چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
نامه نگاری جمعی از خبرنگاران با رئیس جمهور؛  افزایش عوارض بحران مسکن را تشدید کرد - اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

اولین قدم برای استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت آب چیست؟ – اخبار فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل – اخبار کسب و کار ای بی اس نیوز

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز؛ آب یکی از مهمترین عوامل ضروری برای بقای سیاره زمین است. با این حال، اهمیت مدیریت این منبع برای سال ها نادیده گرفته شده است. با افزایش نگرانی ها در مورد شروع سریع و ناگهانی خشکسالی و سایر شرایط کم آب در سراسر جهان، دانشمندان به دنبال راه های جدیدی برای مدیریت منابع آب هستند. محققان دریافتند که باید رویکرد جدیدی برای طراحی و حفظ سیستم های مدیریت منابع آب موجود اتخاذ کنند.

برخلاف تصور عمومی، آبی که هر روز از طریق سیستم های لوله کشی خانه می گذرد، فقط یک آب معمولی است، اما با نگاهی واقع بینانه می بینیم که این آب حاوی اطلاعات بسیار ارزشمندی است که مدام در کنار اوست. امروزه، بسیاری از ناکارآمدی‌ها در سیستم‌های تامین آب به‌طور متوالی با استفاده از سیستم‌های تحلیلی مبتنی بر هوش مصنوعی مجهز به حسگرهای اینترنت اشیا، که ترکیبی به اندازه کافی قدرتمند برای ردیابی، پیش‌بینی و پاسخگویی در سطوح ثابت تقاضای آب ارائه می‌کنند، بررسی می‌شوند. .

نتایج تحقیقات Silo.AI و Ramboll نشان می‌دهد که پروژه‌های تجربی پتانسیل استفاده از رویکرد هوش مصنوعی را نشان داده‌اند. در این پروژه های آزمایشی، آنها از زیرساخت اینترنت اشیا برای کنترل بهینه عملیات روزانه مرتبط با آب، ارزیابی و پیشگیری از حوادث احتمالی استفاده کردند. در نهایت، آنها گفتند، با ایجاد و استفاده از سیستم‌های هوش مصنوعی، می‌توان داده‌ها را تجزیه و تحلیل کرد که سپس اپراتورهای انسانی را آزاد کرد تا روی فرآیندهای شناختی مانند اعتبارسنجی و ردیابی تحلیل هوش مصنوعی تمرکز کنند. علاوه بر این، شرکت آب استرالیا ملبورن واتر اخیراً نتایج تحقیقات خود را در مورد استفاده از هوش مصنوعی برای عملیات تصفیه و تامین آب منتشر کرده است که نشان می دهد چگونه می توان از هوش مصنوعی بدون نیاز به اپراتور انسانی، استفاده بهینه از پمپ ها استفاده کرد. . و دستگاه های مورد استفاده در فرآیند تصفیه و تامین آب را کالیبره کرده اند. آنها اذعان کردند که استفاده از هوش مصنوعی منجر به صرفه جویی 20 درصدی انرژی در شرکت مادر شده است.

در حوزه مدیریت منابع آب، توانایی مقابله با چالش های ناشی از استفاده از هوش مصنوعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. منابع آب در سرتاسر جهان با چالش های عمده ای از جمله رشد جمعیت، تغییرات شدید الگوهای آب و هوا و زیرساخت های فرسوده و ناکارآمد مواجه است. طبق برآورد یونسکو، تخمین زده می شود که تا سال 2025 نزدیک به دو میلیارد نفر در سراسر جهان با کمبود مطلق آب مواجه شوند. از این رو، مدیران سیستم های آب در حالی که با مسائل اساسی تامین مالی سیستم و تعمیرات زیرساختی دست و پنجه نرم می کنند، در نبردی دائمی برای کاهش این مسائل و رعایت استانداردهای سختگیرانه برای حفظ سلامت عمومی از جامعه و برخورد با محیط زیست هستند.

در حال حاضر هوش مصنوعی یکی از این روش های جدید در مراحل اولیه توسعه خود در مدیریت منابع آب است که نمونه های اولیه آن آینده روشنی را برای این فناوری نوید می دهد. کارشناسان هوش مصنوعی بر این باورند که این فناوری پتانسیل ایجاد تغییرات اساسی در اقتصاد و بهره وری صنعت آب را دارد که تقاضا برای آب افزایش یابد. اولین قدم در هر پروژه هوش مصنوعی در صنعت آب، ایجاد قوانین مربوط به نوع داده های جمع آوری شده است. به طور کلی کیفیت داده ها یکی از مهمترین عوامل ایجاد یک سیستم هوش مصنوعی پویا است. هوش مصنوعی را می توان به روش های مختلفی تعریف کرد، اساساً تجزیه و تحلیل پیشرفته داده ها توسط رایانه بسیار بیشتر از آن چیزی است که انسان به تنهایی می تواند انجام دهد. هوش مصنوعی الگوهای موجود در داده ها را شناسایی می کند و به طور مداوم روابط بین متغیرها را شناسایی می کند. این فناوری همکاری انسان و ماشین را به سطح بالاتری می برد، همچنین به نیروی متخصص اجازه می دهد تا بر فرآیندهای با ارزش افزوده بالاتر تمرکز کند و تجزیه و تحلیل های انجام شده توسط هوش مصنوعی را بررسی کند.

سیستم های تحلیلی در حال حاضر موثرترین و کارآمدترین روش های مدیریت منابع آب محسوب می شوند. سیستم‌های تحلیلی مبتنی بر هوش مصنوعی که معمولاً به عنوان «مدیریت هوشمند منابع آب» یا «آب دیجیتال (آبی که با تجزیه و تحلیل داده‌ها، مدل‌های رگرسیون و الگوریتم‌های ممکن مدیریت می‌شود)» نامیده می‌شود. هوش مصنوعی را در قلب روشی برای مدیریت منابع آب قرار می دهد. این سیستم‌های تحلیلی اطلاعات خام و تمامی عواملی را که در سیستم جریان می‌یابد تجزیه و تحلیل می‌کنند، در حالی که عناصر یادگیری ماشینی بهترین پاسخ را به محیط می‌دهند. در حال حاضر از هوش مصنوعی برای مدیریت بی وقفه و جهانی خدمات شهری (آب، برق، کارهای هیدرولیک و …) استفاده می شود. از دیگر مزایای این ابزار می توان به یکپارچگی و پایداری، قابلیت ارتقا متناسب با شرایط خاص و در نهایت مقرون به صرفه بودن اشاره کرد.

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *