سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

انعقاد قرارداد با وزارت نفت مهمترین دستاورد در راستای توسعه بازار کسب و کار دانش بنیان است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور انعقاد قرارداد ساخت دکل حفاری افقی RSS را دستاورد بزرگی برای تامین بازار بنگاه های دانش بنیان دانست و گفت: ساخت دکل حفاری افقی منعقد شده است به نظر یکی از مهمترین رویدادهای فناورانه کشور است و در کنار آن شرکت ملی نفت نیز متعهد شده است که خرید این ابزار را به مدت 10 سال تضمین کند.

به گزارش ای بی اس نیوز، طی مراسمی تفاهم نامه ایجاد «مرکز هوش مصنوعی و مدیریت دیجیتال میادین نفت و گاز» و قرارداد دستیابی به فناوری حفاری چاه های افقی بلند و چند شاخه با بومی سازی ابزار RSS منعقد شد. با حضور دانشبانیان معاون علمی، فناوری و اقتصادی رئیس جمهور، معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران امضا شد.

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، امضای قرارداد بومی سازی ابزار حفاری RSS را تحقق آرزوی دیرینه و تحول فناوری در صنعت نفت کشور دانست. کسب و کار و نوآوری با ایجاد بسترها، مقررات و راهنمایی های لازم.

وی با اشاره به انعقاد این قرارداد با وزارت نفت تاکید کرد: سال گذشته قرار بود مته RSS را با همکاری وزارت نفت تولید کنیم و امروز مهم ترین قرارداد طراحی و ساخت دکل های حفاری افقی حفاری است. ابزار منعقد شد و به نظر من این یکی از مهمترین رویدادهای فناوری در کشور است.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه امیدواریم این قرارداد به زودی به پایان برسد، خاطرنشان کرد: شرکت ملی نفت نیز متعهد شده است که خرید این ابزار را به مدت 10 سال تضمین کند که اتفاق بزرگی است، زیرا امید و جریان ایجاد شده است. یک بازار زیرا کسب و کارها را دنبال خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه 10 سال پیش تولید ابزار حفاری هدایت شونده چرخشی در کشور رویایی بلندپروازانه بود، افزود: تحقق ساخت تجهیزات حفاری هدایت شونده چرخشی توسط متخصصان شرکت های دانش بنیان می باشد. یک توسعه قابل توجه در جانمایی تجهیزات پیشرفته در صنعت نفت و بر اساس قرارداد همکاری شرکت ملی نفت به عنوان مجری، معاونت علمی به عنوان بازوی پشتیبان و سازنده زمین و بنگاه دانش بنیان مجری این فناوری و پیشرفته پروژه سرمایه گذاری ارزشمندی از سوی صنایع بزرگ و مردم برای پیشرفت و توسعه صنعت نفت و گاز، برای تکمیل زنجیره ها بوده است. ارزش این دامنه یک گام انقلابی به جلو است.

دهقانی فیروزآبادی در خصوص تامین مالی طراحی و ساخت مته افقی گفت: برای انجام ساخت این ابزار برای اولین بار به 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز بود که 300 میلیارد آن توسط معاونت علمی و دانشگاه تامین شد. 200 میلیارد آن توسط دانشبانیان، پیمانکار مشترک تامین شده است. و شرکت ملی نفت استفاده و بهره برداری از خدمات این ابزار را به مدت 10 سال تضمین کرد.

در این مراسم خجستمهر رئیس شرکت ملی نفت ایران در جمع خبرنگاران ابزار هدایت چرخشی یا RSS را یکی از تجهیزات استراتژیک و پیشرفته برای استخراج افقی حداکثر تولید نفت از لایه های نفتی و گاز دانست و گفت: توسعه حفاری افقی یک رویکرد توسعه ای است، این مشاهدات شرکت ملی نفت ایران است و امروزه برای دستیابی به بخش بزرگی از افزایش تولید در مخازن نفت، استفاده از ابزارهای حفاری مبتنی بر فناوری ضروری است. این ابزار ما را مستقیماً به این هدف نزدیک می کند.

وی با تاکید بر اینکه ایران به شدت به این تجهیزات فناورانه حفاری افقی نیاز دارد، تاکید کرد: به همین دلیل تصمیم گرفتیم این ابزار راهبردی را با مدیریت معاونت علمی به منظور ایجاد دانش نفت و نفت بسازیم. اقتصاد. تولید گاز هزینه ساخت نسخه اول این دستگاه تقریباً 500 میلیارد تومان است و شرکت ملی نفت 10 سال خدمات خرید از سازنده این ابزار را تضمین کرده است.

خجستمهر با اشاره به اهمیت دستیابی کشور به دانش فنی لازم برای ساخت این دستگاه، تصریح کرد: استخراج لایه های خاصی از نفت بدون حفاری افقی امکان پذیر نیست. بنابراین استفاده از دستگاه RSS گاهی اوقات می تواند به ما کمک کند تا تولید را 100 درصد افزایش دهیم در حالی که استفاده از این دستگاه در هر صورت باعث صرفه اقتصادی تولید می شود.

رئیس شرکت ملی نفت یکی از دستاوردهای حفاری افقی را دسترسی حداکثری به لایه های نفتی و افزایش تولید عنوان کرد و یادآور شد: لایه های نفتی بسیار نازک هستند، حفاری عمودی دشوار و گاهی غیرممکن است؛ این حفاری ها به صورت عمودی انجام می شود. بنابراین باید به سمت حفاری افقی حرکت کنیم و برای موفقیت بیشتر در حفاری افقی باید از ابزارهایی استفاده کنیم که حداکثر کنده های افقی را داشته باشند و در پیشرفته ترین حالت بتوانیم کنده های افقی را داشته باشیم. چندین کیلومتر

وی سرعت حفاری را یکی از پارامترهای افزایش راندمان حفاری دانست و گفت: حفاری چاه نفت به طور متوسط ​​حدود 100 تا 110 روز طول می کشد و اگر راندمان حفاری را ارتقا دهیم می توانیم زمان حفاری را از 110 روز به 70 روز افزایش دهیم. و این کاهش زمان حفاری باعث اقتصادی شدن حفاری گمانه می شود. حفاری فرآیندی پرهزینه است و تقریباً 50 درصد هزینه توسعه چاه مربوط به حفاری است.

ساخت 3 دستگاه حفاری هدایت شونده چاه های افقی طویل و چند شاخه

به گزارش ای بی اس نیوز، تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه طراحی، ساخت و بهره برداری از تجهیزات حفاری هدایت شونده چرخشی (RSS) و فناوری های مرتبط با آن بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و یکی از همکاران دانش بنیان منعقد شد. . شرکت های مستقر و شرکت ملی نفت.

موضوع این قرارداد اجرای ساخت و بهره برداری از تجهیزات حفاری دوار هدایت شونده (RSS)، بومی سازی و توسعه فناوری های مرتبط با آن و در قالب آن، بومی سازی ساخت 3 تجهیزات حفاری چرخشی هدایت شونده (RSS) می باشد. ). ) و توسعه فناوری مرتبط با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری توسط شرکت ملی نفت اجرا می شود.

بر اساس این قرارداد، بهره برداری و ارائه خدمات حفاری جهت دار با استفاده از تجهیزات حفاری هدایت شونده چرخشی (RSS) در میادین نفت و گاز کشور به مدت 10 سال، ایجاد همکاری های بین المللی در زمینه توسعه و دستیابی به فناوری های اولیه و ثانویه تجهیزات RSS، توسعه و آموزش پرسنل با استفاده از ظرفیت سرمایه انسانی اکوسیستم کارآفرینی و دانش بنیان کشور توسط شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه، فرد مستعد ایجاد می شود.

همکاری در اجرای آزمایشات کارگاهی و میدانی در شرکت ملی نفت، همکاری در تدوین استانداردها و دستورالعمل های الزامات تجهیزات (RSS)، طراحی، ساخت و انجام تست های عملکردی، پشتیبانی رایگان (یارانه) تا سقف 500 میلیارد ریال برای طراحی کسب دانش فنی اجزای خاص، ساخت عناصر استراتژیک، تامین مواد و تجهیزات، کسب استانداردهای لازم و اجرای آزمایش میدانی تجهیزات (RSS) توسط معاونت علمی دانشگاه پشتیبانی می‌شود. ، در قالب این توافقنامه.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *