع موجود خود را برای حمایت از مجریان طرحهای اشتغالزا و کسبوکارهای بازارمحور و هدایت آنها به سمت مشاغل پایدار اختصاص داده است.
بر اساس آمار بیش از 30 درصد کارآفرینان و داوطلبان طرح های اشتغال مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید و بیش از 47 درصد شاغلان این طرح ها را زنان تشکیل می دهند.
به گزارش ای بی اس نیوز، رویکرد صندوق کارآفرینی امید، حمایت مالی از طرحهای اشتغالزا و اعطای تسهیلات قرض الحسنه به بنگاههای خرد و خرد است که در کاهش بیکاری و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر است.
انتهای پیام