جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

انتشار 134 اولین اطلاعیه تولید شرکت های دانش بنیان

در دومین روز از رویداد پتروفن 1402، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت توسعه کسب و کار دانشی به تشریح قابلیت های قانونی حمایت از شرکت های دانش بنیان به ویژه در همکاری با شرکت های بزرگ پرداخت.

به گزارش ای بی اس نیوز، اسدی فرد در پنل سازوکارهای همکاری بنگاه های دانش بنیان با صنعت پتروشیمی و ابزارهای حمایتی با تاکید بر اینکه قانون جهش در تولید دانش بنیان در سال 1401 تصویب شد، گفت: این قانون یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین قانون است. قوانینی که در کشور تصویب و اجرا شده است. همچنین قانون حمایت از بنگاه‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان در سال 1388 به تصویب رسید که با گذشت یک دهه از اجرای این قانون، کشور از سطح بالاتری از توانمندی‌های دانش بنیان بهره مند شد و نهال زمانی ایجاد شده اکنون متحول شده است. به درخت میوه

اسدی فرد گفت: معاونت علمی در چهارمین دوره فعالیت خود متناسب با این فضا فعالیت خود را آغاز کرد. در این میان گفتمان جامعه در زمینه حمایت از دانش بنیان شکل گرفته است. در واقع جامعه از افراد دانش بنیان انتظار حل مشکلات را دارد.

وی تصریح کرد: رویکرد حمایت از کسب و کار دانش بنیان عمدتاً معطوف به بنگاه‌های کوچک و متوسط ​​فعال در زمینه تولید محصولات با فناوری پیشرفته بود، اما اقتصاد کشور متاثر از صنایع بزرگی مانند پتروشیمی و فولاد است که بیشتر آن‌ها هستند. دولتی و نیمه دولتی و بخشی خصوصی.

اسدی فرد با اشاره به قابلیت های قانونی اولین تولید در ماده 10 قانون جهش تولید دانش بنیان و اعتبار مالیاتی ماده 11 این قانون گفت: تا قبل از سال 1396 دستگاه های دولتی به سختی می توانستند کالاهای فناورانه مورد نیاز خود را بر اساس آن تهیه کنند. قانون مناقصه: برای مکان یابی و رفع نیازهای خود، مناقصات را برگزار و محصولات فناورانه را وارد کردند. از سوی دیگر، اگر شرکت های دانش بنیان در این مناقصات شرکت می کردند، به دلیل اینکه هنوز محصولی تولید نکرده اند، رد می شدند. اما این مصوبه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امکان بومی سازی آسان تری را فراهم کرده و روند واردات این محصولات را تغییر می دهد تا محصولات دانش بنیان ایرانی جایگزین محصولات وارداتی شوند.

معاون توسعه بنگاه های دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: در این راستا نیازهای دستگاه های اجرایی توسط شرکت های دانش بنیان و شرکت های بسیار توانمند تولید کننده یک محصول فناورانه تامین می شود. محصول برای اولین بار به جای واردات پر هزینه. ، تحت حمایت معاونت علمی و فناوری و مشمول حمایت مالی صندوق نوآوری و شکوفایی خواهد بود.

به گفته وی، طرح اولین تولید کالاهای فناورانه در سال 1401 در قالب ماده 10 قانون جهش در تولید دانش بنیان به تصویب مجلس و شورای نگهبان رسید و آیین نامه اجرایی آن نیز در سال 1390 به تصویب رسید. اولین جلسه شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان به ریاست آیت الله رئیسی در تیرماه 1401 تصویب و ابلاغ شد. اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه نیز موضوع مهمی است که صنایع می توانند از طریق آن از ظرفیت ماده 11 دانش استفاده کنند. قانون پرش تولید مبتنی بر.

به گزارش معاونت علمی رئیس جمهور، اسدی فرد با ارائه گزارش های آماری از توزیع 134 اطلاعیه مرحله اولیه بر اساس نوع کسب و کار دانش بنیان، خاطرنشان کرد: 77 ابلاغ برای کسب و کارهای دانش بنیان اولیه به ارزش 143 میلیون دلار، 29 ابلاغ برای شرکت های دانش بنیان نوآور. به ارزش 77 میلیون دلار و 28 ابلاغیه برای شرکت های فناوری به ارزش 33 میلیون دلار صادر شد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *