استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران توجه به نیروی انسانی را یکی از عوامل مهم برتری کشورها دانست و بر پتانسیل و ظرفیت های بسیار بالای نیروی انسانی ایرانی تاکید کرد و گفت: متاسفانه ، منابع انسانی در ایران کارآمد هستند ذکر شده است، استفاده نشده است.
وی در پایان گفت: ما بیشتر به سمت کمی سازی مدیریت منابع انسانی و قابل اندازه گیری آن حرکت کرده ایم. باید مراقب بود که کیفیت و کیفیت بحث های ارزیابی نیروی انسانی فراموش نشود.
رئیس دانشگاه تهران افزود: برای داشتن کارکنان جسور و خلاق، باید بار دیگر مدیریت منابع انسانی خود را بازنگری کنیم و میان «رفتار بوروکراتیک» و «آزادی کارکنان» را انتخاب کنیم، رفتار کارآفرینانه چیست. ; رفتاری که هم رفتارهای اداری را چارچوب می دهد و هم خلاقیت کارکنان را افزایش می دهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر مقیمی افزایش چرخه رضایت در بین ذینفعان مختلف جامعه را مستلزم توجه به تمامی مراحل مدیریت انسانی دانست و خاطرنشان کرد: گاهی توجه به کارکنان و توجه به کرامت انسانی کارکنان می تواند. کارایی آنها را افزایش دهد. ما باید مراقب باشیم که همه چیز مادی نباشد.
رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: برای تحول سازمان باید رویکردهای سازمان را در حوزه نیروی انسانی با روش های کارآفرینانه ارزیابی کنیم.
دکتر مقیمی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه توجه صرف به تحصیلات و یا تجربه کاری برای انتخاب بهینه نیروی کار کافی نیست، گفت: سطح تحصیلات و سابقه کار است و متاسفانه جنبه کارآفرینی، خلاقیت و روانی. و انطباق ویژگی های رفتاری فرد با کار در نظر گرفته نمی شود.
وی افزود: هنوز با استفاده بهینه از نیروی انسانی فاصله داریم. در سازمانهای ایرانی، چه دانشگاه بهعنوان سازمان دانش و چه سازمانهای بوروکراتیک موجود، نیروی انسانی با تحصیلات و توانمندی بالایی داریم، اما با وجود چنین نقاط قوتی، نه پرسنل راضی هستند و نه فرصت ظهور دارند. .
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر سید محمد مقیمی در ششمین کنفرانس مدیریت منابع انسانی که در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: امروزه همه صاحب نظران مدیریت بر این امر اتفاق نظر دارند که آنچه سازمان ها و جوامع و مزیت های رقابتی آنها را متمایز می کند، منابع آنهاست.
رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه توجه صرف به تحصیلات یا تجربه کاری برای انتخاب بهینه نیروی کار کافی نیست، گفت: متأسفانه به جنبه های کارآفرینی، خلاقیت و روانی و انطباق ویژگی های رفتاری در کار توجهی نمی شود. ”
absnews