یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

ایجاد ارزش پایدار با رواج اقتصاد در جهاد سازندگی

روح الله ایزدخواه نماینده مجلس با بررسی نقش جهاد سازندگی در پیشرفت کشور گفت: ارزش آفرینی پایدار در کشور با بهره گیری از توانمندی ها و توانمندی های اقشار مختلف مردم در عرصه های مختلف محقق می شود. »

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه نیم روز شبکه خبر در گفتگو با روح الله ایزدخواه نماینده مجلس و صادق میرزاده مفرد عضو شورای عالی جهاد به نقش جهاد سازندگی در توسعه کشور پرداخت. سازندگی. .
ایزدخواه، نماینده مجلس گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن پنجاه و هفت، معجزه بعدی انقلاب راه اندازی جهاد سازندگی بود و اولین جهادی بود که پس از آن شکل گرفت. جهادهایی مانند جهاد دانشگاهی، جهاد خودکفایی و نهضت سوادآموزی مسکن شکل گرفت.
وی افزود: جهاد سازندگی توانست کمبود و تاخیر در عرصه های مختلف در روستاها را در حوزه بهداشتی، فرهنگی و عمرانی و حتی دفاع مقدس در کسب و حمایت از دفاع مقدس در چند سال و تحقیقات جبران کند. در این زمینه نشان می دهد که رشدی که جهاد سازندگی در ایران در بخش روستایی تجربه کرده است در هیچ جای دنیا حتی در کشورهای صنعتی مشاهده نشده است.

ایزدخواه افزود: حدود 30 کمیته مختلف در جهاد سازندگی تشکیل شده است که شامل کمیته راه، کمیته بهداشت، کمیته بانوان، کمیته شورا، کمیته بین المللی، کتابخانه و کمیته ورزش است که وارد جهاد سازندگی شدند. در همه زمینه ها

این نماینده مجلس گفت: عناصر جهادی ما امروز بسیار گسترده تر از عرصه های جهادی دهه 60 است چرا که امروز عرصه جهادی از روستاها و مناطق محروم فراتر رفته است، در این حوزه عرصه های معرفت وارد عرصه های مختلف شده است. مسئله مسکن و ریشه کنی تورم امروز موضوعی است که باید با رویکرد جهادی مورد توجه قرار گیرد.
ایزدخواه تاکید کرد: 40 سال پیش گفته می شد که با کمک افراد دارای تخصص های مختلف می توان حرکت جهادی را در توسعه و پیشرفت کشور به دست آورد و امروز از جمله با کمک پایه های معرفتی، حرکتی بزرگ انجام می شود. گام رو به جلو ما می‌توانیم در این مسیر حرکت کنیم، مثلاً در مورد غذای خام و کشاورزی بحث کنیم و حتی نفت را به محققان این حوزه بسپاریم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر با وجود 9 هزار شرکت دانش بنیان می توان فناوری و فناوری بخش های مختلف را به آنها سپرد، گفت: 60 درصد واحدهای صنعتی راکد یا نیمه راکد هستند و اگر هر دانش- هسته مرکزی می تواند یک واحد تولیدی را راه اندازی مجدد کند و ظرفیت های آن را تکمیل کند، مثلاً 20 درصد از سهام کارخانه را به آنها داد.
میرزاده مفرد، عضو شورای عالی جهاد سازندگی، مهمان دیگر این برنامه نیز درباره پیشرفت شورای عالی جهاد سازندگی در دولت چهاردهم گفت: اکنون مشکل ما مرحله دوم جهاد سازندگی است که گره گشایی است. گره ها را ایجاد کند و مردم را به کار وادار کند. در این زمینه شهید رئیسی به سادگی قیام نکرد، یعنی زمینه مشارکت یاوران مردمی، شورای عالی جهاد سازندگی و دیگر تریبون ها را در اختیار کسانی قرار داد که باید این دولت را برای تقویت این زمینه ادامه دهند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

چاپ تراکت کرافت

علل افزایش قیمت تعرفه چاپ تراکت در سال 1404

در سال 1404، بسیاری از فعالان حوزه چاپ و تبلیغات با افزایش محسوسی در تعرفه‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *