به گفته کارشناس صنعت خودر، هدف شورای رقابت باید ایجاد صنعت و بازار رقابتی باشد، اما ما دقیقا برعکس عمل می کنیم و به نام رقابت انحصار ایجاد می کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، امیرحسن کاکایی، از اعضای هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت، در خصوص عملکرد شورای رقابت اظهار کرد: این ساختار برای ایجاد فضای رقابتی در سرمایه داری کشوری مانند آمریکا وجود دارد. به منظور توسعه قدرت رقابتی و جلوگیری از ایجاد انحصار؛ این کشور در راستای حمایت از تولید داخلی به خودروسازان و مردم اعلام کرد که برای خودروهای برقی با باتری آمریکایی یارانه می دهد اما در صورت استفاده از باتری های چینی مشمول یارانه نمی شود. این کشور با این اقدام به دنبال حمایت از تولیدکننده ملی خود است.
این کارشناس بازار خودرو کشور گفت: هدف شورای رقابت باید ایجاد صنعت و بازار رقابتی باشد اما ما دقیقا برعکس عمل می کنیم و به نام رقابت انحصار ایجاد می کنیم. کار مونتاژ را تقویت می کنیم و فضا را برای واردات ایجاد می کنیم. هدف همه این فضاسازی ها تخریب صنعت و واردات کشور است. زمانی که شما یک صنعت را بی حرکت می کنید و خودروساز به مدت پنج سال با ضرر تولید می کند، بدیهی است که توسعه امکان پذیر نیست.
کاکایی تصریح کرد: مشکلات خودروسازان خارج از حوزه خودروسازی ناشی از برخی سیاست های نادرست است که یکی از مهم ترین آنها قیمت گذاری دستوری است. در شرایطی که خودروسازان داخلی با سرعت بیشتری به سمت تخریب سوق داده می شوند، روزی که تخریب واقعی رخ دهد، چنان زلزله ای در اقتصاد رخ می دهد که هیچ طرفی نمی تواند کاری انجام دهد.
تغییر دیدگاه شورای رقابت
این کارشناس صنعت و بازار خودرو کشور ضمن تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از اعضای شورای رقابت تحصیلکرده و متخصص هستند، گفت: اما در صورت لزوم باید برخی از اعضای شورای رقابت جایگزین شوند و در سیاست های مردمی که ایجاد این وضعیت، اصلاح شود. چون مسلم است شورای رقابت با این دستور به زودی صنعت خودرو را نابود خواهد کرد.
انتهای پیام