امکان برداشت کارت سوخت اضطراری وجود ندارد


مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اشاره به اینکه امکان جمعآوری کارت سوخت اضطراری وجود ندارد، گفت: اجرای طرح جایگزینی کارتهای بانکی با سوخت در مرحله مطالعه و توسعه است و هنوز اتفاق خاصی در هیچ موردی رخ نداده است. از مکان ها
علی اکبر نژادعلی با اشاره به اجرای طرح جایگزینی کارت سوخت با کارت سوخت، گفت: نیاز به توسعه و گسترش در حوزه های نرم افزاری و فناوری وجود دارد.استفاده از فناوری، نرم افزار دنبال توسعه و گروه های توسعه فرآیند باید راه حل های ویژه و مناسب را به عنوان راه حل های توسعه در نظر بگیرند تا بتوانند روند کاری خود را گسترش دهند. در پرونده طرح جایگزینی کارت بانکی با کارت سوخت نیز به این سوال پرداخته شده است.
به گفته وی، با توجه به وارداتی بودن تراشه های کارت سوخت و تغییر کشور، به دنبال روش های جایگزینی هستیم که تغییری نداشته باشد و برای کشور هزینه بر نباشد و در سایر موارد خاص، اجرای این طرح در مرحله مطالعاتی و در مرحله توسعه است و همچنان در حال انجام است. در هیچ یک از موقعیت ها اتفاق خاصی برای شما نیفتاده است.
مدیرکل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: بر اساس تبصره 14 قانون دارایی 1402، در راستای بهبود سیستم توزیع بنزین و روغن، قانون دو پترول استفاده از کارت خودروهای شخصی برای بنزین سوز را وضع کرد. وسایل نقلیه تا پایان شهریور سوز تا 90 درصد و برای خودروهای نفتی و گازسوز تا 95 درصد اجرا می شود، ادامه داد: از ابتدای امسال بر اساس ابلاغ این بند قانونی پس از ابلاغیه های مقتضی که در شهرهای مختلف انجام شده است. کلیه کارت های سوخت درخواستی مردم اجرا می شود. کارت ها را چه به صورت المثنی و چه از طریق خودروهایی با شماره و پلاک جدید تهیه می کردیم و اداره پست در اختیار مردم قرار می داد.
نژادعلی افزود: سهمیه نرخ اول 1500 تومان و سهمیه اعتباری 3000 تومان در کارت های هوشمند سوخت شخصی لحاظ شده است، اعداد سهمیه تغییر نکرده و همان سهمیه هایی که مردم قبلا می توانستند استفاده کنند در کارت سوخت موجود است.
به گفته وی، این بهبود در سیستم توزیع بنزین به این دلیل است که وقتی شخصی کارت شخصی خود را پر می کند، عملاً بر اساس فرآیندهای داده، می توانیم بدانیم که در کدام گروه از خودروها، چه تمهیداتی باید رعایت شود، استفاده شود. کارت ایستگاه که فقط اضطراری است در داخل ایستگاه ها قرار دارد، مشخص نمی کند که کدام ماشین پر شده است، بنابراین بحث سازماندهی کارت ها به داخل ایستگاه مطرح شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در گفتوگوی رادیویی گفت: نمیتوان کارتها را جمعآوری کرد و جایی برای کارت اضطراری یا برند نداشت.
نژادعلی با بیان اینکه از زمان ایجاد سامانه هوشمند سوخت در سال 1385، کارت سوخت تنها برای مواقع ضروری استفاده می شد، تصریح کرد: شفافیت این بند قانونی یعنی تبصره 14 قانون دارایی امسال همان مشکلی است که 90 درصد مردم برای آن ارزش قائل هستند. کارت سوخت شخصی خود را تا ورودی جایگاه همراهی می کنند، گفت: اما با توجه به حجم توزیع در هر جایگاه، کارت اضطراری در داخل جایگاه قرار داده شده است و این هماهنگی به تدریج در حال انجام است.