یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

امیر خواجه وند: پهپادهای ایرانی قابلیت های منحصر به فردی دارند


رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه دشمنان به پیشرفت صنعت هوایی ایران پی برده اند، گفت: پهپادهای ما در عرصه های مختلف آموزشی و در میدان نبرد واقعی آزمایش شده و ثابت کرده اند. بسیاری از قابلیت های منحصر به فرد آنها

به گزارش ای بی اس نیوز، امیر سرتیپ افشین خواجه فرد صبح امروز (دوشنبه) در نشست مشترک دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) گفت: در سازمان صنایع هوایی توانمندی هایی داریم و هدف ما ارتقای توان رزمی است.

وی با اشاره به مکان قرارگاه ستاد ارتش و دانشگاه فرماندهی ادامه داد: این دانشگاه وظیفه تربیت فرماندهان آینده را بر عهده دارد و اگر بخواهیم فرماندهان آینده ارتش را از نزدیک ببینیم باید از این دانشگاه بازدید کنیم.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ادامه داد: این سازمان دارای صنایع مختلف در تمامی حوزه های هوانوردی است و در جهت ارتقای قدرت بازدارندگی کشور تلاش می کند.

وی هدف سازمان صنایع هوایی دفاع از کشور در شناسایی تهدیدات دوربرد و حمایت از صنایع هوایی را بررسی کرد و گفت: در این راستا اقدامات بسیار خوبی در زمینه ساخت پهپاد و پرنده با مسافر، بال ثابت و متحرک انجام داده ایم.

امیر سرتیپ دوم خواجه فرد تولید پهپاد را از دیگر اقدامات این سازمان دانست و افزود: بسیاری از کشورها با خرید پیشرفته ترین تجهیزات و جنگنده ها نیازهای خود را تامین می کنند اما به دلیل محدودیت ها و فشارها قادر به تهیه این تجهیزات نیستیم. دامنه ی وسیع؛ به همین دلیل، ما به سمت بازیابی، نگهداری و مرمت تجهیزات آسیب دیده در طول جنگ حرکت کرده ایم. به عنوان مثال، ما تمام بالگردهای آسیب دیده در طول جنگ را بازسازی کردیم و سپس به سمت تولید هلیکوپترها و جنگنده های بومی رفتیم.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به برخی محصولات از جمله جنگنده کوثر، جنگنده صاعقه، بالگرد صبا، هواپیما، موتور، اجساد و پرندگان سرنشین دار و موشک های کروز، خاطرنشان کرد: دشمنان به این موضوع اعتراف کردند. پیشرفت صنعت هواپیمایی کشورمان و در یک مقاله علمی جنگنده کوثر را با اف 35 مقایسه کردند و اعلام کردند که جنگنده کوثر قابلیت های زیادی دارد.

امیر خواجه فرد پیشرفت کشور در عرصه هوانوردی را نشانه بلوغ صنعت هوانوردی کشور دانست و گفت: همه نیروهای ما دارای پهپاد زمینی، هوایی، پدافندی و دریایی هستند و پهپادهای ما در مناطق مختلف آموزشی آزمایش شده اند. میدان‌های جنگ واقعی و قابلیت‌ها و توانایی‌های آن‌ها متعدد و منحصربه‌فرد برای فرد ثابت شده است. این یکی از دلایل مخالفت با هواپیماهای بدون سرنشین ما در سراسر جهان است.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع بر تجهیز نیروهای مسلح به تجهیزات بومی تاکید کرد و گفت: ابتدا برای خرید تجهیزات اقدام کردیم اما به دلیل تحریم موفق نشدیم. اما امروز به این ظرفیت رسیده ایم که بسیاری از استعلام های خرید و همکاری از کشورهای مختلف دریافت کنیم.

وی اعتقاد و اعتماد به قدرت و دانش ملی را بسیار مهم دانست و گفت: متأسفانه در جامعه ما هنوز اعتماد به تولیدات ملی کم است. اما درخواست های فراوان برای خرید تجهیزات و پرندگان بدون سرنشین و سرنشین نشان از جایگاه بالای این توانمندی دارد. بنابراین باید نیروی درونی خود را افزایش دهیم و باورهای خود را ارتقا دهیم.

امیر خواجه فرد، عملیات ترکیبی را یکی از اولویت های اصلی صنعت دفاعی کشور دانست و گفت: باید بتوانیم توان عملیات ترکیبی خود را در هوا، دریا، پدافند و زمین افزایش دهیم تا قدرت بازدارندگی کشور را بیش از پیش افزایش دهیم.

انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *