شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

انحصار ایجاد کشتارگاه در مازندران برداشته شد

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: اگر ایمنی غذایی در کشور رعایت نشود جان بسیاری از مردم در خطر خواهد بود، همه باید کمک کنند تا در امنیت غذایی بیشتر به ایمنی مواد غذایی در کشتارگاه ها توجه شود.

مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: کشتارگاه را نباید یک بنگاه اقتصادی دید که فقط باید سود داشته باشد، بلکه هر اقدامی در این زمینه سرمایه گذاری در سلامت است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با تاکید بر اینکه همه شهرهای دنیا نیازی به کشتارگاه ندارند گفت: مهم این است که گوشت سالم و بهداشتی به دست مردم برسد.

این مسئول گفت: در هر نقطه از استان که کشتارگاه وجود داشته باشد بر اساس قانون تجارت آزاد می توان گوشت های بهداشتی و سالم را حتی از خارج از استان بر حسب سلیقه و روابط مالی وارد کرد.

انتهای پیام

وی با تاکید بر اینکه خود دامپزشکی هرگز نمی تواند کشتارگاه بسازد، خاطرنشان کرد: ساخت کشتارگاه مربوط به شهرداری ها یا بخش خصوصی است و این تمایل وجود دارد که هر یک از این دو بخش مجوز یک کشتارگاه صنعتی با ظرفیت دریافت کنند. نژادهای متوسط ​​و بزرگ داده می شود.

گلپایگانی خاطرنشان کرد: در غرب استان مازندران همواره تلاش می شود تا گوشت سالم و بهداشتی به دست مردم برسد. البته شرایط اقتصادی مردم هم در نظر گرفته می شود.

وی با بیان اینکه دامپزشکی نمی تواند برای ساخت کشتارگاه تسهیلات اعطا کند، افزود: شهرداری ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند برای احداث کشتارگاه اقداماتی انجام دهند.

محمدحسین گلپایگانی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: طی چند سال گذشته در مازندران در چهار نقطه کشتارگاه تعریف کرده بودند اما در آن سال انحصار ایجاد کشتارگاه در استان سرکوب شد و هر سرمایه گذاری باید با توجه به شرایط انجام شود. ، و استاندارد سلامت اصول می تواند در هر نقطه از مازندران سرمایه گذاری و کشتارگاه بسازد و اداره کل دامپزشکی نیز مشاوره و خدمات لازم را ارائه خواهد کرد.

گلپایگانی با ابراز تأسف از اینکه روال صدور مجوز در گذشته انحصاری بوده است، یادآور شد: عده ای به دنبال تسهیلات یا خرید و فروش مجوز برای سرمایه بودند که یک گذار دیگری داشتند.

ای بی اس نیوز/مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: یک سال پیش انحصار ایجاد کشتارگاه در استان حذف شد. هر سرمایه گذار می تواند با توجه به شرایط، اصول و موازین بهداشتی در هر نقطه از مازندران سرمایه گذاری و کشتارگاه بسازد.

این مسئول بر بازسازی کشتارگاه های مجاور تاکید کرد و ادامه داد: آخرین کشتارگاه در سال 1388 در بابل ساخته شد. ساختار کشتارگاه به گونه ای است که به دلیل سر و کار داشتن با آب فرسوده می شود، بنابراین تمامی کشتارگاه ها نیاز به نوسازی دارند و امکانات و مشوق های خوبی در این زمینه داده می شود.

وی افزود: هر سرمایه گذاری که صلاحیت آن مورد تایید دامپزشکی و مراجع ذیصلاح باشد، با معرفی زمین واجد شرایط، بتواند ایمنی غذایی و رعایت اصول بهداشتی را تضمین کند، مجوز کشتارگاه در استان دریافت می کند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *