امضای تفاهم نامه مبارزه با پولشویی در بنیاد مسکن
بنیاد مسکن و مرکز اطلاعات مالی کشور در راستای اجرای قوانین مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم تفاهم نامه ای امضا کردند. در این مراسم صالحی – رئیس بنیاد مسکن – گفت: گردش مالی بالای بنیاد مسکن به دلیل تنوع اجرای پروژه های عمرانی و ماموریت های آن است که در پروژه های مسکونی و بازسازی مناطق آسیب دیده سطح بالایی از نظارت از سوی مقامات مسئول الزامی است.
به گزارش ای بی اس نیوز، غلامرضا صالحی – رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی – در حاشیه امضای تفاهم نامه اجرای قوانین مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، اعلام کرد: با توجه به تنوع اجرای پروژه های عمرانی. و همچنین محدوده مأموریت بنیاد مسکن در سطح شهرها و روستاها، کلیه فعالیتها. این نهاد انقلابی در دو بخش اعتبارات استانی، دولتی و ملی فعالیت می کند.
وی افزود: در حوزه پروژه های روستایی دولت تمامی وظایف عمرانی خود را به عنوان نماینده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار کرده و البته اعتبارات عمرانی روستاها نیز به بنیاد مسکن واگذار می شود. همچنین طبق قانون کلیه وظایف دولت در زمینه بازسازی مناطق آسیب دیده از بلایای طبیعی به بنیاد مسکن واگذار شده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکید کرد: در حوزه مسکن شهری، بنیاد مسکن ماموریت هایی مانند مسکن مهر، اقدام ملی و طرح حرکت ملی را بر عهده دارد که از سوی دولت به این نهاد انقلابی سپرده شده است. علاوه بر این، به عنوان مجری ساخت و ساز مسکن، پروژه هایی را در سطح کشور انجام می دهد و مجموع این تعهدات قانونی، گردش مالی قابل توجهی را برای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایجاد کرده است.
صالحی ادامه داد: طبیعتا چنین گردش مالی گسترده ای نیازمند نظارت بالای نهادهای مسئول است. به همین دلیل است که اخیرا تفاهم نامه ای بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مرکز اطلاعات مالی کشور با هدف ایجاد هم افزایی و بهبود عملکرد سیستم و بهره وری بیشتر مالی منعقد شد.
صالحی گفت: بر اساس این تفاهم نامه آموزش های لازم در خصوص شفافیت مالی توسط مرکز اطلاعات مالی کشور به کارکنان بنیاد مسکن ارائه می شود.
هادی خانی – معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس مرکز اطلاعات مالی مبارزه با پولشویی – نیز هنگام امضای این تفاهم نامه گفت: تمام فسادهایی که در نقاط مختلف دنیا از جمله در کشور ما رخ می دهد، محصول غیرقانونی است. درآمد و به اصطلاح پول کثیف، یعنی روابط مالی مبهم. این پول در نهایت شسته می شود و وارد چرخه اقتصادی کشور می شود.
وی در تریبون های مختلف، مبارزه با پولشویی را یکی از موثرترین و کارآمدترین روش های مبارزه با فساد معرفی کرد و گفت: باید از استفاده مفسد از پول عمل مجرمانه خود در روابط اقتصادی جلوگیری کنیم و بنابراین نمی تواند از این پول ها استفاده کند. ، از آن کثیف استفاده کنید
رئیس مرکز اطلاع رسانی مالی مبارزه با پولشویی افزود: باید بپذیریم که مبارزه با فساد در کشور تاکنون معطوف به مبارزه با مفسدان بوده است، بنابراین این رویه باید اصلاح شود.
خانی بر برخورد با فعل در پولشویی تاکید کرد و گفت: راه مبارزه با پولشویی برخورد با فعل است. ما باید به سمتی حرکت کنیم که مفسدان از پول های کثیف خود استفاده نکنند و با گذشت زمان انگیزه های فساد از بین برود. قطعا جمع آوری صندوق های مسکن و گردش مالی بالایی که در مجموعه پروژه ها وجود دارد می تواند در رصد جریانات مالی و تقویت جریان مبارزه با پولشویی موثر باشد.
انتهای پیام