انتقال آب کم آبی را در اصفهان تشدید می کند/خطر افزایش مهاجرت و افزایش تشنگی اصفهان • رکنا

در گفت و گو با رکنا به نقل از ایلنام، آمده است:
بیک کارشناس آب گفت: نیاز مردم اصفهان به آب شرب 500 میلیون مترمکعب است، اکنون زاینده رود یک میلیارد و 600 میلیون مترمکعب دارد و کل استان اصفهان سالانه 3 میلیارد و 500 میلیون مترمکعب آب تولید می کند. پس اگر مشکل تامین آب آشامیدنی است، جمعیت اصفهان هیچگاه با کمبود آب مواجه نبوده و نخواهد بود.

محمد درویش در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره پیامدها و تاثیرات انتقال آب از دریای عرب به اصفهان و حل مشکل کم آبی در این استان اظهار کرد: مشکل اصفهان این است که به دلیل تراکم ایجاد صنایع استحصال آب. با افزایش محسوس بار آلاینده و در عین حال با کاهش منابع آب مواجه شده است، یکی از دلایلی که صنایع آب بر و آلاینده نتوانسته آنطور که باید در اصفهان توسعه یابد محدودیت است. از منابع آب حال اگر بخواهیم آب را از دریای عرب به اصفهان منتقل کنیم محدودیتی که تا کنون وجود داشت از بین می رود اما نتیجه این می شود که اگر شاخص آلودگی هوای اصفهان امسال به 345 یعنی 340 درصد بیشتر از حد مجاز برسد. در آینده در آستانه فاجعه خواهیم بود. رسید و شاخص از 600 میگذره و خیلی خطرناکه.
وی افزود: معمولاً آب را به جایی منتقل می کنیم که امکان اسکان جمعیت وجود نداشته باشد و ترس از مهاجرت وجود داشته باشد. امروز اصفهان بیش از 3 میلیارد متر مکعب از سطح زیرزمینی آب برداشت می کند و مشکل اینجاست که بیشتر آب تولیدی از منابع آبی این شهر به فروش می رسد، یعنی علاوه بر این، کل حوضه آبریز زاینده رود را نیز قربانی می کنیم. کوه استراتژیک Vautour، به توسعه صنعت و کشاورزی ناپایدار.
این کارشناس آب و محیط زیست گفت: زمانی که کوهرنگ یک ساخته شد، اعلام کردند که مشکل آب اصفهان حل می شود، اما کوهرنگ یک ما را مجبور کرد به جای هر لیتر آب در اصفهان، 6 لیتر شارژ کنیم. در نتیجه وضعیت اصفهان بدتر شد و به همین ترتیب با ساخت کوهرنگ 2، چشمه لنگان و خدنگستان اوضاع همچنان بدتر شد. به کانون مهاجرت تبدیل شده و جمعیت زیادی از مناطق محروم وارد اصفهان می شوند. و بار دیگر اصفهان با کم آبی مواجه شده، منابع آبی از بین رفته و بار آلاینده ها افزایش می یابد، به طوری که هم اکنون یکی از بزرگترین مراکز بحرانی خطرناک در معرض بیماری ها است.
وی خاطرنشان کرد: گران ترین نوع آب شیرین کن و حمل و نقل آن است که بیش از 5 دلار برای هر متر مکعب هزینه دارد و با این رقم می توان هزینه هایی را صرف ارتقای زیرساخت های آموزشی و آموزشی کرد و کشور را به سمت پایداری واقعی سوق داد. . اصفهان یکی از مناطق با ارزش و جذاب در زمینه گردشگری تاریخی و فرهنگی است که نیازی به تبدیل آن به مجموعه ای از صنایع آب گیر و آلاینده نیست. اگر قرار است این شهر به مهد ثروت و کار تبدیل شود. می تواند تبدیل به بزرگترین پارک های خورشیدی و استخراج انرژی از خورشید شود یا مهمان خانه ای در این شهر ایجاد کنیم یا با تقویت گردشگری سلامت پول زایی کند که هیچ کدام نیازی به انتقال آب از دریای عرب ندارد. ، خرسان، کوهرنگ 3 و غیره. ندارد.
درویش خاطرنشان کرد: کل نیاز مردم اصفهان به آب شرب 500 میلیون مترمکعب است که اکنون زاینده رود یک میلیارد و 600 میلیون مترمکعب است و کل استان اصفهان سالانه 3.5 میلیارد مترمکعب آب تولید می کند. کمبود آب آشامیدنی، اما مشکل اینجاست که ما آنقدر به سمت توسعه آب و صنایع انرژی بر و کشاورزی ناپایدار رفته ایم که آب آشامیدنی مردم در خطر است.
نرم افزار موبایل ایلانا