اخبار سیاسی روز

بیشتر مردم از کوتاهی و بی توجهی دستگاه های اجرایی گلایه دارند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با پیگیری و پیگیری لزوم نظارت و اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، اعلام کرد: این قانون مقرر می‌دارد جز در موارد استثنایی، اطلاعات موجود در دستگاه‌ها و خدمات محرمانه نباشد. و اگر کسی بخواهد باید به او داده شود و اگر به او داده نشد حق شکایت دارد و نحوه شکایت و پیگیری آن در این قانون توضیح داده شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در گزارشی که از طریق سامانه سازمان بازرسی به دست آمده است، بیشترین شکایات مردمی به سهل انگاری و کوتاهی در انجام وظایف و مسئولیت های خود در دستگاه ها مربوط می شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به گزارش تخلفات و فساد اداری به سازمان بازرسی گفت: در ماده 14 قانون ارتقای سلامت اداری و همچنین قانون تشکیل سازمان بازرسی مقرر شده است که حسابرسان، حسابداران و بازرسان در صورتی که باید به موارد سوء استفاده و فساد که بر عهده سازمان بازرسی است رسیدگی شود و آنها را گزارش نکنند، خودداری از انجام وظایفشان است و تحریم خواهند شد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه شناخت وضعیت موجود و ارائه راهکار برای رسیدن به وضعیت مطلوب از طریق نظارت صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: نظارت به تبدیل «هسته ها» به «باید» کمک می کند و بنابراین به معنای بی اعتمادی نیست.

وی با بیان اینکه بر اساس نامه امام علی (ع) به مالک اشتر، هرکس می خواهد نظارت کند باید متقی و متقی باشد، گفت: اگر بازرس مؤمن نباشد، می تواند با حب و بغض، شأن و منزلت انسان را خدشه دار کند. در رابطه.و منجر به تضییع حقوق جامعه شود. بنابراین بازرس باید صادق، امین، امین و راستگو باشد.

این مقام ارشد قضایی با انتقاد از بوروکراسی در فرآیند اداری گفت: در گزارشی که از طریق سامانه سازمان بازرسی به دست آمده است، بیشترین شکایات مردم به سهل انگاری و عملکرد ضعیف در حوزه مربوط است. مسئولیت ها

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: باید برای اداره امور یک مجموعه برنامه ریزی شود، اهداف مشخص شود، وضعیت موجود بازنگری شود و راهکارهایی برای بهبود وضعیت موجود برای رسیدن به وضعیت مطلوب پیش بینی شود.

خدائیان در این گردهمایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ضمن تسلیت ایام فاطمیه، «نظارت» را یکی از اساسی ترین اصول مدیریت برشمرد و با اشاره به پرسشی در علم مدیریت که “این اصل نظارت است؟” او گفت: “یا اعتماد کن.” «این دو سؤال با یکدیگر تعارض ندارند. زیرا نظارت به معنای بی اعتمادی نیست، بلکه زمینه را برای شناسایی نقاط ضعف و ایجاد نقاط قوت فراهم می کند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر لزوم افزایش نظارت اطرافیان و برخورد قاطع در صورت تخلف، اعلام کرد: نظارت باید فراگیر، فراگیر، فراگیر و شامل تمامی حوزه های تحت نظارت باشد.

خدائیان به زندگانی امام علی (ع) در رابطه با نظارت اشاره کرد و افزود: نظارت حضرت امیرالمومنین (ع) به این صورت بود که اگر استاندار در مهمانی شرکت می کرد که در آن فقیری وجود نداشت. انذار به آن شخص و نامه های فراوان در نهج البلاغه دلالت بر این دارد.

انتهای پیام/

خدائیان گفت: یکی از راه های مبارزه با فساد، اطلاع رسانی حقوق مردم و خدماتی است که نهادها باید به مردم ارائه دهند و این امر نقش موثری در پیشگیری از فساد خواهد داشت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به نامه امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر مبنی بر لزوم نظارت بر زیرمجموعه ها، گفت: حضرت علی (ع) در این نامه فرمودند با اعزام ماموران مخفی، صادق و وفادار. اقدامات زیردستان و عوامل باید تحت نظر باشد. زیرا بازرسی های مستمر و پنهانی آنها را به امانتداری و مدارا با مردم تشویق می کند.

خدائیان در پایان خاطرنشان کرد: ممکن است در اداره ای اقدامی صورت بگیرد که قانونی به نظر برسد. اما به گونه ای اجرا شود که منجر به سوء استفاده شود; بنابراین اگر به وظیفه خود عمل نمی کنیم و گنج آسیب دیده و مردم ناراضی هستند، باید در پیشگاه خداوند متعال پاسخگو باشیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: زمانی که برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت پیش رو داریم، برای جلوگیری از تاخیر، باید به تحقق هر یک از برنامه‌ها در بازه زمانی معین توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه در کنار اعتماد باید نظارت نیز وجود داشته باشد، وجود نظارت را نیازمند برنامه ریزی دانست.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، جلسه روسای ادارات مدیریت عملکرد و رسیدگی به شکایات دستگاه های اجرایی صبح امروز 15 دی ماه با حضور دکتر خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد. سازمان بازرسی کل کشور. و جمعی از مقامات قضایی و اجرایی.

خدائیان گفت: اگر در اداره ای فساد زیادی وجود دارد و همکاران ما در بازرسی های خود موارد مشهودی از تخلفات را مشاهده کردند، ضمن گزارش تخلف، باید اقدامات متولیان آن اداره نیز گزارش شود.

یکی از اعضای شورای عالی قضایی، مدیران دفاتر مدیریت عملکرد و دستگاه های رسیدگی به شکایات را چشم و گوش دستگاه های نظارتی خواند و گفت: باید زودتر جلوی این امر گرفته شود و پایه های بهداشتی و روانی کار باید تضمین شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور به «تعیین ضوابط و استانداردها»، «سنجش عملیات و عملکرد»، «مقایسه عملکرد با استانداردها» و «اقدامات اصلاحی و ارائه راهکارها برای دستیابی به اهداف سازمانی از جمله نظارت» اشاره کرد. فرآیندها

وی بر ایجاد شرایط برای اعمال نظارت بر اساس احکام قانون اساسی در حوزه نظارت عمومی و امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

خدائیان با تاکید بر لزوم تهیه و تنظیم منشورهای اخلاقی در هر بخش، گفت: هر بخش باید یک منشور اخلاقی داشته باشد که نحوه برخورد کارکنان با مردم و مشتریان و در معرض دید قرار گرفتن آنها را توضیح دهد و این یکی از بهترین راه‌ها برای اطمینان از انجام وظایف کارکنان است. مشاغل به درستی انجام می شود و مردم باید از روند شکایت در این زمینه مطلع شوند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: بر اساس گزارش هشت ماهه اخذ شده از سامانه که مربوط به اول خرداد تا اول آذرماه 1400 است، بیشترین شکایات 16 هزار و 421 نفر مربوط به کم کاری و سهل انگاری در عملکرد است. از وظایفشان.» در ادارات بوده است.

خدائیان با تاکید بر لزوم نظارت مستمر بر کارکنان دستگاه های مختلف، گفت: باید بر عملکرد و عملکرد کارکنان نظارت شود و اگر تصور شود که مشتریان ارباب ما هستند، نوع برخورد متفاوت خواهد بود و به نتیجه می رسیم. دست بالا.”

وی با اشاره به نقش نظارت در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده و پیش بینی شده در برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، چهار فرآیند را در این زمینه تشریح کرد.

وی گفت: متأسفانه در فرآیند اداری همه چیز به صورت محرمانه مهر و موم می شود، باید بدانیم افراد نامشروع نیستند، آیا وظایف و مسئولیت های یک سازمان محرمانه است؟ فرآیند صدور مجوز محرمانه است؟ آیا بخشنامه ها و مقررات محرمانه است؟

خدائیان افزود: در شرع مقدس اسلام بر مسئله نظارت تاکید شده است و در وهله اول خداوند متعال بر اعمال ما نظارت دارد و در آیات متعددی از قرآن کریم بر این موضوع تاکید شده است. “

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اجرای ماده 3 قانون ارتقای سلامت اداری گفت: این ماده مقرر می دارد که کلیه قوانین، مقررات و تصمیمات اتخاذ شده در مورد اشخاص و همچنین فرآیندهای کار و ارائه خدمات، باید در چارچوب باشد. جلسات الکترونیکی به مردم اطلاع دهید.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: امام علی (ع) مدام نظارت می کرد تا زیردستان و مسئولان تحت نظر خود دچار فساد نشوند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: باید تمهیداتی اندیشیده شود که اگر فردی گزارش فساد مالی داد و از برخورد با کارکنان راضی نبود هویت وی محفوظ بماند و این گزارش پیگیری و ثبت و نتیجه به اظهارکننده اعلام شود. اگر این کار انجام شود، هم در کاهش تخلفات و جرایم و هم در ایجاد انگیزه در مردم برای گزارش فساد کمک موثری خواهد بود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: خداوند متعال هم بر افعال ظاهری و هم بر نیات پنهان ما نظارت دارد و بعد از آن این ائمه معصومین (ع) هستند که بر اعمال همگان نظارت دارند.

خدایان لزوم نظارت مؤثر و کارآمد را توجه به عنصر دقت و اطلاع رسانی صحیح و نیز انجام به موقع آن می دانستند.

خدائیان گفت: نظارت و بازرسی باید یک برنامه جامع باشد که از دفتر مدیر شروع شود و تا دورترین نقطه ای که آن مدیر زیرمجموعه دارد ادامه یابد.

وی با بیان اینکه نظارت در شرع مقدس پذیرفته شده است، به آیات قرآن کریم در خصوص نظارت اشاره کرد و گفت: ارت در سیره معصومین(ع) نظارت پذیرفته شده و از بازرس به عنوان هدف حکومت یاد شده است.

وی بر اهمیت این موضوع در شرع مقدس اسلام تاکید کرد و تاکید کرد: نظارت باید منعطف، پویا و بر اساس هدف و مقتضیات سازمان و اداره باشد.

یکی از اعضای شورای عالی قضایی با اشاره به لزوم تسهیل در دسترسی مردم به مراجع بازرسی و رسیدگی به شکایات گفت: مردم باید بدانند در صورت عدم رسیدگی به پرونده هایشان به کجا مراجعه کنند و به همین دلیل بازرسی ضروری است. مراکز در بخشی از ساختمان اداری و در دسترس است.

وی گفت: دومین مورد در گزارش های موجود در سامانه مربوط به ایجاد نارضایتی در بین مشتریان عمومی است که از این تعداد 9 هزار و 140 مورد در این زمینه وارد سامانه شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اولین وظیفه مسئولان بازرسی را فراهم کردن زمینه نظارت همگانی دانست و آن را بهترین نوع نظارت عنوان کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا