شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

انتقاد غریب آبادی از سکوت جامعه جهانی در قبال شهادت پلیس ایران

غریب آبادی در این نامه خطاب به میشل باشله آورده است: مقام معظم رهبری باید با اثبات فلسفه وجودی، هویت و جایگاه کمیساریای عالی حقوق بشر را به عنوان یک سازوکار مهم بین المللی ارتقا دهند و با رویکرد ابزاری، سیاسی و گزینشی مقابله کنند. – در حوزه حقوق بشر، ضمن محکومیت تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه علیه مردم ایران، به‌ویژه در زمینه تامین تجهیزات مورد نیاز نیروی انتظامی در زمینه مبارزه نابرابر با گروه‌های تروریستی و قاچاقچیان بین‌المللی. و همچنین محکومیت شهادت پلیس توسط این گروه ها و مسئولیت کشورها و سازمان های بین المللی ذیصلاح بین المللی برای مقابله با عوامل مخل صلح، ثبات و امنیت شخصی قاچاقچیان و ابراز همدردی با خانواده های آنان.

به گزارش روز شنبه ای بی اس نیوز، کاظم غریب آبادی در نامه ای به میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از رویکرد ابزاری و سیاسی برخی کشورها در مبارزه با گروه های تروریستی و قاچاقچیان بین المللی انتقاد کرد. با عوامل مخل صلح، ثبات و امنیت انسانی مقابله کنید.

معاون امور بین‌الملل وزیر دادگستری در بخشی دیگر از این نامه می‌افزاید: «پرواضح است که اراده ملی جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری سیاست‌های بشردوستانه فوق‌الذکر هزینه‌های مالی و جانی سنگینی را بر کشورم تحمیل کرده است بیش از 3 میلیون و 800 هزار نفر کشته و تعداد بیشتری زخمی شده است. از 12000 نیروی مبارزه با مواد مخدر، این تنها کسری است. اگرچه اقدامات جمهوری اسلامی ایران مورد تایید مجامع بین المللی و اکثر کشورهای جهان است، اما متاسفانه نه تنها با همکاری و حمایت سایر کشورها، بلکه کمک اندک سازمان های بین المللی در اکثر موارد با پوزش و پوزش همراه است. رویکردهای انتخابی از برخی کشورها

دبیرکل دفتر حقوق بشر با اشاره به بیانیه های متعدد دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر و آیین دادرسی ویژه به نفع جنایتکارانی که عادلانه محاکمه شده اند، این سوال را مطرح کرد: چرا اعلامیه محکومیت تروریستی و تروریستی اقدامات مسلحانه علیه نیروهای مسلح نیروهای امنیتی کشوری که بیشترین خدمات را از طریق مبارزه با قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و جرایم سازمان یافته به جامعه جهانی ارائه کرده اند، تحت پیگرد قانونی قرار نخواهند گرفت.

در بخشی از این نامه با اشاره به «شهادت حدود 40 نفر از نیروهای انتظامی ایران از 30 اسفند تا 12 آذر 1390 در مبارزه با جنایتکاران و قاچاقچیان مسلح به انواع سلاح های هوشمند و تجهیزات سنگین» آمده است: جمهوری اسلامی ایران ایران در مبارزه با انواع قاچاق (مواد مخدر، انسان، کالا و …) سیاست اصولی دارد و در این زمینه ها یکی از موفق ترین کشورهای جهان بوده است. گزارش ها و اسناد دقیق منتشر شده توسط سازمان های بین المللی ذیربط موید این کارنامه روشن و موفق است.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *