وی با ذکر نمونه ای از فروش کالاهای عمومی به بازدید نمایندگان «شرکت مادرتخصص نیروگاه حرارتی تهران» اشاره کرد و گفت: مسئولان شرکت با بازدید از این شرکت اذعان کردند که کسری داریم. 50000 مگاوات برق در کشور و 10 نیروگاه ساخته شده است.» برای انجام در این زمینه، معتقدم با فروش ساختمان اداری این شرکت در سعادت آباد می توان 3 نیروگاه در کشور تأسیس کرد و این نسل است. کالاها و دارایی های دولتی
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی همچنین درباره ساماندهی فرار مالیاتی در کشور گفت: واقعیت این است که زیرساختهای اقتصادی کشور در اخذ و ساماندهی مالیات کارآمد نیست و ساماندهی این بخش نیازمند عزم جدی دولت است. و مجلس “
بابایی کارنامی با بیان اینکه دولت سیزدهم باید برنامه راهبردی بودجه سال 1401 را تدوین کند، گفت: برای فروش دارایی های مازاد دولت، تصمیم وزیر اقتصاد کافی نیست. اگرچه او پتانسیل زیادی دارد اما دولت و شخص رئیس جمهور باید بیشتر از این تصمیم حمایت کنند.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، تصفیه نفت را راهکار مناسبی برای جبران کسری بودجه سال 1401 کل کشور دانست و اعلام کرد: با این روش، تکمیل و ساخت بسیاری از پروژه ها در کشور انجام شد. را می توان کنار گذاشت. به بخش خصوصی و تعاونی ها.
بابایی کارنامی با اشاره به بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی گفت: دولت می تواند در ازای بدهی خود به سازمان نفت بفروشد و سازمان تامین اجتماعی می تواند در مذاکره با بخش خصوصی و معادل آن نفت را دریافت و بفروشد. گروه ها. به بدهی اش.»
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: اگر وزیر امور اقتصادی و دارایی قصد فروش کالاهای عمومی را دارد، دولت باید با تصمیم وزیر هماهنگی کند. در این زمینه البته نقش رئیس جمهور و معاون اول بسیار مهم است.
وی در عین حال پالایشگاه نفت را رسانه خوب و ظرفیت خوبی برای انجام پروژه های نیمه تمام در کشور عنوان کرد و گفت: مجموعه هایی مانند قرارگاه های خاتم الانبیاء و شستا می توانند از این توانایی استفاده کنند.
ˈعباس بابایی کارنامیˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز با اشاره به سوالات مطرح شده در خصوص تدوین لایحه مالی 1401 اظهار داشت: بر اساس قانون، دولت موظف است لایحه قانون بودجه سالانه را تهیه و ارائه کند. فروش مازاد کالاهای عمومی برای توجیه کسری بودجه موجه است، اما تجربه نشان میدهد که در گذشته از این ظرفیت قانونی به نفع افراد و گروههای خاص استفاده شده است.
نماینده مردم ساری در مجلس گفت: بر اساس گزارش امسال 3 درصد از قانون فروش اموال مازاد تاکنون اجرا شده است و در صورت استفاده از این ظرفیت قانون 30 درصد از بودجه درآمدی را به خود اختصاص داده است. می توان از این طریق تهیه کرد.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در گذشته مواردی بود که مناقصه های رسمی برای فروش کالاهای مازاد تشکیل می شد و افرادی که حق مالکیت دولتی را نداشتند دریافت می کردند.
او گفت: “اگر همه در کنار رئیس جمهور باشند، آینده خوبی برای کشور خواهیم داشت.” مجلس در این زمینه کوتاهی نمی کند و با دولت سیزدهم برای رفع مشکلات معیشتی مردم اقدام می کند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز