کشت مکانیزه باعث تقویت کشاورزی در شهرستان سوادکوه می شود

مراقب کشاورزی مکانیزه باشید
حمایت از زنان کشاورز
منیژه دلخیلی آموزش عدم استفاده از سم و کود شیمیایی را به کشاورزان ضروری دانست و گفت: آموزش های مختلفی در بسیاری از روستاها به صورت پایلوت انجام شده است اما لازم است در این قسمت روستائیان همراهی شوند.
این مروج متخصص کشاورزی کمبود کارشناسان ترویجی در شهرستان سوادکوه را برشمرد و ادامه داد: آموزش هایی که به کشاورزان داده می شود باید اصولی و علمی باشد در غیر این صورت دچار مشکل خواهیم شد.
شهرستان سوادکوه در بخش دامپروری نیز جایگاه ویژه ای در صنعت کشاورزی مازندران دارد، اما بیشتر اهالی علاوه بر دامداری به کشاورزی نیز می پردازند.
به گزارش ای بی اس نیوز، مازندران قطب کشاورزی و تامین کننده مواد غذایی کشور محسوب می شود و به همین دلیل شهرستان های این استان شمالی در بخش های مختلف در این صنعت استراتژیک تخصص دارند.
وی جشنواره سیر شهرستان سوادکوه را در معرفی این محصول موثر دانست و گفت: بسیاری از محصولات شهرستان سوادکوه برجسته و مثال زدنی هستند، اما سیر حاصل از «آتو» در مقایسه با سیرهای کشت شده همدان و غیره از کیفیت برتری برخوردار است. پر از مشتری در پزشکی
ای بی اس نیوز/مازندران کارشناس ترویج اداره جهاد کشاورزی سوادکوه تنها راه حمایت از این صنعت استراتژیک در منطقه را مکانیزه شدن کشاورزی در سوادکوه دانست و گفت: با افزایش سن کشاورزان شاهد فروش زمین های کشاورزی توسط نسل های آینده هستیم. برای جلوگیری از تغییر کاربری، توجه به کشاورزی مکانیزه به نسل جوان روستا پیشنهاد می شود.
وی با بیان اینکه باید از ظرفیت های مختلف برای آموزش کشاورزان استفاده شود، افزود: استفاده از پیام رسان های مدرن در فضای مجازی می تواند به کشاورزان کمک کند تا دانش خود را به علاقه مندان برسانند.
سیده زینت موسوی پور – خبرنگار سوادکوه
دلخیلی گفت: توسعه کشاورزی در سوادکوه می تواند بخش گردشگری را تقویت کند. از آنجایی که گردشگران زیادی برای لذت بردن از مواهب طبیعی به این منطقه می آیند، می توانیم با ایجاد کلبه های هوشمند از این قابلیت استفاده کنیم.
وی کشت برنج در شهرستان سوادکوه را برجسته کرد و یادآور شد: شالیزارهای سوادکوه به دلیل نبود کرم و آفات ساقه خوار نسبت به سایر شهرستان های مازندران برداشت سالم تری دارند.
دلخیلی با تاکید بر اینکه دولت با در نظر گرفتن تسهیلات از کشاورزان حمایت می کند اما نظارت دقیق باعث می شود که از این تسهیلات در جای خود استفاده شود، خاطرنشان کرد: امسال برای دومین سال متوالی است که تولید محصولات کشاورزی بر پایه گندم، جو و ردیفه تولید می شود. محصولات زراعی شهرستان سوادکوه در نظر گرفته شده است.
کارشناس پیشنهادی اداره جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به توانمندی های کشاورزی این منطقه، اظهار کرد: کشاورزان شهرستان سوادکوه برداشت بهتری نسبت به کشاورزان دارند، سایر شهرستان های استان نیز به دلیل عدم استفاده از سموم، برداشت بهتری دارند. . و کودهای شیمیایی
انتهای پیام
دلخیلی با بیان اینکه با توجه به اقلیم منطقه، کشت گل همیشه بهار در شهرستان سوادکوه از کیفیت خاصی برخوردار است، تصریح کرد: گل همیشه بهار در مناطق بالادست سوادکوه از کیفیت خاصی برخوردار است. باید با حساس کردن پرورش دهندگان به فرهنگ خوب این دارو توجه کرد.
این کارشناس ترویج، مکانیزه شدن کشاورزی در سوادکوه را تنها راه حمایت از این صنعت استراتژیک در منطقه دانست و گفت: با افزایش سن کشاورزان شاهد فروش زمین های کشاورزی توسط نسل های آینده هستیم. برای جلوگیری از تغییر کاربری، توجه به کشاورزی مکانیزه به نسل جوان روستا پیشنهاد می شود.
این کارشناس مروج کشاورزی حمایت از زنان کشاورز و کارآفرین را در تقویت این بخش و توجه ویژه به اشتغال خانگی موثر دانست و گفت: محصولات کشاورزی مختلف در شهرستان سوادکوه در صورت وجود این محصولات ظرفیت مناسبی برای اشتغال و درآمدزایی زنان دارد. فروخته شد. در قالب بازار به اقتصاد خانواده و منطقه کمک می کند.
پرورش گل در سوادکوه