وی گفت: آخرین ماموریت ناوگروه 75 نیروی دریایی یک ابتکار بزرگ بود که آثار خود را در جهان به جا گذاشت و نشان داد که رزمی، آموزشی، دانش و بقای ما در دریا چقدر است، از 55 کشور و در هر بندری عبور کنید. طرف نگیرید و این اتفاق نخواهد افتاد. مگر اینکه با ایثار و ایثار و دانش شما افسران نیروی دریایی و در این ماموریت بدانید که ابتدا بحث آموزشی را پشت سر می گذارید و فرماندهانی را تربیت می کنید که آینده سازان نیروی دریایی هستند پس الگو باشید. در تمام حرکات خود به خوبی از آن استفاده کنید.
وی تصریح کرد: دریا هم منبع قدرت و هم ثروت است و اگر تاکنون از دریا برای کسب قدرت و ثروت استفاده نکردهایم به خاطر توطئههای استعماری و استکباری است. وسیله بهره برداری از آن اقتدار است و اگر اقتدار داشته باشیم می توانیم از منابع موجود در دریا برای توسعه دریایی کشور استفاده کنیم.
سیاری گفت: برگزاری رزمایش تلفیقی با چین و روسیه به فرماندهی ایران معنای خاصی دارد، یعنی توان دریایی ارتش را قبول دارند و ایران را به عنوان یک قدرت دریایی می شناسند. یعنی کشورهای دنیا ما را به عنوان یک نیروی دریایی می پذیرند و با این اقتدار دریایی می توانیم از منابع دریا استفاده کنیم، همانطور که امروز در دفاع مقدس 10000 کشتی توسط نیروی دریایی اسکورت شده است. رهبران گفتند که ما کشتی های تجاری و نفتکش را با برق همراهی می کنیم تا با این اقدامات اقتصاد کشور را ایمن نگه داریم.
وی ادامه داد: مهمترین بعد اقتدار در دریا داشتن نیروی دریایی قوی است و اگر این اتفاق بیفتد می توانیم از منابع دریایی برای پیشروی استفاده کنیم و اگر نیروی دریایی نباشد استفاده از این منابع عظیم امکان پذیر نخواهد بود. رهبری رهبر معظم انقلاب در هرمزگان حضور داشتند، حرکت به سمت اقتدار آغاز شد و امروز شاهد استقرار ناوگان 80 هستیم.
امیر دریادار حبیب الله سیاری صبح امروز (6 بهمن) در مراسم بدرقه ناوگروه 80 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه یکم امامت بندرعباس افزود: به فرموده مقام معظم رهبری کشور ما یک کشور دریایی است و اهل کشور هستیم. جنوب و ما از شمال مرز دریایی داریم و تا جایی که بتوانیم می توانیم از این فرصتی که خداوند به ما داده است استفاده کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، صبح امروز (7 بهمن ماه) ناوگروه رزمی 80 ناوگروه اطلاع رسانی آموزشی نداجا به صورت کارآموزی به دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) اعزام شد که در این ماموریت، ناو لجستیکی تنب، ناو لجستیک بندرعباس. و ناوشکن کلاس الوند نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است. این ناوها و ناوشکن ها صبح امروز با حضور امیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش عازم آب های بین المللی و بین المللی شدند. در این ماموریت معلمان نمونه دانشکده افسری علوم و فنون دریایی امام خمینی (ره) نوشهر نیز ناوگان را همراهی می کنند.
انتهای پیام/
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: شما نیروهای نظامی فعال امروز در دریا به ما اقتدار و اقتدار دریایی می دهید و زحمات خانواده هایتان ستودنی است و گذاشتیم جان خود را فدای اقتدار کنیم. ، استقلال و تمامیت ارضی کشور.
ای بی اس نیوز/ هرمزگان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز اگر دشمن از نیروی دریایی فاصله بگیرد به این معناست که می داند نیروی دریایی ما چقدر قدرتمند است و اگر امروز شاهد حضور نیروی دریایی در خلیج فارس هستیم. از عدن و شمال اقیانوس هند و دریاهای دیگر. ما دریا داریم
وی افزود: امروز اگر دشمن از نیروی دریایی دور شود به این معناست که می داند قدرت دریایی ما چقدر است و اگر امروز شاهد حضور نیروی دریایی در خلیج عدن و شمال اقیانوس هند و سایر دریاها هستیم. و امنیت را برقرار کنیم، این بدان معناست که ما اقتدار دریایی داریم.”
امیر سیاری گفت: منابع الهی زیادی در دریا وجود دارد که از آن جمله می توان به منابع غذایی، انرژی های موجود و تجارت دریایی اشاره کرد. 90 درصد تجارت ما از طریق دریا انجام می شود بنابراین دیپلماسی دریایی نیز مهم است. منابعی در دریا وجود دارد که باید از آنها استفاده کنیم و سیاست های استعماری دشمن را شکست دهیم و بینی خود را به خاک بمالیم و تئوری بازگشت به دریا را احیا کنیم.
دریادار سیاری در پایان گفت: در دریاها وقتی پرچم جمهوری اسلامی ایران به اهتزاز در می آید و از کنار قدرت های فرامنطقه ای می گذریم. این حضور به کشورهای دیگر انگیزه می دهد که ببینند ایران اسلامی چگونه به قدرت رسیده و با انواع تحریم ها در دریا است.