اخبار اقتصادی روز

امضای پروژه جدید افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران

امضای پروژه جدید افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در جمهوری اسلامی ایران و وزارت جهاد کشاورزی اخیراً پروژه ای را برای اطمینان از اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی امضا کردند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، این طرح با عنوان «کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین مواد غذایی برای دستیابی موفق به اهداف تعیین شده» است. . اهداف توسعه پایدار» در راستای چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و چارچوب برنامه کشوری فائو است.

این طرح دو ساله بخشی از برنامه همکاری فنی فائو است که در دسامبر 2025 به پایان می رسد. این پروژه با نظارت وزارت باغبانی با هدف تقویت زنجیره تامین شفاف و قابل اعتماد زعفران به منظور تضمین ایمنی و امنیت انجام می شود. غذا و تغذیه مصرف کننده، و به دنبال پاسخگویی به چالش های ناشی از جهانی شدن عرضه مواد غذایی است. و پیچیدگی های تجارت مدرن، به ویژه در صنعت زعفران. منطقه ای که ایران با تولید تقریباً 90 درصد محصول جهان در آن جایگاه برتری را به خود اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش، یکی از اثرات این طرح، تضمین دسترسی مصرف کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل با افزایش ظرفیت سازوکارهای اجرایی موثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی است. این پروژه گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران است که در نهایت به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک می کند.

این پروژه نمونه ای از تعهد فائو به تقویت سیستم های غذایی و کشاورزی پایدار است که با دستور کار جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار همسو است. فائو با همکاری با همتایان ملی خود و بهره گیری از تخصص خود، در صدد ارتقای ظرفیت کشورهایی مانند ایران در تاب آوری و پایداری بخش های کشاورزی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا