ای بی اس نیوز/قم اولین رویداد از مجموعه «جلسه» در قالب دوره کارآفرینی با رویکرد انتقال تجربه به کارآموزان و کارآفرینان به همت مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی قم در پارک علم و فناوری استان آغاز شد. قم.
به گزارش ای بی اس نیوز، اولین مرحله از رویداد «میتینگ» در قم که دوره کارآفرینی با رویکرد انتقال تجربه است، به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی قم و با همکاری سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی و علوم استان برگزار شد. و پارک فناوری و گروه باسلام یک شرکت نوپا با حضور دانشجویان دانشگاه های مختلف، تیم های تحقیقاتی بنگاه ها و مشاوران کارآفرینی استانی آغاز به کار کرد.
“Rencontre” هم یک بازدید و هم یک آموزش عملی کوتاه است
یاسر شریفی مدیرعامل سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان جهاد دانشگاهی استان قم (ستفا) در ابتدای این نشست گفت: بنگاه های دانش بنیان، استارت آپ ها و کارآفرینانی که با ظرفیت اندک در استان قم فعالیت می کنند. ، سعی کنید تجربیات خود را در طول این رویداد به اشتراک بگذارید.
وی افزود: در اینجا هر شرکت و هر گروهی اعم از اینکه در مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و یا مراکز علم و فناوری فعال بوده اند، دانش و داستان خود را در مورد چالش ها و مسائل مختلف مالی، حقوقی به اشتراک می گذارند.
مدیرعامل سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان جهاددانشگاهی قم گفت: این فرصت بسیار خوبی برای هر فردی است تا به یک بنگاه اقتصادی حرفه ای تبدیل شود به طوری که در این رویداد با شرکت ها، نیازهای واقعی صنایع، اسرار موفقیت و شکست، مشتریان آینده، محصولات مطلوب و مفید در ایده باید در قالب یک تصویر واقعی از آشنایی باشد.
وی گفت: “بازدید” هم یک بازدید و هم یک آموزش عملی کوتاه است، مردم با یک متخصص حرفه ای و مسیر حرفه ای شدن آشنا می شوند و می توانند تجربیات یک کارآفرین را بشنوند. در نتیجه مردم با آینده نزدیک خود و با پیچیدگی های مدیریت و نحوه مدیریت زمان و نوآوری و طرح هایی که توجیه اقتصادی دارند بیشتر آشنا می شوند.
شریفی با تاکید بر لزوم سنجش پتانسیل های اجرایی در حوزه کارآفرینی، گفت: ممکن است بسیاری از افراد با زنجیره کسب و کار آشنایی نداشته باشند، بنابراین شناخت چرخه های کسب و کار، شتاب و حتی فضای گسترش تیم و نیز مهم است. شبکه به لطف این هم افزایی.
در “رویداد” به دنبال فرمول های تجاری هستیم
مجتبی پورعابد، مدرس مهارت های کسب و کار، مشاور فروش و توسعه برای افزایش سرمایه اجتماعی نیز گفت: ما برای دیدن مواردی که گاهی ممکن نیست، «جلسات» و بازدید برگزار می کنیم. امروز به جمعآوری کمک مالی با سلام رسیدیم که یک جمعآوری کمک مالی موفق است تا ببینیم چه اتفاقی برای دریافت حمایت افتاده است و همچنین به دنبال فرمولهای تجاری در این رویداد هستیم.
وی افزود: آموزش و پرورش جدا از بازار کار است و آنچه امروز با آن مواجه هستیم این است که هیچ کمبودی با افراد تحصیلکرده و آگاه نداریم. مطمئناً با یادگیری عادات خرد اقتصادی میتوانیم بر مشکلات مالی فائق آییم و وقتی این دقت رایج شود، وضعیت جهان بهتر خواهد شد.
مدرس مهارت های کسب و کار، مشاور فروش و توسعه افزایش سرمایه اجتماعی گفت: یک کارآفرین باید کار سایر کارآفرینان را آغاز کند و آنها را در جهت رشد و شکوفایی بهتر یاری دهد. بیش از اختراع چرخ، ما به کمک نیاز داریم تا چرخ را به جلو ببریم، و باید ببینیم چگونه میتوانیم به استارتآپها کمک کنیم.
وی افزود: کارآفرینی یک شیوه زندگی است و بهتر است ابتدا با ذره بین به دقت نگاه کنیم تا ببینیم آیا کارآفرینان دیگر به کمک نیاز دارند یا خیر؟ و خوشا به حال کسی که خود، علایق و توانایی هایش را پشت این سبک زندگی بشناسد و به سوی آن گام بردارد. البته انتظارات مردم متفاوت است، اما اگر بتوانم یک تکامل گرا باشم، چرا که نه؟
پورابد با بیان اینکه از نظر مدل کسب و کار و درآمد باید به پس انداز و ناکامی ها توجه جدی داشته باشیم، گفت: ابتدا به سراغ اقوام خود برویم و ببینیم آیا ظرفیت تولید و توسعه داریم یا خیر، با اطرافیان خود تعامل داشته باشیم. پس باید یک قدم جلوتر برویم. به عبارت دیگر، ما باید روی پیشرفت شخصی خود کار کنیم.
وی یادآور شد: کارآفرینی مجموعه ای از عشق و اشتیاق است، اما در حین ریسک کردن، باید مراقب بود و برای مدتی حاشیه امنیت را ترک نکرد. گاهی اوقات خطرات ما مانند قمار هستند که قابل توجه است.
مردم از سه جهت به کار نگاه می کنند
مسعود توکلی زاده یکی از مدیران گروه «بسلم» نیز در این نشست با بیان اینکه باید بدانیم اولین قدم گسترش دایره اطلاعات خود است، گفت: کارآفرینی یک سبک زندگی و یک انتخاب است. در شطرنج وزیر بدون صورت و فیل خوب بازی نمی کند پس باید بهترین نقش خود را ایفا کنیم.
وی افزود: مردم مشاغل را به سه صورت می بینند. یک فرد دیدگاه درآمدی دارد. بعضی ها میل به خودفروشی دارند و پول برایشان مهم نیست و الگوی سوم که شبیه دین ماست این است که فکر کنند ما آمده ایم مشکل فلانی را در این شغل حل کنیم. این شغل به چه دردی می خورد؟ چه باری را از دوش دیگران برمی دارد؟ این نگاه به روح بزرگ نیاز دارد، بنابراین این نوع افراد هیچ شغلی را انتخاب نمی کنند.
مدیر «باسلام» گفت: در کارآفرینی با یک ایده مواجه نیستیم، بلکه با یک نظریه مواجه هستیم. از طریق این کار حداقل عده ای فکر می کنند و عده ای کار و اجرا می کنند.
وی با تاکید بر اینکه «باسلام» حکایت مردم است و رمز موفقیت آن در همین است، گفت: امروز این مجموعه با 11 میلیون مشتری به همان قانون اول نیوتن اعتقاد دارد چرا که تا زمانی که به جسمی زور وارد نشود. ، حرکت نمی کند، باید شروع به کار کنیم و نیرو اضافه کنیم تا شاهد حرکت ثابت باشیم. باید بزرگ بیندیشیم و کوچک عمل کنیم و برای هر عملی پاداش های کوچک آماده کنیم.
توکلی زاده گفت: تلاش مستمر، پشتکار و تسلیم نشدن رمز موفقیت در هر کاری است. اگر در هر زمینه ای تلاش شود، هیچکس نمی تواند در این ماجرا خللی ایجاد کند، الگوی درآمدی و کارآفرینی موفق بر پایه و اساس درست پافشاری می کند.
بایستید تا مهارت ها را بیاموزید
پس از گفتگوهای اولیه و پذیرایی در اتاق جلسه، شرکت کنندگان در این رویداد در اتاقی در مجموعه «بسلم» گرد هم آمدند، فضا محدود بود، بنابراین جایی برای نشستن کارآفرینان نبود و ایستاده صحبت کردند. 2 ساعت و همه ساکت و متمرکز بودند.
از لیسانس تا دکترا به دقت به نکات گوش می دادند. در این میان، کسانی که به تازگی شرکت را راه اندازی کرده بودند و نه تنها انبوهی از تئوری ها را در ذهن داشتند، سوالات زیادی و البته جزئی ترین آنها را مطرح کردند. در همین حال محمدرضا آقایی، مدیرعامل و موسس گروه «بسلم» در پاسخ به سؤالات گفت: با مسعود توکلی زاده شروع به کار کردیم و دوستان دیگر هم بعداً به آن پیوستند.
در نهایت همه فضای جالب مجموعه را دیدند. مثل یک پارک پر از گلدان و دیوارهای نارنجی بود. البته دیوارهای سبز و گاهی خاکستری یا آبی زیبا بودند و مردم از دیدن آنها در اینجا خسته نمی شدند. میزهای آنها شبیه صندلی های قدیمی میخکوب شده بود. بعد یک قفسه کتاب، یک جعبه پر از کابل های سوخته، یک جعبه پر از کابل های جدید، یک میز با مداد و خودکار و وسایل لازم بود.
بله، امروز دنیا دنیای مهارت هاست. آن روزها گذشته است که همه می خواستند کارمند شوند. بسیاری از مشاغل تا سال 2050 از بین می روند و مشاغل جدید آمیخته با فناوری جایگزین آنها می شود، اگر ما به عنوان والدین با فناوری امروز آشنا نباشیم، بی سواد خواهیم بود. بی سوادانی که زبان فرزندان ما را نمی فهمند.
انتهای پیام