مدیرکل دفتر امور شیلات سازمان شیلات گفت: بخشی از محصول ماهی تن به کارخانه های کنسرو ماهی تن ارسال می شود اما این محصول با فرآوری مناسب و ارتقای ارزش افزوده ظرفیت مصرف تازه و صادراتی را دارد. .
به گزارش ای بی اس نیوز، رضا عباسپور نادری در نشست خبری همایش صید مسئولانه با محوریت زنجیره ارزش تن ماهیان، گفت: صید سال گذشته در دریای عرب و خلیج فارس 751 هزار تن بوده و ماهیان سطحی وسیع بوده است. اختصاص داده شدند.
وی با اشاره به اینکه حدود 290 هزار تن از حجم ماهیان صید شده در کشور متعلق به خانواده تن و شبه تن است، گفت: اقتصاد و معیشت بخش بزرگی از جمعیت محلی و ساحل نشینان سواحل جنوبی «تن ایران» است. وضعیت بهره برداری در دریای عرب و اقیانوس هند وضعیت خوبی دارد و این فرصت را برای ما ایجاد کرده است. اقیانوس هند غربی
مدیرکل دفتر امور شیلات سازمان شیلات ادامه داد: میزان صید ماهی تن کشور در سطح بالایی است و همچنین در صید این ماهی در اقیانوس های غرب هند و هند مقام اول را داریم. مقام دوم در کل اقیانوس هند در این بخش.
وی تصریح کرد: از نظر روش های صید در این منطقه رویکردهای مناسبی داریم که منجر به ارزش افزوده و حفظ کیفیت ماهی می شود.
به گفته این مقام وزارت جهاد، بیشترین گونه های صید شده در تون ماهیان گونه های گیدر و هوور هستند.
مدیرکل دفتر امور شیلات سازمان شیلات با بیان اینکه بخش زیادی از این آبزیان با توجه به شرایط کیفی قابل صادرات است، گفت: با فرآوری مناسب می توان از این محصولات برای صادرات استفاده کرد و ارز را به کشور بازگرداند. کشور. همچنین به دنبال ایجاد ارزش افزوده بیشتری در این بخش هستیم تا نحوه مصرف ماهی تن با کنسرو ماهی تن متفاوت باشد.
نادری با بیان اینکه در کارخانه های کنسروسازی ظرفیت های خوبی داریم، گفت: بخشی از محصول ماهی تن به کارخانه های کنسرو ماهی تن ارسال می شود اما این محصول ظرفیت مصرف تازه خوری و صادراتی و همچنین با فرآوری مناسب و ارتقای ارزش افزوده را دارد. .
مدیرکل دفتر امور شیلات سازمان شیلات همچنین از برگزاری همایش صید مسئولانه با محوریت زنجیره ارزش ماهی تن خبر داد و گفت: در این همایش قصد داریم به رویکردهای اساسی در صید مسئولانه توجه کنیم که این امر نیازمند است. بهره وری پایدار و بلندمدت را با حفظ منافع کاربر در نظر بگیرید. باید به فرصت هایی برای ارزش افزایی و ارتقای بهره وری در این محصول توجه کنیم. همچنین موانع و مشکلات را با کمک مسئولان برطرف کنید.
در این کنفرانس از مقامات ذیربط، سفرای کشورهای خارجی و دبیر کمیسیون ماهی تن اقیانوس هند دعوت به عمل آمد. این همایش در تاریخ ۱۱ بهمن ماه سال جاری به مدت یک روز برگزار می شود.
نادری در ادامه به روش های صید اشاره کرد و گفت: بیشتر صید ما با روش صید قلاب گوش انجام می شود. به دلیل ملاحظات فنی، این روش ممکن است شرایط مناسبی را برای آبزیان ایجاد نکند. ما به دنبال استفاده از روش های دیگری مانند خط قلاب بلند، قلاب چوبی و دستی و قلاب کششی برای حفظ کیفیت ماهی تن هستیم. همچنین به دنبال ارائه شرایط مناسب تری برای حمل و نقل آبزیان هستیم که برای این منظور نیازمند همکاری کاربران یعنی ماهیگیران هستیم.
وی به قیمت ماهی تن نیز اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم از ظرفیت صید ماهی تن به درستی استفاده کنیم و همچنین ماهی تن را با شرایط قیمتی مناسب تری نسبت به سایر آبزیان عرضه کنیم، نگرانی بابت گرانی این ماهی وجود نخواهد داشت. این نخواهد بود.
انتهای پیام