سایر موضوعات

امضای سند همکاری سه جانبه برای تولید ظرفیت های معدنی

حسین عامریان، مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد ایران نیز در این نشست گفت: هم افزایی حلقه مفقوده در بالادست و پایین دست فعالیت های معدنی بوده است.

در ابتدای این جلسه ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر ضمن خیرمقدم به ابراهیم بازیان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) و حسین عامریان، مدیرعامل موسسه حمایتی و بازنشستگی کارکنان فولاد و همکارانشان. همراهان با یادآوری فرامین و فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه ویژه به ظرفیت‌های اقتصادی معادن تصریح کرد: مدت‌ها دستگاه‌های کارشناسی سه گروه در راستای تحقق رسالت مقام معظم رهبری مذاکره و تعامل داشتند. منویات (مدظله العلی) در زمینه توسعه سرمایه گذاری ظرفیت معدن و توسعه زنجیره ارزش معدن و چرخه سازی.

وی ادامه داد: ابتکار سازمان اقتصادی کوثر ضمن حذف واسطه ها و حواشی، از خام فروشی جلوگیری می کند و باعث توسعه فرآیند فرآوری مواد اولیه معدنی و ایجاد ارزش افزوده در حوزه معدن می شود.

ابراهیم بازیان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) بر اهمیت روش های تعاملی در حوزه های اقتصادی و لزوم تعریف اهداف مشترک تاکید کرد و گفت: موسسات. .

absnews

absnews4129/ر

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سند همکاری سه جانبه سازمان اقتصادی کوثر، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) و صندوق حمایت و بازنشستگی فولاد کشور با هدف تاثیرگذاری در معادن فراساحلی، سرمایه گذاری در تکمیل این میدان است. زنجیره ارزش معادن و تولید ظرفیت های سه جانبه در مقر سازمان اقتصادی کوثر امضا شد.

معدن، پس از نفت، بزرگترین ظرفیت سرمایه گذاری است

امیریان در پایان خاطرنشان کرد: عدم ارتباط مستقیم و عدم همگرایی که همواره حلقه مفقوده اقتصاد معدنی بوده است با امضا و تسریع در اجرای این سند همکاری جبران شده و منجر به ایجاد خواهد شد. ارزش های اقتصادی برای کشور

بزرگترین رویداد معدنی کشور با امضای سند همکاری سه جانبه توسط آقایان ناصر فخاری، ابراهیم بازیان و حسین عامریان بین سازمان اقتصادی کوثر، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) و صندوق بازنشستگی فولاد کشور با هدف حضور موثر. در معادن فراساحلی، سرمایه گذاری در حال تکمیل زنجیره ارزش در حوزه معدن و تولید ظرفیت های سه جانبه در مقر سازمان اقتصادی کوثر انجام شد.

این رویداد با امضای یادداشت تفاهم سه جانبه و تبادل سند همکاری پایان یافت.

وی افزود: طبیعتا مجتمع ها همه قابلیت ها و قابلیت ها را در یک زمان ندارند، بر این اساس تفاهم نامه پیش رو با تعریف هدف مشترک، حوزه توسعه سرمایه گذاری در حوزه معدن و … زنجیره و تولید آن در سایر بخش ها.

ایجاد ارزش افزوده از طریق فروش مواد خام و فرآوری مواد معدنی

تحکیم زنجیره های تعاملی با امضای تفاهم نامه معدنی

وی همچنین افزود: سازمان اقتصادی کوثر که بزرگترین مناطق و مراتع معدنی کشور را در اختیار دارد با انعقاد این تفاهم نامه به دنبال توسعه سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای افزایش سطح خدمات رسانی به جامعه هدف است.

قابلیت ها را به اشتراک بگذارید

تحکیم زنجیره های تعاملی با امضای تفاهم نامه معدنی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا