اخبار اقتصادی روز

امسال 38 هزار تن انجیر خشک در فارس تولید می شود

ای بی اس نیوز/پرس رئیس جهاد کشاورزی فارس از پیش بینی تولید بیش از 38 هزار تن انجیر خشک در این استان خبر داد و اعلام کرد: فارس با 44 هزار هکتار وسعت اولین تولید کننده انجیر در کشور است.

مجتبی دهقانپور یکشنبه 26 شهریور در گفت و گو با خبرنگاران، انجیر خشک ایران به ویژه شهرستان استهبان را از نظر کیفیت بی نظیر دانست و افزود: امسال شهرستان استهبان با بیش از 22 هزار هکتار سطح زیر کشت است. باغات انجیر 17 هزار تن انجیر خشک تولید می کند که متعلق به استان فارس خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه استهبان یکی از مراکز تولید انجیر خشک در جهان است و محصول این شهرستان از نظر کیفیت در سطح جهانی، برندی جهانی و بی رقیب است، افزود: در حال حاضر عمده صادرات این محصول به کشورهای آسیایی امیدواریم ثبت جهانی شود. انجیر استهبان به عنوان «چهارمین نظام میراث ارزشی جهانی» کشور می تواند بیش از گذشته به بازارهای اروپایی باز شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس تنوع بخشی به بازارهای هدف از جمله بازارهای اروپایی را یک ضرورت برای بهبود وضعیت دانست و افزود: امیدواریم یکی از کارکردهای ثبت میراث جهانی انجیر معرفی این محصول باشد. به دنیا و ارائه اطلاعات عمومی.

دهقانپور با اعتقاد به اینکه انجیر استهبان تقریباً یک محصول ارگانیک و نزدیک به استانداردهای ارگانیک است، گفت: معرفی این محصول در قالب سامانه جیاس می تواند به ما کمک کند تا بازارهای هدف بیشتری را پیش روی خود داشته باشیم.

وی فلسفه راه اندازی ایستگاه های تحقیقات کشاورزی در هر منطقه را انجام یک سری کارهای تحقیقاتی متناسب با شرایط اقلیمی، اکوسیستم و محصولات منطقه با هدف افزایش راندمان تولید و تاب آوری محیطی در برابر تغییرات اقلیمی دانست و افزود: یافتن راه حل های مناسب برای مشکلات و چالش های موجود به ویژه در بخش کشاورزی نیازمند صبر و زمان بیشتری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس یکی از موضوعاتی که می تواند به افزایش بهره وری تولید و کاهش عوامل آسیبی مانند گرمازدگی کمک کند، علمی شدن کشاورزی و باغداری دانست. ایجاد، جستجوی راه حل بر اساس مشکلات موجود، برای این منظور طرح افزایش نفوذ دانش به واحدهای تولیدی را اجرا کرده ایم.

دهقانپور همچنین به موضوع ایجاد دو زنجیره ارزش انجیر پرداخت و افزود: این زنجیره ها در ارتباط مستقیم با تولیدکنندگان و با تکیه بر تولید سالم، محصولات با کیفیت را خریداری و پس از بسته بندی یا فرآوری استاندارد به بازارهای ملی و خارجی صادر می کنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *